Мъжете споделят: 8 малки неща, които жените правят, а мъжете (тайно) обожават

Мъжете споделят: 8 малки неща, които жените правят, а мъжете (тайно) обожават
Любов и партньорство Психология

Мъжете споделят: 8 малки неща, които жените правят, а мъжете (тайно) обожават

Независимо дали един мъж току-що започва да излиза с жена или е в обвързан с нея, има няколко малки неща, които жените правят,понякога съвсем несъзнателно, а мъжете просто обожават, макар, че трудно биха си признали.

 

И макар тези неща да са много, ето осем, които ни харесват особено.

 

  1. Полагаш глава върху гърдите ни

Когато лежим на дивана, гледаме телевизия или лежим в леглото след дълъг ден, това е едно от най-приятните усещания, когато жената слага глава на гърдите ни. Като мъже се радваме да се чувстваме така, сякаш ви пазим и това означава, че тя се чувства в безопасност в нашите ръце.

 

  1. Когато ни изпратите първо съобщение

Битува предразсъдъкът, че мъжете винаги трябва първи да инициират разговор. Понякога обаче той може да не знае дали е прекалено натрапчив или пише твърде много съобщения. Мъжете също обичат да изпитват привързаност и ако той наистина ви харесва, ще мисли за вас. Изпращането на кратко съобщение ще разведри деня му и ще повдигне настроението му.

 

  1. Казваш му, че го цениш

Някои хора са по-привързани от други и в това няма нищо лошо.  Само не забравяйте, че ако мъжът полага много усилия във връзката ви (както трябва), той никога няма да се оплаче, че е чул колко много го оценявате. Така че – казвайте му го. Ще го разтопите.

 

  1. Игра с косата му, докато шофира

„Не осъзнавах колко страхотно е това, докато приятелката ми не го направи съвсем случайно един ден.“ – споделя 33-годишният машинен инженер Алексей.  Ако пътувате, просто протегнете ръка и леко погалете тила му за известно време. Гарантирано ще го накарате да се усмихне. (Не го разсейвайте твърде много – той кара!)

 

  1. Хвалете се с него в социалните мрежи

Някои момичета прекаляват с това , но ако вашият човек направи нещо хубаво за вас, никога няма да ви навреди да направите снимка на импровизираната вечеря, която той направи за вас, когато се прибрахте от работа.

 

Това ще му покаже, че го оценявате и сте готови да споделите вашата оценка и любов към него със света.

 

  1. Наистина го слушайте

Жените знаят по-добре от всеки друг, че слушането не е просто пасивна дейност. Това е действие и са необходими усилия. Понякога човек има нещо важно в живота си, работи за постигане на цел или просто е стресиран от работата.

Когато седнете, поддържайте зрителен контакт и се включете истински в разговор за нещо важно за него. Това ще му даде да разбере, че ви е грижа.

 

  1. Изпращайте му съобщения, когато сте навън с приятелите си

„Чувал съм истории за мъже, които са безумно ревниви или не „позволяват“ на приятелката си да излиза с компания, особено, ако там има други мъже. Мисля, че един мъж трябва да е достатъчно сигурен във връзката си (и да се доверява достатъчно на приятелката си), за да не се притеснява всяка секунда, когато тя е навън без него.“ – казва 42-годипният Петър, който след 5-годишна връзка, вече е женен за Мария, но и двамата си запазват правото веднъж в месеца да излизат „поотделно“ – всеки с неговите приятели.

Ако имате мъж, който е достатъчно зрял, за да ви каже да се забавлявате, изпращайте му съобщения от време на време през нощта. Това ще го накара да се усмихне и ще му даде да разбере, че мислите за него, когато сте навън.

 

  1. Показвайте привързаност

Не е нужно да му се хвърляте на врата публично, но дребните неща като да го хванете за ръка, докато ходите, да го гушнете на опашка в хранителния, ще го накарат да се почувства близо до вас и че се гордеете, че сте с него.

Мъжете са относително лесни за доставяне на удоволствие. Когато казваме това, имаме предвид точно това. Не са необходими велики романтични жестове, за да зарадвате мъжа си. Просто пъхнете бележка в джоба му, за да я намери през деня, или го целунете по бузата, докато гледате телевизия.

 

Тези малки неща ще го накарат (и вас!) да се усмихне.

Tagged , , , , , , , ,
на горе