Трите зодии, които ще започнат тайна любовна афера през пролетта

Трите зодии, които ще започнат тайна любовна афера през пролетта
Астрология

Трите зодии, които ще започнат тайна любовна афера през пролетта

Във всяка любовна връзка има трудности, които двамата партньори трябва да преодолеят. Понякога пречките се прескачат бързо, докато друг път те могат да сложат край на отношенията. Когато нещата не вървят, някои хора търсят решение извън връзката и дори са склонни да изневерят на половинката си. 

 

Ето и кои три зодии, които има най-голяма вероятност да започнат тайна любовна афера през пролетта на 2022 г.

 

Телец

 

Последното нещо, което искате, е някой да ви дава тон в живота за това кое е правилно и кое не. Вие имате силен характер и не може просто така да позволите подобно вмешателство. През пролетта на 2022 г. обаче ще трябва да се сблъскате и с това. Причината е, че сте готови да започнете тайна връзка, въпреки че имате човек до себе си. Именно това ваше решение ще бъде повод и за укор от най-добрите ви приятели. Те всячески ще опитат да ви убедят, че това е най-лошия ход в живота ви и че не трябва да причинявате това на партньора си. Вие обаче няма да сте склонни да слушате ничии съвети, дори на близките си хора и ще опитате да интерпретирате думите им по начин, по който ви е удобен на вас самите. Изпитвате силно увлечение към новия човек в живота си и няма да позволите на нищо да застане на пътя ви, дори и това да нарани чувствата на настоящата ви половинка. Помислете обаче и за последствията.

 

Скорпион

 

По природа вие винаги сте готови да рискувате и това е едно от нещата, които правят вашия зодиакален знак толкова специален. Вие тръгвате към живота смело и с нагласа за успех, и ако трябва да рискувате, за да го постигнете, така да бъде. Поради това през пролетта на 2022 година може да си помислите, че тайната афера извън връзката ви е сладка идея и нещо, което си струва да опитате. Пазенето на тайни е нещо много типично за Везните и вярвате, че ще можете да скриете случващото се от настоящия си партньор без никакви затруднения. Съвестта ви вероятно няма да се обади в този момент, защото подсъзнателно ще се опитате да се убедите, че това, което правите не е предателство и измяна, а начин да се възползвате от всичко, което животът може да ви предложи. Интересно обаче дали ще ви е толкова забавно, когато рано или късно ще трябва да обясните на партньора си за прегрешенията си.

 

Водолей

 

През пролетта на  2022 година ще стигнете до заключението, че да имате тайна афера не само е добра идея, но и че е нещо, от което се нуждаете, за да се почувствате отново човек. Вие сте в двете крайности – мислите, че нещата са или лоши, или всички добри. Няма средно положение. Тъй като може да преминавате през някои трудности във вашата връзка, вие автоматично си правите извода, че всичко е загубено и че единственото нещо, което може да ви спаси, е идеята за лягане в леглото с някой друг. Може дори да не харесвате толкова човека, с когото започвате тази тайна афера. Просто искате внимание, което не получавате от настоящия си партньор. Е, както е написано на адската порта на Данте: „Надежда всяка тука оставете“.

 

Въпреки че понякога изглежда изкушаващо да се хвърлите в обятията на друг, не го правете, ако още имате човек до себе си. Това няма да оправи нещата помежду ви, а само ще го нараните с действията си. Ако все пак сте сигурни, че във връзката ви няма бъдеще, тогава поговорете за ситуацията и вземете решение да се разделите. Едва когато сте свободни, може да се впуснете в нова афера. Ако това не е достатъчно, за да ви убеди, замислете се как вие бихте се чувствали на мястото на настоящия си партньор. Не е приятно, нали…

 

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , ,
на горе