ЛЮБОВЕН хороскоп за 9.12.2021 г. – Четвъртък

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9.12.2021 г. - Четвъртък
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 9.12.2021 г. – Четвъртък

Днес любовният хороскоп обещава: За съжаление този ден не е изпълнен с излишъци на романтизъм. Днес философията и интелигентността ще бъдат по-добри от романтичните моменти. Или може би е за най-доброто и е време да си починете малко от романтиката, преди да стане скучна? Е, поне днешният ден предоставя възможност да помислите трезво върху връзката и перспективите ви.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес Овенът, като истински командир, ще може да огледа полето на любовната си битка и да разработи гениален план за атака! Ако има за какво да се бори в личния му живот, днес е страхотен ден, за да обмисли правилно тактиката и стратегията си на покоряване. Разбира се, този план все още трябва да бъде приложен и няма да работи веднага. Но е в състояние да даде на Овенът истинското вълнение от това!

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днес любимият човек на Телеца може да го изненада приятно! Може би Телецът е бил скептичен към някои от идеите и плановете на половинката си, но днес ще има шанс да се увери, че е прав. Любимата душа е в състояние да усети, дори най-фините нюанси на взаимоотношенията, така че Телецът трябва да говори с нея за това, което го тревожи.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Звездите съветват Близнаците, когато планират романтична вечер, да поставят желанията на половинката си на преден план. Нека всичко да бъде, както той иска. Може би мястото на романтична вечеря ще бъде в бирария или шумно заведение за хранене, но жертвайки интересите си, Близнаците едва ли ще съжаляват. Подобен експеримент ще им помогне, да се сближат с любимия си човек и да се опознаят по-добре.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Ако напоследък Ракът търси идеални отношения или поне мисли за тях, то днес има шанс най-накрая да разбере какво му липсва за пълно щастие. Може би трябва да промени нещо в себе си? Или този, когото обича? Или в действията си? Какъвто и да е отговорът на този въпрос, той ще помогне на Рака да идентифицира проблема и да очертае възможните начини за решаването му. Стратегията, която той ще изгради днес, с течение на времето, е в състояние да осигури победата му на любовния фронт.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Звездите ще дадат възможност на Лъвът да задоволи любопитството си, за каквото и да се отнася то. Ако отдавна е искал да попита любимия за нещо, сега е моментът да го направи. Ако между Лео и половинката му няма тайни, формулата за перфектна среща за днес е да научите нещо ново заедно. Отидете до книжарницата или гледайте заедно научнопопулярен филм – с други думи, поглезете мозъка си. Той също като сърцето има нужда от храна.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Възможно е днес Девата в общуването с любимия човек да почувства липса на взаимно разбиране, което може да доведе до грешки и недоразумения. Така че, ако днес Девата изведнъж си помисли, че любимият й се държи агресивно или странно, не бързайте да се обиждате в отговор. Първо трябва да разберете, дали той правилно е разбрал действията и думите ви. Най-вероятно не. Така че всичко, което Девата ще трябва да направи, е да обясни по-ясно позицията си.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес звездите съветват Везните да изразят чувствата си по някакъв категоричен и старомоден начин – например на хартия. Струва им се, че постоянно са във връзка с любимия си човек – през деня ще се чувате многократно, ще си изпращате шеговито съобщение? Но хартията си има специални, почти магически свойства. Ако днес Везните се доверят на чувствата си, те ще могат да се уверят в това.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Звездите съветват Скорпиона да общува с любимия човек на езика на логиката, а не на чувствата. Понякога е по-лесно някои заключения и факти да стигнат до сърцето. С помощта на интелектуална комуникация можете по-добре да разберете мотивите на действията на другия. Гледайки не само в сърцето на своя избраник, но и в мозъка, Скорпионът може би научава за него, което дори не си е представял!

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Днес душевното състояние на Стрелеца ще зависи пряко от това, дали ще прекара този ден в компанията на любимия човек или по някаква причина няма да успее. Ако утре той е до онези, които са му скъпи, люлката на любовта може да издигне и двамата до седмото небе! Но далеч един от друг, вместо емоция Стрелецът, го очаква обикновеното сиво ежедневие.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Козирогът рискува да прекара целия ден в борбата с апатията, която го е сполетяла, да пусне нещата от само себе си и да не иска да мисли за стъпките, които трябва да се предприемат в отношенията с любимия човек. Въпреки това, има смисъл да се принудите да преодолеете това пасивно отношение. Формулата е проста: колкото повече усилия вложи Козирогът днес, толкова по-положително ще получи в замяна.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Дори на романтична среща, Водолеят трудно ще избегне философските разговори! Той трябва да се подготви за факта, че любимия човек, от време на време, ще засяга най-дълбоките и общи въпроси, като смисъла на живота или характеристиките на връзката между мъжа и жената. Самият Водолей обаче ще бъде настроен на подобна вълна и затова той има шанс не само да тренира ума си, но и да научи по-добре за духовните и интелектуалните нужди на другия.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Звездите съветват Рибите да не крият глави в пясъка от неотложните проблеми. Ако има разрив в отношенията им с любимия човек, най-лошото нещо, което могат да направят днес, е да се опитат да го игнорират. Рибите трябва да говорят с партньора си откровено за своите притеснения. Само заедно, без да крият нищо един от друг, те и техният човек ще могат да намерят изход от тази ситуация.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе