Миранда се завръща към червената коса във финала на „И просто ей така“

Миранда се завръща към червената коса във финала на „И просто ей така“
Лайфстайл

Миранда се завръща към червената коса във финала на „И просто ей така“

Миранда се завръща към червената коса във финала на „И просто ей така“

Героинята Миранда Хобс от „Сексът и градът“, чиято роля е изиграна от актрисата Синтия Никсън отново се завърна към червения цвят, като се появи и във финала на продължението на сериала „И просто ей така“ като червенокоса красавица.

Несъмнено това е цвета, с който свързваме актрисата и е странно на всички фенове да я гледат с различна от тази визия.

На финала на сезона на сериала „И просто ей така“, който бе дългоочакваното продължение на култовата поредица „Сексът и градът“, актрисата отново се завърна в „свои води“ като се появи с огненочервените си кичури, след като през целия сезон бе с друг цвят на косата.

В една от сцените по време на епизода Миранда е в кола със сина си Брейди Хобс (изигран от Нийл Кънингам), където двамата обсъждат нейния нов, но познат външен вид. По време на „Сексът и градът“ актрисата Синтия Никсън нито веднъж не изневери на червения цвят.

„Значи някога щеше ли да кажеш нещо за косата ми?, пита Брейди Миранда в този епизод, която се отправя към летището, за да лети за Лос Анджелис, за да бъде с новия си партньор Че Диас (Сара Рамирес), а той отговаря: „Да, готино е. Какво се случи със сивата гордост?“ Тъй като в продължението на сериала, актрисата е с нова визия, в която не прикрива и не се срамува от сивите си коси.

Продължението „И просто ей така“  отново събра 55-годишната актриса Синтия Никсън с нейната екранна сестра Сара Джесика Паркър, която отново изигра любимата на всички роля на Кари Брадшоу, и Кристин Дейвис, която отново играе като Шарлот Йорк Голдблат.

Според Синтия Никсът, главният сценарист и режисьор умишлено е искал Миранда да се появи със сива коса в продължението на „Сексът и градът“ и смят, че това негово решение е напълно подходящо. Нейната мисия е да запази позитивното си „Аз“ и да заразява аудиторията с позитивността на възрастта.

„Добре. Е, Майкъл Патрик Кинг, който е нашият главен сценарист и режисьор, той каза: „Знаеш ли, много жени по време на пандемията не можеха да излязат от вкъщи и да посетят  салон за красота и така косите им побеляха, а след това те решиха, че това им харесва. Така че, ако трябваше да избираме  да е една от героините, ние смятаме, че ще най-подходяща е  Миранда“, сподели Синтия Никсън тогава, обяснявайки решението зад погледа на Миранда.

Силни емоции и много нови запознанства има в продължението на „Сексът и градът“, което донякъде разочарова феновете и не успя да покрие очакванията на аудиторията, която тръпнеше в очакване на това продължение. Може би една от причините за разочарование е липсата на една от най-ярките и открояващи се актриси Ким Катрал, позната като Саманта Джоунс, която безспорно е най-любимият екранен образ на почитателите на „Сексът и градът“.

на горе