Модни прически за дълга коса 2023

Модни прически за дълга коса 2023
Мода

Модни прически за дълга коса 2023

Прическите за дълга коса не са никак малко. Някои хора вярват, че силата им се натрупва в косата и не искат да я режат често, а други пък смятат, че там се събират всички негативни мисли и лоша енергия и бързат да я подкъсят при първа възможност. Независимо дали вярвате в спиритуалната роля, която може да има косата ни, подстрижката е изключително важна за здравия ѝ вид.

Косата е като аксесоар за жената. Тя изменя формата на лицето ни – кара някои черти да изпъкват, а други тушира. Както някои аксесоари идват и излизат от мода, така определени подстрижки тепърва стават модерни или вече не са особено актуални. Всеки иска освежаване след лятото, когато кичурите стават малко по-дълги или по-сухи от времето, прекарано на слънце и във вода.Дългите прически на пластове изглеждат фантастично, дори и да са прости. Ако имате достатъчно късмет да имате дълга коса, но не сте сигурни как да я оформите, вие сте на правилното място.

Не всеки може да успее да отгледа дългата коса. Някои просто не могат да надминат „генетична дължина“, други се борят с чупливост, а понякога дългата коса може просто да бъде бреме – тя е буквално тежка. Ако сте в последната група, многослойните кройки са най-доброто решение. Можете да растете косата си до завидни дължини без тежестта, която цялата тази коса носи със себе си. Сега ще ви предложим няколко прически, които са хит за 2023 г.

Модни прически за дълга коса 2023

5 рамкиращи лицето прически, с които да се подмладим (СНИМКИ)

3 лесни прически за подмладяване

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Модни прически за дълга коса 2023

Червеникавокафяв стил с дълги V-изрязани слоеве

дълга коса
модни прически за дълга коса 2023 снимка: pinterest

V-образната кройка е класическа за жени с дълга коса. Фокусирането върху наслояването осигурява повече измерение, тъй като по-късите предни части преминават каскадно в по-дълги части. Оформящите лицето бретони и дългите прически със слоеве са универсални и работят чудесно с къдрави, вълнообразни и прави текстури.

Кафяво U-образно изрязване по средата на гърба с вълнисти слоеве

дълга коса
модни прически за дълга коса 2023 снимка: pinterest

Тъпа, дълга U-образна кройка подчертава дебелината и плътността. Чрез включването на дълги слоеве можете да направите вашите коси да изглеждат излъскани и елегантни, докато по-късите, накъсани парчета подобряват тялото и текстурата. Това е красива идея за прическа за дълга коса, която можете да предложите на вашия стилист при следващото ви посещение.

Къси, средни и дълги слоеве

дълга коса
модни прически за дълга коса 2023 снимка: pinterest

Слоевете са един от най-лесните начини да направите вашата дълга коса да изглежда страхотно. Поискайте няколко къси, средни и дълги пластове по цялата дължина на косата. Множеството слоеве придават на косата ви движение, което я прави по-лесна за оформяне. Изпробвайте няколко разхвърляни плитки и кокове, рошави конски опашки и дори изкуствено боб или изкуствен бретон.

Прави и шик

Тази кройка ви дава елегантна, шикозна текстура и блясък с дълги слоеве и идеално пернати краища, без да жертвате дължината. Идеята е да създадете форма и да придадете на косата си движение. Тази прическа е добра идея за дълга коса.

Многопластова смес

Това е крайната цел за всяка жена с дълга коса, която иска елегантна, елегантна кройка, която осигурява тяло и движение. Сместа от слоеве е тайната съставка. Обърнете внимание, че най-късите слоеве съществуват само за рамкиране на лицето, освен това, повечето от слоевете са със средна дължина.

Дълга до кръста брюнетка коса с текстурирани слоеве

дълга коса
модни прически за дълга коса 2023 снимка: pinterest

Дългата, права коса на слоеве обикновено изисква повече грижи и поддръжка от къдравата коса, тъй като трябва да изградите текстура и пълнота. Използвайки ножици за изтъняване, за да смесите краищата на всяка част, вашият стилист може да създаде усещане за плавност, което създава впечатление за още по-дълга коса.

Дълга коса с фини пластове

Слоевете в тази кройка са почти незабележими, тъй като се сливат безпроблемно. Това е перфектна прическа за дълга коса и за някой, който не иска да губи никаква дължина и предпочита илюзия на слоеве, а не очевидни такива.

Дълги вълни

дълга коса
модни прически за дълга коса 2023 снимка: pinterest

Без здрави слоеве дългата коса понякога може да изглежда тежка или безжизнена. Слоевете разкриват текстурата на дългите кичури по естествен начин. Що се отнася до стилизирането, има всякакви начини да подмладите вашата дълга коса, като започнете с някои прости, небрежни плажни вълни.

Омбре коса с дълги пластове

дълга коса
модни прически за дълга коса 2023 снимка: pinterest

Хванете този стил, като помолите вашия стилист за къси слоеве и дълги, но нито един между тях. Екстремните слоеве са идеални за фина коса, защото придават толкова много движение и обем. Този стил ще изведе вашата конска опашка на следващото ниво! Вашата дълга коса ще изглежда зашеметяващо с тази прическа.

Tagged , , ,
на горе