Най-добрите сватбени дни през 2022 г
Интересно

Най-добрите сватбени дни през 2022 г

 

 

Подготовката за сватбата започва предварително, защото мнозина избират определено време от годината. Но да видим какво казват астролозите за най-подходящите за сватба дни през 2022 година?

 

Януари

7 януари : Растежът на Луната в Риби ще осигури на влюбените силен съюз, който ще бъде изпълнен с нежност и взаимно разбиране. Датата на сватбата е подходяща за двойки със спокоен темперамент, свикнали на уединение.

9 януари : Растежът на Луната в Овен дава възможност за сключване на брак за натурите, които са чужди на спокойствието. Съюзът на двете сърца ще бъде силен, ако и двамата партньори са свикнали с активен начин на живот и имат творчески потенциал.

16 януари : нарастващата луна в съзвездието Рак е друг благоприятен ден за сватба, особено ако тържеството не е за първи път. Енергията на космоса дава втори шанс за щастливо бъдеще на влюбените.

 

Февруари

2 февруари : Огледална дата, Луната започва своя растеж в съзвездието Водолей. Денят е подходящ за брак между предприемчиви двойки, които са насочени към успеха. Енергията ще ви помогне бързо да намерите начин да намерите финансово благополучие, а подкрепата на нарастващата луна ще даде тласък за действие.

4 февруари : с нарастващата луна в Риби, астролозите препоръчват брак на силни двойки, които са изпитали връзката си за здравина. Любовта ще бъде силна, а семейството ще бъде сплотено.

6 февруари : под влиянието на нарастващата луна в Овен се раждат силни и сплотени съюзи, които могат да преодолеят всякакви несгоди и да живеят щастлив живот заедно.

13, 14 февруари: тези дни под влиянието на нарастващата луна в Рак се ражда любовта на зрелите двойки. Техните съюзи ще бъдат силни, а връзката им ще бъде нежна и изпълнена с взаимни чувства.

22 февруари : Огледалната дата ще бъде повлияна от намаляващата Луна в Скорпион. Енергията на този ден е подходяща за смели и упорити двойки, които търсят нови възможности и преследват едни и същи цели. Съюзът ще бъде силен, докато партньорите гледат в една посока.

 

Март

3 март : Изгревът на Луната в Риби е прекрасен ден за сватба. Двойките ще почувстват хармония в отношенията, а енергията на Тройката няма да позволи да се разпалят кавги и конфликти.

4 март : под влияние на нарастващата луна в Овен се планира сватба от активни хора, които не могат да седят дълго време на едно място и не са свикнали да прекарват вечерите, гледайки сериали. Денят е подходящ за ентусиазирани и енергични хора с ярък темперамент.

6, 7 март : Растежът на Луната в Телец е добър момент за брак с хора, на които им липсва светска мъдрост. В този брак ще се раждат надарени деца.

11, 13 март: Растежът на Луната в Рак ще осигури на двойката силен съюз и ще предвещава раждането на голям брой деца. Браковете, сключени в такъв ден, рядко се разпадат.

 

Април

3 април, 4 април: нарастващата Луна в Телец дава на двойките силна любов и разбирателство. Двойките ще се чувстват удобно заедно, а творческите натури ще могат да намерят не само взаимното щастие, но и съюз на творчески личности. На 4-ти, по време на огледалната среща, двойките ще придобият добродушие и мъдрост, укрепвайки съюза на две сърца.

10 април: Растежът на Луната в Лъв дава на света креативни и амбициозни личности, за които е важно не да се състезават в брака, а да се подкрепят взаимно. Взаимното разбирателство и любовта ще ви помогнат да намерите щастие, както и финансово благополучие.

15 април: Растежът на Луната във Везни е подходящ за брак за двойки, които са готови да променят живота си и да се променят в името на партньорите. Хармонията в любовта ще бъде постигната чрез чувствителност към сродната душа.

 

Май

2 май : Луната, растяща в Телец в този ден, помага за създаването на силен съюз. Влюбените ще се допълват взаимно и ще могат да изградят силни отношения, основани на доверие и любов.

5, 6 май : растежът на луната в съзвездието Рак и огледалната дата – страхотна комбинация за брак. Дата 05.05 носи енергията на сътворението и съюзът ще бъде силен. Енергията на този ден е благоприятна за двойки, които мечтаят за спокоен семеен живот. На 6 май двойките, създали семейства, могат да разчитат на хармонични отношения.

13 май: Луната изгрява в съзвездието Везни. Тези дни са подходящи за брак между влюбени, уверени в избора си. Силната връзка няма да зависи от времето.

 

Юни

3 юни: на този ден Луната расте в Рак и този ден е благоприятен за брак между хора, които са готови за приключения. Съзвездието Рак ще осигури силна връзка, а нощната звезда ще осигури жажда за нови емоции.

5, 6 юни: и двата дни са благоприятни за брак, а на огледалната дата 06.06 младоженците ще придобият ценни качества: способност за доверие и мъдрост. Енергията на нарастващата Луна в Лъв не обещава мир, но творческите натури и лидерите по природа няма да имат нужда от това.

10 юни: Растежът на Луната във Везни е хармоничен ден и бракът в този ден ще даде на младоженците усещане за увереност и комфорт. Романтичните моменти също ще помогнат за намирането на хармония в брака, което е важно да се организира, без да се обвързва с конкретни дати.

12, 13 юни: под влиянието на нарастващата луна в Скорпион бракът се сключва от самоуверени хора, които имат такива черти на характера като флегматични и задълбочени. Благодарение на тези качества  двамата партньори ще имат здрав брак.

 

Юли

1, 3 юли: Не всички двойки могат да се оженят под влиянието на нарастващата Луна в Лъв, но такъв съюз ще бъде силен. Астролозите препоръчват да изберат този ден за онези двойки, които са готови за постоянна смяна на обстановката и не обичат да седят на едно място.

7 юли: Огледалната дата юли ще се проведе под егидата на нарастваща луна в съзвездието Везни. Енергията на този ден е нестабилна и двойките трябва да са сигурни в избора си. В този случай съюзът ще бъде силен и не подлежи на конфликти.

10, 11 и 12 юли: Луната ще прекара три дни в съзвездието Стрелец, като тези дни са подходящи за брак. Енергията на тези дни помага да се създадат силни двойки, които ще преминат през изпитания заедно и ще заздравят връзките, създавайки отлични условия не само за любов, но и за отглеждане на по-младото поколение.

 

Август

2, 3 и 4 август: Луната изгрява в съзвездието Везни и  трите дни са подходящи за брак. В началото на месеца младите двойки ще могат да намерят хармония и нежни чувства, които няма да отшумят дори след много години.

7, 8 август: тези дни нарастващата луна ще бъде в Стрелец. На 7 август бракът ще донесе финансов просперитет и здрав съюз. 08.08 влюбените ще бъдат защитени от неприятности и трудности. Тази дата обещава растеж и просперитет на младо семейство.

12 август: Пълнолунието във Водолей е специален ден. Сключването на брак в този ден ще донесе много щастие на семейства, в които партньорите се доверяват един на друг и са готови на компромис, за да постигнат благополучие.

 

Септември

2 септември: Растежът на Луната в Скорпион дава мъдростта и спокойствието, необходими за поддържане на брака и силните връзки. Сключването на брак в този септемврийски ден ще помогне на двойките да създадат силен съюз.

9 септември: Огледалната дата септември ще се проведе под егидата на нарастваща луна в съзвездието Риби. Енергията на този ден оказва силно влияние и двойките трябва да бъдат подготвени за богат съвместен живот.

30 септември: Нарастващата Луна в Стрелец дава енергия и двойките, които сключват брак в този ден, могат да разчитат на щастлива връзка и много невероятни събития.

 

Октомври

1 октомври: енергията на нарастващата Луна в Стрелец дава мъдрост и нежност, които ще помогнат на младоженците да запазят любовта и да я пренесат във времето. Енергията на деня е подходяща за брак между активни хора.

2 октомври: Луна в съзвездието Козирог – време за брак между креативни хора, които се стремят към обща цел и обичат нестандартните решения. Съюзът на нощната звезда и съзвездието помага да останем единни и лесно да преодоляваме препятствията по пътя към щастието.

7 октомври: на този ден енергията на Луната, растяща в Риби, дава на двойките спокойствието и хармонията, необходими за силно семейство.

9 октомври: на този ден луната, растяща в Овен, дава на влюбените енергия на оптимизъм и щастие. Бракът ще бъде особено силен за двойки, които са изпитали чувствата си с времето и са готови на такава отговорна стъпка.

10 октомври: Огледалната ноемврийска дата ще се проведе под егидата на Единството, което ще помогне на двойките да намерят хармония в любовта. На този ден бракът трябва да бъде сключен от амбициозни хора.

 

Ноември

1 ноември: Растежът на Луната във Водолей е чудесна възможност за брак между влюбени. Енергията на нощното светило придава изключителност на връзката и двойките винаги ще имат какво да обсъждат и правят.

4 ноември: на този ден под егидата на нарастващата луна в Риби се създават силни семейства, в които и двамата партньори се доверяват един на друг и в такива съюзи няма място за конфликти и разправии.

6 ноември: нарастващата Луна в Овен дарява пространството с енергията на оптимизма и в този ден си струва да се ожените за двойки, които са свикнали да живеят активно и да не се карат за дреболии.

11 ноември: растежът на Луната в Телец дава на влюбените мъдрост и способност да управляват пари. Да се ​​ожениш на този ден – до финансово благополучие и просперитет на семейството.

 

Декември

5 декември: Растежът на Луната в Телец е времето за брак за онези двойки, които мечтаят за голямо и приятелско семейство. В такива съюзи се раждат надарени деца и влюбените запазват нежни чувства един към друг през целия си живот.

12 декември: Огледалната дата на декември ще бъде силна по отношение на енергията и в този ден двойките ще могат да вземат правилните решения. Да се ​​ожениш на този ден е късмет и взаимно разбиране.

25 декември: Нарастваща Луна във Водолей – време за брак между креативни хора, които обичат пътуванията и се стремят към развитие. Бракът ще донесе много щастие на тези, които са креативни.

30 декември: растежът на Луната в Овен дава на света силни бракове. За да поддържат любовта и хармонията, влюбените трябва да помнят, че и двамата са лидери и за тях е важно да намерят компромисни решения.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе