Мъжете полудяват по жени, които правят тези 5 малки неща
Любов и партньорство

Мъжете полудяват по жени, които правят тези 5 малки неща

 

 

Чудили ли сте се някога как някои жени сякаш завладяват мъжкото сърце, без дори да се опитват много?

Ако смятате, че това е така, защото приличат на модели или просто имат късмет, трябва да знаете, че грешите по този въпрос.

Тези жени знаят тайните как да накарат един мъж да се влюби в тях и това няма много общо с външния им вид.

Те никога не преследват мъжете си и не се опитват да спечелят вниманието им. Вместо това те оставят мъжете да свършат цялата работа!

 

И точно за това всеки истински мъж копнее.

 

Истинските мъже искат да се борят за вас, да бъдат достойни за вас и трябва да им дадете възможност да покажат, че са способни да ви спечелят.

Така че, ако искате да научите как да накарате един мъж да се влюби във вас за нула време, ето тайната за постигането му! Жените, които знаят как да направят мъжете луди по тях, знаят, че тайната е в тези 5 малки неща!

 

Те позволяват на мъжете да ги преследват

 

Тези жени са наясно с факта, че те трябва да бъдат тези, които са преследвани от мъжете, вместо да ги преследват.

В края на краищата това е основният закон на отношенията между мъжа и жената, който няма да бъде забравен, дори и в тези съвременни времена, когато много жени са принудени да бъдат тези, които носят панталоните в една връзка.

Истинските мъже се побъркват за жени, които им дават възможност да ги преследват, защото в природата им е „да ловуват“ и да полагат усилия да ви спечелят.

Това е едно от най -важните неща, които трябва да запомните, ако искате да овладеете изкуството да ги накарате да се влюбят във вас.

Запомнете, че мъжете не се влюбват, когато получават – те се влюбват във вас, когато дават.

И затова винаги трябва да му давате място, за да продължи да работи усилено, за да ви направи щастливи и когато усети, че успява с това, той ще полудее за вас.

 

Те позволяват на мъжете да се докажат като достойни

 

Жена, която знае как да накара мъжа да се влюби в нея, не се старае да му докаже, че е достойна да бъде с него.

Вместо това тя му позволява той да й се докаже!

И тя прави това, като не показва, че е луда по него, тя му дава време да й докаже, че е достоен и през това време тя е търпелива.

Жените, които знаят как да накарат мъжете да полудеят, не седят до телефона си и не чакат обаждането им, не ги молят да им изпращат смс-и. Вместо това те се занимават с други неща.

Те винаги позволяват на мъжете да се докажат като достойни, защото концепцията за ухажване работи на принципа на преследване и доказване, че си достоен (и всичко, което трябва да направиш, е да изчакаш и да го оставиш).

 

Те изразяват чувствата си

 

Жена, която знае тайната да завладее сърцето на мъжа, никога не спори с него за това как се отнася с нея. Тя просто му признава какво я кара да се чувства добре и какво не.

Номерът на тук се крие в това да не се оплаквате и вместо това да говорите, защото единствено оплакването няма да ви донесе нищо добро.

Вместо това всичко, което трябва да направите, е просто да му кажете какво чувствате относно действията му. И ако го е грижа за това как се чувствате, той винаги ще се погрижи да постъпи правилно.

Но ако не го направи, знаете, че той не е достоен да бъде част от живота ви.

Ако той е истински, качествен мъж, вашата откровеност  ще го вдъхнови да бъде решен да положи повече усилия и да се постарае повече да ви направи щастливи, което отново е в тясна връзка с всичко, казано по -горе.

 

Те не търпят никакви глупости

 

Да, жените, които знаят как да накарат истински мъж да се влюби в тях, никога не търпят техните глупости.

Вместо това те им дават да знаят от самото начало, че няма да толерират определени видове поведение.

Това е изключително важно да запомните, защото да дадете на мъжа да разбере, че не сте нетърпеливи да играете по свирката му, е предпоставка да го накарате да  разбере, че не сте лесна мишена. Той ще ви класифицира като човек, който изисква повече усилия, защото вие сте най -добрият улов.

Сега, как да им кажете, че не търпите техните глупости?

 

Правите го, като им казвате какво наистина имате предвид и как наистина се чувствате и че няма да търпите никакви глупости, което ще ги мотивира да се опитат повече, ако не искат да ви загубят.

 

Те не ги правят приоритет

 

Друга тайна за завладяването на сърцето на мъжа е  да не го правите ваш приоритет (поне не в началото), защото ако го направите, той може да загуби интерес да ви преследва.

Какво означава това?

Това означава, че не бива да се отказвате от живота си, само защото не сте безразлични към него. Например, ако той ви покани на среща, но вече сте планирали нещо с приятелите си, никога, никога не променяйте плановете си, само за да отидете с него, защото ако го направите, той може да реши, че сте твърде лесна плячка и ще съсипете хронологията на преследване.

 

И така, рецептата за успех е да му позволите да ви преследва, да му позволите да докаже своята стойност, да не търпи глупости и да не го превръщате във ваш приоритет, докато не ви докаже, че е достоен да бъде част от живота ви.

Имайте предвид, че колкото и да сте луди по него, винаги трябва да се контролирате и да му дадете място да ви спечели и когато успеете в това, той определено ще бъде луд, лудо и дълбоко влюбен във вас!

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе