Най-подходящата суперхрана според китайския ви зодиакален знак

Най-подходящата суперхрана според китайския ви зодиакален знак
Астрология

Най-подходящата суперхрана според китайския ви зодиакален знак

Замисляли ли сте се коя е най-добрата суперхрана за вашия китайски зодиакален знак?
Имате късмет, защото тази статия ще ви разкрие тайните на най-подходящата суперхрана за вашия китайски зодиакален знак!

Естествено, всички тези суперхрани са „от Земята“, така да се каже. Китайският зодиак е тясно свързан със Земята. Той обхваща петте елемента (вода, огън, земя, въздух и метал), така че можете да си представите въздействието на различните храни върху всеки знак.

Искате ли да знаете коя суперхрана е най-подходяща за вас въз основа на вашия китайски зодиакален знак? Прочетете, за да разберете.

Плъх
Като Плъх вие сте един от най-умните и проницателни членове на китайския зодиак.
Следователно Шизандра (китайски лимонник) е за вас. Това е древна лечебна билка, която влияе на тялото чрез редица сложни механизми. Използвана в древната китайска медицина, тя е идеална за подобряване на когнитивните резултати и поддържане на мозъка ви здрав.
Най-добре се сервира като чай, запарва се в продължение на няколко минути и след това се наслаждавате на здравословна, полезна напитка сутрин.

Бивол
Като Бивол сте трудолюбиви и винаги сте готови да поемете своя дял от отговорността. Това е, което те прави толкова практичен и надежден приятел, а другите те обожават за това.

Но е важно да се грижите за физическото си здраве.

Най-добрата суперхрана за вас е овесът; добър, чист, прост овес! С високо съдържание на фибри, протеини, калий, магнезий и други минерали, овесените ядки ви дават цялата енергия, необходима ви за един ден упорита работа. Купичка сутрин ще е достатъчна.
Тигър
Като Тигър, не са ви чужди предизвикателствата и конфликтите. Имате смелост и вдъхновявате другите да отстояват това, в което вярват.

Но можете да сте склонни да „прегаряте“. Затова гъбата чага е най-добрата суперхрана за вас. Това е вид гъби, които често се приемат като чай. Това е мощен антиоксидант със силен ефект върху епифизната ви жлеза, като помага за нейното прочистване.

Заек
Като Заек вие сте нежна душа, предпочитаща преди всичко свят на мир и хармония. Вие сте този, към когото другите се обръщат, когато имат нужда, а вашият мил и дипломатичен характер ви прави прекрасна компания.
Важно е обаче да се грижите за себе си, особено когато нещата са хаотични!
По-склонни сте към прояви на свръхчувствителност от другите. Боровинките са най-добрата суперхрана за вас, защото са пълни с хранителни вещества и антиоксиданти. Освен това те са лесно достъпни. Шепа плодове на ден поддържат Заека щастлив и здрав!

Дракон
Могъщият и мощен Дракон има изобилие от енергия и не се страхува да го покаже! Като Дракон вие притежавате голяма сила, на която другите се възхищават.

Като такива обаче понякога можете да прекалите с това, когато става въпрос да впрегнете мощната си енергия.

Важно е да останете балансирани, за да избегнете нежелани странични ефекти. Зеленият чай, особено сенча, е прекрасен за вас, помага ви не само да се отпуснете, но и ви осигурява мощни антиоксиданти, за да се преборите с нежеланите свободни радикали в тялото си.

Змия
Едно от най-възхитителните ви качества е вашата мъдрост, а другите се обръщат към вас, за да им дадете разумни съвети и да им помогнете, когато имат нужда. Вие сте човек, който цени спокойствието си и когато нещата излязат извън контрол, това може да ви напрегне много.
Ето защо е важно да се заредите с полезни за вас листни зеленчуци, за да се чувствате подхранени и здрави. Най-хубавото на тази суперхрана е, че тя се предлага в изобилие и никога не може да я свършите напълно.

Кон
Вие сте човек, който отива там, където вятърът ви отвежда. Ограниченията наистина не важат за вас, а вие сте човек, който силно цени вашата свобода.

Необходимостта да бъдете истинският си автентичен Аз е силна и рядко ще го компрометирате.

Най-добрата суперхрана за вас е спирулина. Тези водорасли предлагат множество предимства, включително защитни за мозъка и противовъзпалителни, и това ви държи пълни с хранителни вещества, докато се занимавате с натоварения и приключенски живот !

Прасе
Като последният член на китайския зодиак, вие сте любезна и раздаваща се душа, която винаги прави прекрасна компания и която носи чувство на комфорт на вашите близки .
Въпреки това, понякога можете да сте склонни към мързел, така че е важно за вас да имате здравословна рутина с редовно движение.
Годжи бери плодовете са прекрасна суперхрана за вас, защото са мощни антиоксиданти, плюс това правят чудеса за зъбите и могат да ви попречат да посегнете към сладкиши, ако ги жадувате.

Готови ли сте да включите вашата суперхрана от китайския зодиак в ежедневието си? Хранителните ви навици от зодиакалния знак могат да бъдат важен принос за вашето лично чувство за щастие и успех.

Тези китайски зодиакални суперхрани могат да окажат огромно влияние върху цялостното ви благосъстояние. Можете да ги намерите в повечето здравни магазини или супермаркети.

И така, какво чакате? Изпитайте силата на вашата суперхрана и оставете магията на китайската астрология да изпълни тялото ви със здраве и енергия!

Tagged , , ,
на горе