знаци че мисли за вас
Любов и партньорство

Най-отявлените знаци, че той мисли за вас

Ако искате да разберете дали мъжът, който ви интересува, мисли за вас, ето какво трябва да направите. Първо, да поработите малко върху вашите интуиция и самочувствие. Понякога внезапно събитие или косвен знак може да ни напомнят за спешна необходимост от преразглеждане на приоритетите, за вземане на решение за планове за живота.

Важно е да можете да слушате себе си, да се доверявате на вътрешния си глас и да се стремите да правите правилните изводи.

Най-отявлените знаци, че той мисли за вас

Всяка жена си мечтае да почувства възхитения поглед на любимия мъж върху себе си. Тя има нужда от очарование, омайване, да привлича внимание.

Ако и двамата партньори са сериозни и държат много един на друг, тогава с течение на времето те ще могат да се разбират перфектно. Но на първоначалните етапи от връзката е важно да  останете внимателни към случващото се и да правите своевременно заключения.

Внезапна усмивка

Ако изведнъж сте искали да се усмихнете и лицето ви се е променило, сякаш по магия, човекът вероятно също мисли за вас. Той може дори да не го демонстрира външно: да не се обажда или пише, но в енергийния план се случват много неща, които не могат да бъдат описани с думи.

Между влюбените съществува доста здрава невидима връзка, която понякога дори околните забелязват.

Не е необходимо да се обяснява със специфики, защото съществува на фино ниво.

Този, който е обичан, иска да се усмихне и има желание да прегърне целия свят, да се почувства като значителна част от него.

Обзет е от усещане за постоянно, непоклатимо щастие. Иска му се безкрайно да споделя това състояние, което го издига над ограничителните обстоятелства. Усеща заряд от силна положителна енергия и има чувството, че може да премести дори планини.

Смяна на емоциите

Според психолозите влюбеният човек се променя до неузнаваемост. Той е обзет от положителни чувства, които иска да сподели със света около себе си.

Промяната в емоциите е свързана с индивидуални преживявания, прилив на положителна енергия. Понякога настроението се променя няколко пъти през деня. От необуздано забавление се прави преход към лека тъга. Всичко това е напълно нормално за влюбените и не трябва да ви притеснява. На по-късен етап, когато връзката премине на следващото ниво, ще остане само щастието.

Сближаването на душите

На несъзнателно ниво двете половини на едно цяло се стремят да бъдат постоянно заедно. Дори да са далеч един от друг те си остават дълбоко психически близки, участват активно във всички дела на другия, стремят се да научат за случващото се по всички налични начини.

Сближаването на душите на енергийно ниво е много полезно. То допринася за емоционална релаксация, формиране на чувство за сигурност и подреденост в живота.

Понякога хората се усещат толкова силно, че дори са в състояние да поемат един от друг физическата болка.

Единият може да излекува другия само когато е наоколо, изпитвайки искрено желание да помогне. От гледна точка на езотериката това означава формиране на здрава връзка.

Сънища с любимия човек

Ако сънувате, че е наблизо, че говори нежни думи, това означава, че на подсъзнателно ниво той е привлечен от вас.

Понякога привличането е толкова силно, че подсъзнанието търси всевъзможни начини за възстановяване на контакта.

Всъщност, в сънищата си хората осъзнават какво им липсва в живота, твърдят психолози. Може да сънувате сцена на помирение или насилствена проява на чувства, когато, например, е невъзможно да останете насаме или единият партньор умишлено страни от контакт с другия.

Tagged , , , , ,
на горе