Метеорният поток Персеиди достига своя пик на 11-12 август: Как да си пожелаем нещо на падаща звезда?

Метеорният поток Персеиди достига своя пик на 11-12 август Как да си пожелаем нещо на падаща звезда
Астрология

Метеорният поток Персеиди достига своя пик на 11-12 август: Как да си пожелаем нещо на падаща звезда?

Първите седмици на август е точният момент за наблюдение на звездите. Всяка вечер в небето могат да се видят десетки падащи метеори. В тази статия ще ви кажем на кои дати от месеца потокът Персеиди ще достигне своя максимум, как ще се отрази на живота ни и какво да правите, ако видите падаща звезда.

Метеорният поток Персеиди достига своя пик на 11-12 август: Как да си пожелаем нещо на падаща звезда?

Персеидите ще донесат нови предизвикателства: как ще се отразят на всички знаци на зодиака

В близко бъдеще: три зодии ще срещнат истинската любов през Август

infomax-logo-50-15-HW Градът на маите е едно от Седемте чудеса на света

Всяка година в края на юли и първата половина на август всички жители на Земята могат да наблюдават едно невероятно астрономическо явление – метеорния поток Персеиди.

Астрономите обещават, че през 2023 г. метеорният поток ще бъде особено зрелищен и вълнуващ. Метеорният поток Персеиди ще достигне максимална интензивност от 10 до 14 август, след което ще намалее. Пикът на движение пада в нощта на 12 срещу 13 август, когато над небето ще падат до 110 частици на час, което означава, че ни очакват моменти на невероятна красота. А най-хубавото е, че не са необходими специални инструменти за наблюдение на това астрономическо явление. Можете просто да вдигнете очи към небето и да се насладите на красотата на падащите звезди.

Как да си пожелаем нещо на падаща звезда

Според астролозите метеорният поток Персеиди има огромна сила, така че това е точният момент да изпратите вашето съкровено желание във Вселената. Кажете на небето мечтите си, поискайте благополучие за себе си и семейството си, за роднини, близки и приятели. Независимо в какво вярвате или не вярвате, искрените емоции и чистите пожелания за добро, здраве и щастие никога не са наранявали никого.

По-добре е да си пожелаете нещо на спокойно и тихо място, където никой няма да ви безпокои. Настройте се положително, освободете се от стреса и безпокойството през деня. Когато видите падаща звезда, пожелайте си нещо възможно най-скоро – можете да го направите на глас, можете да си го направите, но не забравяйте да го визуализирате, представете си, че вече се е сбъднало. Ако не сте имали време да направите това, не се притеснявайте: можете да изчакате следващата звезда и да повторите ритуала отново. Насладете се на великолепието на рядко астрономическо явление и се оставете да мечтаете под звездите. И какво, ако истината се сбъдне? Дори от това очакване на чудо, душата вече става по-радостна.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе