Най-опасните дни през 2022 г
Интересно

Най-опасните дни през 2022 г

 

2022 обещава да бъде доста наситена със събития. За да очаквате само благоприятни промени, важно е да запомните най-опасните дни и да сте готови за тях. Във всеки от тези дни можете да загубите всичко, за което сте работили усилено и дълго време.

 

Затъмнения през 2022 г

На 30 април и 25 октомври ни очакват две слънчеви затъмнения – и двете ще бъдат частични. На 16 май и 8 ноември ще има две лунни затъмнения – и двете ще бъдат тотални. Лунните затъмнения ще бъдат по-опасни от слънчевите.

Всичко, което трябва да знаете за тези дни като цяло, е, че те са изключително неблагоприятни и много опасни. Това са непредвидими дни, в които трябва да планирате нещата възможно най-внимателно и в никакъв случай да не рискувате.

13 петък през 2022 г

Тази година петък 13 ще бъде само през май. За да не бъдете застигнати в този ден от трудности и проблеми в живота, важно е да не казвате на никого за плановете си и да пресичате пътя на опасни хора възможно най-рядко. Експертите по биоенергетиката съветват на 13 май да не се карате с близки, тъй като дори малък конфликт може да се превърне в огромен проблем.

Началото на ретроградното движение на планетите

Меркурий ще започне да се движи в обратна посока на 14 януари, 10 май, 10 септември, 29 декември . По-добре е да не правите скъпи покупки в тези дни.

Венера няма да започне ретроградно движение нито веднъж през 2022 г. В началото на годината ще се движи в обратна посока, но в края на януари ще се върне в експлоатация.

Марс ще стане ретрограден едва на 30 октомври . Ще бъде опасен ден, при които хората ще са склонни да извършват необмислени действия и да проявяват неоправдана агресия.

 

Юпитер ще стане ретрограден на 28 юли . Това ще бъде денят, в който хората могат внезапно да загубят вяра в себе си, оптимизъм и мотивация.

Сатурн ще започне да се движи в обратна посока на 5 юни . На този ден е по-добре да не планирате нищо за бъдещето, като се съсредоточите върху текущите дела.

Уран ще започне ретрограден на 24 август . Поради това този ден ще се превърне в ден на измама, нечестност, тайна. Пазете се от измамници.

Нептун ще започне да се движи назад на 28 юни . В този ден ще има много кавги и конфликти от нищото.

Плутон ще стане ретрограден на 29 април… Това ще бъде опасен ден за започване на нов бизнес и нови начинания. По-добре да го посветите на релаксация и тихи дела.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе