Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение
Добра форма Лайфстайл

Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

HHappyWoman представя най-добрия фитнес в София и Пловдив, който дава достъп до най-много услуги с една карта

В съвременната градска среда имаме много голям избор от спортни дейности. Последните 2 години категорично доказаха важността на активния начин на живот за здравословното състояние на хората. Статистиката показва, че все повече хора избират да започнат да практикуват физическа дейност именно сега. Сред голямото разнообразие от варианти трябва да направим аргументирано решение къде и защо да започнем да спортуваме. Ние анализирахме детайлно фитнес сектора у нас и стигнахме до категорично решение кой е клубът, който дава възможност за достъп до най-много услуги и то само с една карта. По този параграф за нас Pulse Fitness & Spa е най-добър фитнес в София.

[metaslider id=“20450″]

 

Pulse Fitness & Spa е създаден през 2012 г. Това е първата фитнес верига в България, построена изцяло на принципа на клубното членство. То дава пълен и комплексен достъп до всички услуги – фитнес, групови занимания и спа. Редом с това, членовете на веригата се радват на редица екстри извън границите на клубовете като организирани спортни лагери, персонализирани хранителни режими и отстъпки в партньорската мрежа на Pulse Fitness & Spa.

Видео: https://youtu.be/ZNiE-a0pGuc

Фитнес зоните на обектите разполагат с голямо разнообразие от различни машини и свободни тежести. Те са произведени от най-добрите брандове в индустрията – Active Gym, Techno Gym, Life Fitness. Тук не се налага да се изчаквате с други трениращи поради огромното разнообразие от оборудване. Залите са просторни и с изключително добра вентилация. Всичко това прави Pulse Fitness & Spa предпочитания избор за фитнес в София или Пловдив. Ако пък нямате опит в спорта и се нуждаете от експертен съвет, клубът разполага с екип от десетки професионални фитнес инструктори, към които може да се обърнете.

Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

Груповите занимания на веригата са изключително разнообразни. Може да посещавате както най-популярните тренировки като Зумба, Kangoo Jumps, Yoga и Cross Training, така и авторското занимание на Pulse Fitness & Spa – P.BoxX, което от веригата представят като „най-доброто от света на груповите тренировки“. За любителите на новото и различното препоръчваме Флай Йога, известна още като въздушна йога. Този тип тренировка е изключително модерна и добива все по-голяма популярност у нас именно благодарение на Pulse Fitness & Spa.

Най-добър фитнес в София – ето нашето предложение

Спа зоните на веригата нямат аналог. Колкото и безпристрастни да се опитваме да бъдем, трябва най-искрено да кажем, че това е мястото, което трябва да посетите, ако търсите спа в София или Пловдив. Разнообразието от съоръжения е огромно: парна баня, римски басейн, хамам, термо лежанки и много други. За любителите на плуването също е помислено. Веригата има както закрит плувен басейн, така и открит плувен басейн с плаж, който е един от най-посещаваните в София.

Ако желаете да започнете да посещавате обектите Pulse Fitness & Spa, имате няколко варианта за членство – дамска карта на цени от 39 лв/месец, студентска карта за 39 лв/месец и карта с неограничен достъп на цени от 69 лв/месец за София и 59 лв/месец за Пловдив. Може да закупите абонамент онлайн още сега.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
на горе