СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 31 Януари – 6 Февруари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 31 Януари – 6 Февруари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 31 Януари – 6 Февруари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Вие сте в спокойно темпо и правите ежедневни неща, които не ви създават проблеми. Децата и по-възрастните роднини ще изискват повишено внимание. Някой близък може да изпадне в беда, опитайте се да помогнете с каквото можете. Говорете често с децата си за тяхната безопасност. Свободният Овен ще иска иновации. Като промените имиджа си, ще забележите как нови хора ще достигнат до вас. Просто бъдете по-селективни в хората, не позволявайте на тези, които се интересуват само от вашата външна обвивка. Сега не трябва да бързате с романтични събития. Отделете време за интимност, насладете се на романтиката на прегръдките и дългите разговори от сърце. В края на седмицата ще получите новина от приятел, която ще ви заинтересува много.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Телецът ще стане инициатор на помирение в дългогодишен конфликт. Това важи особено за приятелствата. Това състояние на нещата ще ви се отрази добре, ще се почувствате много по-добре, когато конфликтът приключи. Бившите влюбени също ще се опитат да се съберат. Звездите обаче ви дават втори шанс, от това може да излезе нещо сериозно. Основното нещо е да се справите със старите грешки и да обсъдите проблемите, които са ви притеснявали преди. Семейните от вас рискуват да ревнуват. Може би това се дължи на факта, че не вярвате на партньора си. Не трябва да „наказвате“ другата половина с мълчание, по-добре е да седнете на масата за преговори и да обсъдите какво не ви харесва. Връзките са тежка работа и трябва да имате това предвид, когато спорите.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 31 Януари – 6 Февруари, 2022:  Влюбените Близнаци ще бъдат изправени пред изпитания. Възможни са ревност и напрежение. От ваша страна трябва да бъдете по-сдържани, да игнорирате провокациите и да не се навивате отново. Във всеки проблем първо трябва да разберете и едва след това да вземете сериозни решения. Ако връзката ви с любимия човек вече е изгубена, тогава помислете за пауза. Необвързаните не бързат да се задължават с чувства. Много харесвате свободния живот. Прекарвайте повече време с по-възрастни роднини. В края на седмицата ви очаква едно запомнящо се събитие. Обмисляйте речта си, за да не обидите никого и да не развалите задушевната атмосфера.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Раците са много грижовни родители и постоянно ще го доказват на децата си. Ще можете да установите контакт с членовете на домакинството, да ги изненадате и зарадвате. Опитайте се да запазите нивото и да не подкопавате авторитета си. Истината няма да мине без негодувание, поради факта, че прекарвате малко време у дома. Романтичните връзки, които започват през този период, ще бъдат много страстни. Те ще се развият бързо и бързо ще достигнат върха си. Ще трябва да вземете рязко решение, което партньорът ви ще предостави. Бъдете готови за изненади. Старите приятели вероятно ще имат шанс да се сближат един с друг. Дългите бизнес пътувания дори няма да се превърнат в пречка за развитието на отношенията. Напротив, разстоянието ще укрепи връзката ви.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Лъвовете не са много наясно какво искат от тях. През този период ще бъдете обзети от много чувства и съмнения. Можете да очаквате всичко от ухажорите, но като цяло ще останете доволни от събитията и ще отвърнете на съчувствието. Хороскопът ви насърчава да ходите по-често на срещи и да приемате комплименти. Няма проблем, ако трябва да прекарате една скучна вечер с човек, който не оправда очакванията, защото това също е преживяване. В семейните отношения трябва да установите контакт. Организирайте малък празник, дори без причина. Поканете роднини, приятели, забавлявайте се с настолни игри, отидете на пързалката или наемете къща в провинцията за уикенда. Сега трябва да покажете на близките си, че са много важни за вас. Възрастните роднини също се нуждаят от помощ и внимание.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 31 Януари – 6 Февруари, 2022:  Любовните отношения ще се развият положително. Можете да разчитате на признания, откровения и сериозни дела от избраника. Честността и откритостта ще помогнат на партньора ви да спечели вашето доверие, внимание и любов. Просто не бързайте с гръмки изявления, оставете другата половина да поеме инициативата, а вие се наслаждавайте на ухажването. Много Деви ги очакват семейни задължения. Решавате да започнете ремонт, пренареждане или преместване. В трудни моменти ще ви помогнат истински приятели, от които дори не е нужно да искате нищо. Трябва да сте благодарни за всяка помощ. През периода трябва да поемете отговорност за ежедневните проблеми, опитайте се да направите всичко добре. Включете вашият чар и приемете подаръците на съдбата. Много двойки спонтанно ще решат да се оженят.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Не е най-доброто време за романтична връзка. Много двойки ще трябва да преминат тестове за издръжливост. Ще се изкушите да опитате нещо ново. Ето как тествате чувствата си. Ако искате да започнете нова романтика, тогава първо прекратете старата връзка. Семейните ценности ще останат на заден план, защото сега приятелите и забавленията са по-важни за вас. Не бързайте и преминете към втората половина, сега е по-добре да си починете, да подредите главата си и да оставите партньора си да обмисли всичко. В края на периода ви очаква топла среща с приятели, която много ще ви развесели.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 31 Януари – 6 Февруари, 2022:  Тези Скорпиони, които вече са уморени от самотата, най-накрая ще намерят хармония във взаимоотношенията. Новият роман ще ви позволи да бъдете освободени, да повярвате в себе си, да се промените външно и вътрешно. Заслужено ще получите комплименти, подаръци и много внимание. В замяна ще искате да дадете още повече. Може би това е любов. Съюзът, който се сформира сега, е обречен на успех и дълги години. Семейните задължения леко ще охладят отношенията на съпрузите. Трябва да помислите как да избягате от ежедневието и да си починете. От своя страна трябва да се опитате да сдържате негативните емоции и да се опитате да реагирате на провокациите по различен начин. Направете първите стъпки към помирение и подобряване на отношенията. Можете да сте сигурни, че вашата половинка просто чака това.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Стрелците са много любещи. Това може да ви изиграе лоша шега. Ако не можете да вземете решение за избора на партньор, тогава е по-добре да изоставите връзката напълно. Много е вероятно да попаднете в любовен триъгълник, който не носи нищо добро. Ще бъдете погълнати от несподелени чувства. Трябва да се стремите да бъдете обичани, а не да изпитвате удоволствие да бъдете толерирани. На свободните няма да ви навреди да се отпуснете правилно. Именно на такива места вероятността да срещнете любовта си е голяма. Между другото, най-вероятно няма да е на пръв поглед. Семейните представители на знака сами ще искат да организират празник. Поканете тези, които са наистина харесвате.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Напразно се опитвате да съчетаете работа и домакинство. Сега животът изисква толкова много време и усилия, че едва ли ще се справите с работата. Ще трябва да дадете приоритет. Слушайте съветите на по-възрастните роднини, те не ви желаят лошото, но искрено се опитват да помогнат. Сред съпрузите може да избухне истински вулкан от чувства. Романс, който започва в началото на седмицата, има риск да приключи много бързо. Вие сами ще разберете, че човекът абсолютно не ви интересува. Всяка раздяла ще бъде лесна за вас. Това важи особено за хора, които отдавна са уморени от болезнени и трудни връзки. Чувствайте се свободни да си вземете почивка, ако сте уморени. Трябва да се обичате. Отпуснете се в кръга н приятели, които винаги ще се притекат на помощ.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: Семейните Водолеи ще решават общи проблеми с роднини. Някой ще ви създаде грижи. Родителите и малките деца ще изискват много внимание. Пригответе се да участвате в семейни дела. Ще действате като гръмоотвод и посредник. Покажете своята щедрост и доброта. Вероятна е появата на стара връзка. Можете обаче да им дадете втори шанс. Всичко зависи от това, дали сте се променили през това време и дали сте готови да се промените, заедно с партньора си. Можете да разчитате на искрено приятелство. До вас има истински приятел, който ще помогне в трудни моменти и няма да ви изостави.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 31 Януари – 6 Февруари, 2022: За необвързаните краят на седмицата ще бъде добър период. Ще бъдете под егидата на Венера, което означава, че ще намерите щастие и любов. Ново чувство буквално ще преобърне живота ви и вие самите ще започнете да гледате на света по различен начин. Излизайте по-често на културни събития с приятели. Семейните Риби също ще бъдат обзети от нови чувства. Ако ви се стори, че романтиката е безнадеждно загубена, тогава през тази седмица ще разберете, че това не е така. Наслаждавайте се на приятни моменти, целувайте и прегръщайте партньора си по-често. Доверете се на избраника си, не ревнувайте напразно и не се обиждайте. Вече сте изпитали съюза ви за здравина, време е да се потопите в красивото.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе