6-те най-суеверни зодии
Астрология

6-те най-суеверни зодии

Има суеверни зодии, които се отличават от останалите.Астрологията отдавна е източник на очарование за мнозина, тъй като дава представа за личностните характеристики, съвместимостта и дори суеверията. Макар че не всички са привърженици на астрологичните вярвания, има хора, които намират утеха в подреждането на небесните тела и влиянието, което те могат да окажат върху живота им. Някои зодиакални знаци са по-склонни към суеверия от други, като приписват значение на определени числа, символи или действия. Шестте най-суеверни зодиакални знака, всеки от които има свой уникален набор от вярвания и практики.

Искате да излезете с него? Поканете го

6-те най-суеверни зодии

1.Козирог

суеверни зодии
6-те най-суеверни зодии

Козирозите са прагматични и целеустремени, но амбициозната им природа може да ги накара да възприемат суеверия, които съответстват на стремежа им към успех. Много Козирози са предпазливи да не заклеймят начинанията си и може да си изработят специфични процедури или навици, за да се предпазят от лош късмет. Макар да изглеждат здраво стъпили на земята, те могат тайно да участват в ритуали или да носят талисмани, за които вярват, че ще увеличат шансовете им да постигнат целите си. Те са едни от най-суеверни зодии в хороскопа.

2. Везни

суеверни зодии
6-те най-суеверни зодии

Всеки който познава някого зодия Везни, може да каже със сигурност, че той е страхотен човек, със спокоен и добродушен характер. Но с тях трябва да се внимава, защото имат и тъмна страна на характера си. Те обичат да се отдръпват и отдалечават от нещата, които ги карат да излизат от зоната си на комфорт и с едно мигване на окото, могат да се превърнат в студени и мрачни хора.

Ако по някаква причина решите да се омъжите за човек от зодия Везни или пък да имате в обкръжението си някой от този зодиакален знак, който да е пряко свързан с организацията на сватбата ви, това ще си има своите последствия. Везните са много суеверни хора и вярват, че всичко трябва да се случи според традициите и старите обичаи от фолклора – като например, че на младоженеца не му е позволено да вижда булката преди сватбата. Или пък ако сте решили да им подарявате нож за рождения ден, по-добре недейте – те вярват, че това носи лош късмет на тези, които го получат. Тези суеверни зодии се отличават от останалите.

3.Близнаци

суеверни зодии
6-те най-суеверни зодии

Това е може би един от най-суеверните зодиакални знаци.Имайки предвид с колко подозрение и съмнение подхождат близнаците и към най-малкото, и как от решителност преминават в притеснение и стеснение, те доста често се обръщат към Вселената за знаци и понякога са дори дразнещо суеверни. Въпреки притесненията си, те успяват във всичко, дори и да смущават околните понякога. Тези суеверни зодии вярват във всичко, което чуят.

4.Риби

суеверни зодии
6-те най-суеверни зодии

В повечето житейски ситуации Рибите разчитат на интуицията си, вземайки някои важни решения. Рибите са склонни да вярват в астрологията, нумерологията и да бъдат внимателни към малките неща.

Именно това е причината, ако нещо излезе извън контрол, представителите на този знак започват да се изнервят, да изпускат нервите си, да се тревожат и да търсят обяснения в минали знаци и суеверия. Рибите са суеверни зодии.

5.Лъв

6-те най-суеверни зодии
6-те най-суеверни зодии

Лъвовете са суеверни зодии .Лъвовете са известни със своята увереност и талант, но под повърхността може да има някои суеверия, които отразяват желанието им за успех и признание. Много Лъвове се интересуват от числа и дати и често избягват дейности в дните, които смятат за нещастни. Освен това те могат да участват в ритуали преди важни събития, за да осигурят късмет. Суеверните тенденции на Лъвовете произтичат от нуждата им да поддържат чувство за контрол и да гарантират, че късметът е на тяхна страна.

6.Овен

външния натиск
6-те най-суеверни зодии

Овните са суеверни зодии. Те се считат за едни от късметлиите на зодиака, заради това, че притежават много умения и прекрасни личностни качества. Но не взимат късмета си за даденост и са готови да се справят с нещастието, когато колелото се завърти и късметът им се обърне. Овните смятат, че са късметлии и държат нещата под контрол точно защото не подценяват силата на суеверията и спазват определени ритуали. Така съдбата е на тяхна страна. Вярват, че когато ушите им горят, наистина някой говори за тях оживено.

Tagged ,
на горе