Мимолетното щастие излиза най-скъпо. А ти готова ли си да платиш цената? – Част втора

Мимолетното щастие излиза най-скъпо. А ти готова ли си да платиш цената? – Част втора
Любов и партньорство

Мимолетното щастие излиза най-скъпо. А ти готова ли си да платиш цената? – Част втора

Представяме ти останалата част от знаците, които показват, че той няма сериозни намерения към теб.

 Не се интересува от живота ти

Кога за последно те попита как се чувстваш? Как е минал денят ти или какви са твоите хобита и интереси? Един мъж се интересува истински от жената, с която излиза, когато не вижда само красиво лице и привлекателно тяло срещу себе си. А душа и сърца. И човек, който иска да опознае добре.

Ако той не се интересува какво се случва в живота ти, кои са твоите най-искрени мечти и големи страхове, какво те наранява и какво те прави щастлива, той не те приема сериозно, мила. Не си ли забелязала, че когато сте заедно, ти си тази, която го разпитва? А той не задава нито един въпрос, който да е свързан с теб. Дали е, защото не иска да навлиза в личното ти пространство, няма време или просто не му пука за теб?

Флиртува с други жени

Още не сте се опознали добре, а е започнал да изпраща покани за приятелство на всичките ти твои приятелки? Когато излизате в една компания, той си позволява да флиртува с тях пред твоите очи? Знае, че това може би ще те нарани, но не се спира. А продължава да им прави комплименти и да ги заговоря и забравя за твоето присъствие. Това не само е знак, че не е сериозен към теб, но и още по-лошо – показва, че не те уважава.

Дори и да не сте във връзка е изключително неприятно да флиртува с други жени в твое присъствие, още повече и твои приятелки. Това поведение може да е в резултат на две неща – или иска да те накара да ревнуваш или си му напълно безразлична и не те приема сериозно. Ако действията му се припокриват и с по-горните, които споменахме, най-вероятно не иска да се обвързва с теб.

Крие чувствата си от теб

И мъжете могат да бъдат уязвими. Но те се разкриват само и единствено пред жената, която обичат. И която са приели, че тя е част от живота им. Когато той не разкрива напълно себе си пред теб и крие чувствата си, това е знак, че не иска да си тази, която да допусне до себе си. Следователно и няма сериозни намерения към теб.

Не си ли забелязала как всеки път, когато се опиташ да влезеш в по-дълбок разговор с него, винаги сменя темата или става нервен. И колкото повече се опитваш да се доближиш до него, той толкова повече те отблъсква. Но тази игра скоро ще омръзне. Надяваме се по-рано да предприемеш някакви действие, за да си спестиш болката и разочарование, когато отдадеш няколко години на него и подариш любовта си на човек, който не го заслужава.

Не те включва в плановете за бъдещето

Забелязала ли си, когато сте само двамата и говорите за бъдещето, как той не те включва в него. Винаги казва „аз“ и никога „ние“? Още един ясен знак, който показва, че няма никакви сериозни намерения към теб и не те приема като негова бъдеща партньорка е, когато това се случи. Знаеш, че темите, които са свързани с бъдещето са много сериозни, но ти е любопитно все пак и тайно се надяваш, че ще бъдеш част от живота му и занапред. Но, мила, ти и сега не си. Ако е искал да бъде с теб, щеше да го направи. Оправданията му, че се страхува да се влюби, защото не иска да бъде отново наранен са абсолютна безсмислица.

Когато един човек иска да е с теб – той ще бъде с теб. Независимо от страховете и обстоятелствата. Всичко останало е лъжа. А ти още ли живееш в нея?

Срещи за просто час

Никога не планирате предварително вашите срещи. Всеки път, когато ти искаш да се видиш с него, винаги искаш да всичко да е перфектно и романтично. За разлика от неговите виждания за среща с теб. Забелязала ли си как срещите ви са в последния момент и траят само час или два? Мислиш ли, че човек, който има наистина сериозни намерения към теб, няма да планира да те види предварително. И няма ли да те попита кои са любимите ти места, които обичаш да посещаваш? Какво ти казва той? Кани те в неговия дом и винаги в последната минута.

Мислиш ли, че такъв мъж те приема сериозно? Крайно време е да осъзнаеш какво се случва между вас. И да спреш да вярваш, че той някога ще се промени и ще те обича. Защото играчът се влюбва в доброто момиче само и единствено в романтичните филми. Е, и в живота, но не винаги. Може би ги има. Но са рядкост. Рядкост, която едва ли ще се случи на теб. Отначало, когато започна да излизаш с него, вярваше, че времето ще ти покаже.

Мислим, че времето ти каза достатъчно ясно. Той не иска връзка с теб. Дали те обича – не знаем. Но знаем, че ако искаше да си до него – сега щеше да си. А не да четеш това. И да се надяваш, че някъде ще се появи знак или надежда, която да показва обратното.

Той е загубена кауза, мила. А ти си печелившата. Защото нямаш нужда от човек, който само взема от теб. И не дава нищо. Един ден той ще ти отнеме всичко. Това ли искаш?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе