3 зодии, които изобщо не могат да обичат

3 зодии, които изобщо не могат да обичат
Астрология

3 зодии, които изобщо не могат да обичат

 

Астролозите са категорични, че способността да обичат е различна за различните представители на зодиака, като сред тях се отличават три зодии, за които това да обичат друг, е трудно. 

 

Астролозите са сигурни, че любовта е чужда за представителите на някои зодии и те изобщо немогат да обичат. Ето кои са те:

Козирог

Първото място сред трите знака, неумеещи да обичат, държи студенокръвният и амбициозен Козирог. Затворени и недоверчиви, Козирозите са много внимателни в отношенията си с другите хора. Те не могат да допуснат лесно някого в живота си, да се отворят пред него, да преодолеят разстоянието. Освен това Козирогът е скъперник на романтични жестове и красиви думи.

 

 Близнаци

Второто място е  за Близнаците , които, напротив, са готови да се закълнат във вечна страст на първия човек, когото срещнат, но както лесно дават сърцето си, така и си го вземат обратно без никакво колебание. По-добре е избраниците на Близнаците да се подготвят предварително за факта, че в новия им романс е много вероятно всичко да приключи …с някой друг.

 

 Телец

На трето място е Телецът, който  е не само практичен, но и егоистичен. Телецът никога няма да постави желанията на другия над своите и ще се храни с чужда енергия. Хората, родени под тази зодия са готови да бъдат обичани, но самите те изобщо не знаят как да обичат, рискувайки да останат сами за цял живот.

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе