СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 март – 20 март, 2022

любовен хороскоп за месец юни 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 март – 20 март, 2022

Седмичен любовен хороскоп за 14 март – 20 март, 2022: Взискателността в една връзка не е най-доброто качество, но може да излезе на преден план. Подсъзнателният девиз на седмицата е: „Идеалната жена е тази, която има идеалният мъж“. За да бъдете щастливи, е достатъчно да проявите толерантност.

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 14 март – 20 март, 2022: Новата седмица ще ви даде възможност да осъществите нови и интересни запознанства. Бъдете себе си, не се преструвайте, тогава всяка връзка ще придобие положителна динамика. Семейните двойки ще намерят баланс между работа и личен живот. Можете да постигнете хармония в отношенията с любимият човек. Периодът е подходящ за планиране на ваканция.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 14 март – 20 март, 2022: Що се отнася до любовта, Телецът ще бъде готов на много, почти на всичко. Някои ще се съберат, за да живеят под един покрив с любимия човек или ще решат да създадат семейство. Периодът е чудесно време да се нанесете в нов дом. За да има хармония в любовта е важно да имате добра комуникация с партньора си. Не крийте истината и вземайте решението заедно. Конфликтите не са изключени, но имате силата и волята да ги преодолеете.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 14 март – 20 март, 2022:  Близнаците през първите дни от седмицата ще бъдат потопени в романтика. Ако нямате партньор до вас, няма да ви липсват ухажори, а това определено ще ви донесе приятни емоции, които могат да прераснат в нещо повече. Но внимавайте, защото, ако се опитате да се наложите и да окажете натиск върху другата страна, всичко може да се промени. Що се отнася до дългосрочните връзки, тук са възможни изненади. Всеки ще има достатъчно внимание, но внимавайте с ревността. Не бъдете драматични и ако имате въпроси, използвайте спокоен тон на комуникация, за да ги изясните.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 14 март – 20 март, 2022: Що се отнася до любовта, Ракът няма да има сериозни проблеми. Семейните Раци ще бъдат заети със семейството си или с ремонт на дома. Необвързаните ще имат всички шансове да срещнат нова любов в лицето на интересен човек, който по някакъв начин може да повлияе на вашия мироглед. Интересът може да бъде взаимен и определено има от какво да се изненадате.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 14 март – 20 март, 2022: През тази седмица сериозно заетите представители на знака трябва да бъдат особено внимателни. Помислете добре, дали оказвате натиск върху партньора си, дали сте груби в изявленията си. Ако искате да имате стабилна връзка или да продължите да бъдете заедно, изберете друга тактика. Звездите ви съветват, да опитате и да експериментирате. Обърнете специално внимание на интимната страна на връзката ви. Свободните Лъвове имат страхотен шанс да срещнат любовта си през пролетта, но не и от пръв поглед. Погледнете по-отблизо, защото може да се окаже, че това е човек, който често е до вас – приятел, познат, колега.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 14 март – 20 март, 2022:  Девите ще се радват на подкрепата на любимият човек, но ще мрънкат по всякаква причина и постоянно ще търсят провокации, съмнявайки се във всяка постъпка на партньора. Опитайте се да не предизвиквате конфликт, бъдете спокойни, ако нещо не върви според очакванията ви. Необвързаните Деви ще могат да се озоват в любовна връзка с колега. Не бързайте да ускорявате отношенията между вас и се пазете от клюки.

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 14 март – 20 март, 2022

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 14 март – 20 март, 2022: Тази седмица ще добави малко повече напрежение във връзката на Везните. Възможни са сцени на ревност, недоразумения, но и помирение. Звездите ви съветват, да не бързате с окончателните решения, а да си починете от драмата и да помислите какво е важно за вас в тази връзка. Свободните представители на този знак ги очакват много нови възможности за запознанства. Едва ли обаче ще започнете нова връзка. Но това не означава, че любовта няма да ви вълнува и да носи добри емоции.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 14 март – 20 март, 2022:  По отношение на любовта нещата вървят добре, ако изключим прекомерната нервност и ревност. Възможни са финансови недоразумения с партньора. Решете този въпрос спокойно, без скандали. Краят на седмицата е чудесен за пътувания и забавления. Свободните Скорпиони могат да се влюбят неочаквано. Чувствата ще бъдат толкова силни, че ще засенчат всичко, което се случва наоколо. Но внимавайте да не се възползвате от своята лековерност и откритост. Вероятно в началото чувствата ви ще бъдат несподелени.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 14 март – 20 март, 2022: Стрелците жадуват за обновяване на чувствата, дори и с тези, които са живели с партньора си дълги години. Имате нужда от разнообразие, промяна, преоткриване на романтика и любов. Единственият начин да постигнете това е да имате смелостта да споделите желанията си с партньора си. Той или тя може да харесат вашите идеи. Свободните Стрелци ще се забавляват и ще флиртуват. Те обаче няма да бързат да започнат връзка, ако човекът не отговаря по някакъв начин на техните критерии. Има шанс да се появи човек от миналото ви, но той да остане в живота ви за кратко, само за забавление.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 14 март – 20 март, 2022: Тези Козирози, които търсят любовта, звездите съветват да бъдат по-общителни, да се забавляват извън дома. Възможни са интересни запознанства, които най-накрая ще внесат цвят в животът ви. Не отказвайте срещи, дори ако човекът не е ваш тип. Във всеки случай ще получите нещо положително от общуването с противоположния пол. Пазете се от връзки с хора, които вече са във връзка, тъй като има риск да се влюбите в грешния човек, който ще ви нарани. Семейните Козирози трябва да правят компромиси по-често. Бъдете търпеливи и мили към партньора си, проявявайте щедрост във взаимоотношенията. Организирайте забавни моменти с любимият човек, не забравяйте за романтиката, прегръдките, интимността.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 14 март – 20 март, 2022: Някои от вас ще се съсредоточат върху къщата, нейния ремонт. Възможни са недоразумения на битова основа. Ако се карате, тогава станете инициатор на помирение. В този период е възможен пълен обрат в отношенията, поради подценяване, така че всичко е във вашата власт. Необвързаните Водолеи няма да скучаят. Ще имате много познанства, но по всичко личи, че никой от потенциалните партньори няма да задоволи желанията ви.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 14 март – 20 март, 2022: Необвързаните Риби са изложени на риск да се забъркат в трудни отношения с човек, който може да е нелоялен. Затова не бързайте да отваряте сърцето си, ако не сте си отделили достатъчно време да опознаете този човек по-добре. По принцип, тази седмица не е най-подходящото време за нова връзка, така че просто се забавлявайте. Не се оставяйте да бъдете манипулирани, но не бързайте със заключенията, а помислете внимателно.

Tagged , , , , , , ,
на горе