Странни знаци, че някой си мисли за теб
Любов и партньорство

Странни знаци, че някой си мисли за теб

Толкова е странно. Не може да спреш да си мислиш за определен човек, но идея си нямаш защо? Бивш партньор или просто приятел. Не излиза от ума ти. И това не за първи път ти се случва. Чудила ли си се, защо не може да спреш да мислиш за някого? И дали той си мисли за теб също? Не може да се отърсиш от мислите си за него. Може би, защото и този човек си мисли за теб.

Представяме ти някои от най-странните знаци, които показват, че някой си мисли за теб.

Сънувате го

Сънищата са много странни. За много хора сънуването има мистичен елемент. Те действат като портал към по-висшето Аз. Когато ти сънуваш един човек, достигаш до него и по този начин се свързвате енергийно. Така че ако често той се появява в сънищата ти, най-вероятно си мисли за теб.  Енергията, която той ти изпраща е толкова силна, че тя повлиява сънищата ти.

Сещаш се произволно за него

Когато харесваш някого, ти не спираш да си мислиш за него, което е напълно нормално. Ето защо не е лесно да разбереш има ли друга причина, поради която той идва в ума ти. Но идва момент, когато ти спираш да харесваш този човек и мислите за него постепенно се изпаряват. Докато един ден отново, съвсем случайно се сещаш за него, без някаква конкретна причина. Това е така, защото този човек си мисли за теб и ти усещаш енергията, която той изпраща.

Продължаваш да си спомняш за него

Когато споделяш общи спомени с един човек, има много неща, които може да ти напомнят за него. Може да е конкретна песен, която е била любимата ви, храна, място. И когато си мислиш за този човек, ти ставаш много чувствителна.  Но ако си забравила този човек и вече не изпитваш нищо към него, а той продължава да се появява в мислите ти, това означа, че си мисли за теб.

Внезапна промяна на енергията

Ако прекарваш повече време с хора, които са негативно настроени, те ще предадат отрицателната си енергия и на теб. Затова винаги излизай с оптимистични и щастлива хора, защото те ще те заредят с положителна енергия и ще повишат настроението ти. Ако си много чувствителна, може да почувстваш нечия енергия, дори и този човек да не е близо до теб. Ако забележиш промяна в себе си и енергията си и нямаш обяснение за това, най-вероятно си приела нечия друга енергия. Ако усетите прилив на енергия и се чувствате много добре, ти си в мислите на някой, който си мисли добри неща за теб и изпраща положителни вибрации.

Харесва ти стари снимки в социалните мрежи

Е, тук не е нужно дълго да се чудиш. Ако той хареса твоя много стара публикация, определено този човек си мисли за теб. Това е повече от ясен знак. Дори отварянето на сторитата ти всеки ден, не винаги значат, че си в мислите му. Но търсенето и харесването на стари снимки в профила ти – да, той определено не само си мисли за теб, но иска да привлече вниманието ти.

Окото ти потрепва

Един от най-странните и фини знаци, че някой си мисли за теб. Според стари суеверия, потрепването на очите, означава, че си в мислите на някого. Ако лявото ти око често потрепва, някой мисли положително за теб. Ако обаче усетиш потрепване на дясното ти око, това е знак, че някой е отрицателно настроен към теб.

Усещаш, че бузите или ушите ти горят

Има много суеверия относно тези странни неща. Когато ти горят ушите, това означава, че някой говори лоши неща за теб. Ако ти гори само лявото ухо, най-вероятно някой твой враг говори лошо за теб. Ако пък ухото ти не спира да гори дълго време, това означава, че този човек не спира да си мисли, колко иска да ти навреди и да работи по този въпрос.Според друго суеверие, ако лявото ухо гори, това означава, че някой говори лъжи за теб. И суеверието, което на всички ни се иска да е истина – ако усещаш силно парене в ушите, най-вероятно стара любов си мисли за теб и много скоро ще се върне в живота ти. Може би вече се сещаш за име. Е, каквото и суеверие да е от изброените по-горе, няма как да знаем. Само и единствено времето ще покаже.

Интуитивно го знаеш

Интуицията е вътрешно усещане, което не може да обясним с думи. Просто сме сигурни, че дадено нещо ще се случи, тялото ни го подсказва. Усещаме го. Ако нещо вътрешно ти подсказва, че той си мисли за теб, просто се довери и се остави на интуицията си. Защото тя най-вероятно е правилна и наистина си в мислите му.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе