5 признака, че насилвате нещата във връзката
Любов и партньорство

5 признака, че насилвате нещата във връзката

Взаимоотношенията във връзката могат да бъдат много сложни. Напълно нормално е да имате съмнения дали правите всичко по правилния начин и да искате помощ от ваш близък. Запознали сте се с някого и отношенията ви вървят добре. Били сте на няколко срещи, пишете си всеки ден и всички признаци сочат, че това може да се превърне в нещо. Или може би се срещате от толкова дълго време, че връзката ви е удобна и се чувствате напълно добре.

Но тогава в съзнанието ви се прокрадва онова натрапчиво чувство: Дали той наистина е „единственият“, или си губя времето, опитвайки се да поддържам тази връзка? Истината е, че когато знаеш, знаеш. Но когато не си сигурен, също е ясно – просто е по-трудно да признаеш, защото това, което знаеш, в този случай води до раздяла.

Всички сме оставали с хора, за които сме наясно, че не са подходящи за нас, но сме избирали да пренебрегнем интуицията си. Оставаме, защото е по-лесно, отколкото да сме сами, защото „трябва“ да харесваме другия човек или защото се притесняваме, че няма да има друг. Може би този човек отговаря на всички изисквания, но просто нещо му липсва.

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

infomax-logo-50-15-HW Диляна Попова: Да, има мъж до мен! Вече не мога да крия, че сме заедно

Но тъй като заслужавате неоспорима любов и щастлива, дълготрайна връзка, прочетете някои признаци, че може би насилвате нещата във връзката.

Искате връзка повече, отколкото искате човека

Ако от дълго време се надявате на връзка, чувствате натиск да бъдете обвързани или ви е писнало да се чувствате самотни, може би сте влюбени повече в идеята за връзка, отколкото в този човек. За да разграничите желанието за човека от желанието за развитие във връзката, помислете дали бихте били приятели с този човек. Бихте ли искали да сте около него, дори и да е платонично или връзката да не е опция?

Ами ако този човек никога не е искал да се ожени или живее в другата част на страната? Ще продължите ли да искате да бъдете с него, или ще преминете към някой по-удобен? Ако сте с този човек само поради удобни обстоятелства или желание за връзка, има вероятност да сте влюбени повече в това да сте във връзката, отколкото в човека.

във връзката

Вие сте загрижени за себе си

Искра или не, ако сте с човек, който ви задушава, кара ви да се чувствате сякаш трябва да се цензурирате или ви кара да премисляте думите и действията си, това не е истинско партньорство. Дори и да има „искра“, това е химия между половинката ви и цензурирана версия на вас.

Защо изобщо искате тази искра? Ако във връзката нещата зависят от това да ходите по тънък лед, за да проработи, не си струва да си губите времето.

Връзката не се възстановява след спорове

Когато става въпрос за разногласия във връзката, ние израстваме, взимайки си поуките от тях. Или очакваме страстна любовна връзка, в която искрата означава постоянни караници, или вярваме в идеята, че „единственият“ е идеалният човек за нас.

Ако обаче спорите непрекъснато и разногласията не ви сближават, след като ги изясните, а ви разделят още повече, значи може би не сте един за друг.

във връзката 2

Връзката ви е подчинена на социалните мрежи

Всеки човек и всяка връзка са различни. Може би смятате, че е кичозно да публикувате месечни годишнини във Facebook и да се смущавате да се целувате пред приятелите си, а може би искате светът да знае колко сте щастливи. И в двата случая няма нищо срамно, но и двамата трябва да имате точно толкова лични прояви на привързаност, колкото и публични.

Ако искрата е налице, вероятно проявявате привързаност по случайност, а не открито. Разменяте си усмивки в стаята, държите се за ръце под масата или му казвате колко много ги обичате, докато се приготвяте за лягане вечер. Това е магията във връзката и вие трябва да я изживеете. Ако обаче в социалните мрежи показвате едно, а в действителност то не отговаря на истината, може би насилвате нещата във връзката.

във връзката 3

Надявате се, че някои неща в него ще се променят

Ако се уловите, че си мислите, че този човек би бил перфектен, ако само промени нещо дребно в себе си или че ще имате страхотна връзка, когато правите любимите си неща заедно, се опитвате да форсирате искрата. А принудителните искри никога няма да издържат във връзката. Не е необходимо винаги да имате еднакви ценности, убеждения и нагласи, но поне трябва да разбирате, уважавате и цените различията си. Не трябва да се налага да го променяте, за да го обичате.

Докато сме на темата, ако се окаже, че обвинявате за липсата на привличане странната му прическа или лошия моден усет, знайте, че това вероятно няма да се промени, дори ако се подстриже наново или обнови гардероба си. Физическото привличане е свързано с начина, по който телата ви се свързват, и вие трябва да усещате магнетично привличане към него, което няма да зависи от променливи фактори.

Във връзката има много неща, които могат да не ви харесват, но не всичко може да се промени. Или поне не по начина, по който вие искате. Огледайте се в достойнствата, които има вашия любим и мислете за това, което можете да добавите във връзката си.

Вижте още:

Как преживяват раздяла земните зодиакални знаци

Четирите най-неорганизирани зодии

Четирите зодии, които правят фалшиви признания в любов, за да съблазнят

Зодиите, които се запалват много лесно в леглото

Четирите зодии, които изглеждат истински, но са най-големите предатели

Четирите зодии, които са шантави и забавни в леглото

Четирите зодии, чието мислене все още е от старата школа

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе