любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 9 юни 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 9 юни? Временното затихване на чувствата е специален знак за този ден, свързан с укрепването на гласа на разума. Приемете го за даденост и спокойно се заемете с работата: градете или работете по изпълнението на най-сложните планове, включително романтичните. Ще успеете, и то с огромен успех.

Защо мъжът първо си тръгва, а после пак иска да се върне при вас?

infomax-logo-50-15-HW Текла ли е и българска кръв във вените на последния римски император?

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: имате всички шансове да срещнете любовта на живота ви на най-обикновено място. И въпреки, че звучи като сцена от романтична комедия, според хороскопа, днес подобна случайна среща може да има далечно бъдеще. В този ден се препоръчва да обърнете специално внимание на всякакви знаци от Вселената – може би те ще ви отведат при точният човек, с който да изпитате много дълбоки чувства. Слушайте вътрешният си глас и бъдете отворени за срещи.
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: днес звездите ще подарят на Телеца мечтателно-романтично настроение. А заедно с това мечти за любов – голяма, романтична, светла – с една дума такава, за каквато пишат в книги и съчиняват стихове. Хороскопът предупреждава: днес всичко е възможно, така че трябва да бъдете по-внимателни към хората, с които ще трябва да общувате в този ден, така че, мечтаейки, неволно да не пропуснете щастието си. И ако вече имате любим човек в живота си, прекарайте този ден заедно, давайки си максимум приятни емоции.
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: днес Близнаците във всичко свързано с връзките и любовта, може да се доверят на съдбата и спокойно да се движат по течението. Все пак активното ви усърдие напоследък не дава много резултати, нали? Много от действията ви приличаха на формулата „една крачка напред, две назад“, следователно, оставяйки всичко случайно, вие няма да загубите нищо. Просто трябва да спрете и да погледнете ситуацията отвън. Това ще ви помогне да я видите от съвсем нов и различен ъгъл.
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: спрете за кратко и не бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това, признайте пред себе си, че чувствата ви са взаимни. Достатъчно, тествахте търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много общуване.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: днес ще сте толкова лесни за влюбване! Вашето романтично настроение ще привлече противоположния пол като магнит, а чарът ще действа на другите като наркотик. За тези, които търсят своят човек, този ден може да бъде много обещаващ за нови запознанства, освен ако не сте замаяни от собствената ви популярност. Звездите на хороскопа съветват: опитайте се веднага да идентифицирате обекта на внимание за себе си и да изразите своята симпатия към него, в противен случай рискувате да пропуснете момента, да флиртувате и да разговаряте с интересен човек.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: днес ще се отдадете на любовните ласки с комфорт. Имате бурен темперамент, въпреки че се опитвате да го скриете. В любовните отношения вие сте надарени с ненадмината фантазия, която определено ще се опитате да преведете в реалност. Може би ще покажете временна стеснителност в отношенията, но това ще бъде само в първите минути от близостта ви с партньора.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: днес Везните само трябва да се потопят в атмосферата на творчество! Ако имате любим човек, отидете с него на приятно място, преразгледайте албумите с общи снимки или просто послушайте музика. А, за необвързаните представители на зодия Везни тази вечер обещава страхотни възможности за запознанства на творчески места, отговарящи на духа за този ден: от Консерваторията до неформален рок концерт.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Скорпионът няма да е способен на деликатност и може да каже много ненужни неща. Не бива да очаквате, че това ще бъде възприето с разбиране: дума по дума, докато и вие и партньорът стигнете на ръба да се въвлечете в нежелан конфликт. За да не предприемете стъпки, за които и двамата ще съжалявате по-късно, вие трябва да се контролирате. Желанието да владеете ситуацията днес няма да доведе до нищо добро.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: днес на Стрелците ще им бъде трудно да се въздържат да не критикуват любимият човек, който им е на сърце. Заслужава ли си обаче да се правите това? Партньорът ви едва ли ще успее да направи чудеса в дипломацията, за да потуши зараждащия се конфликт. Така че, ако не сте готови да посветите днешната си романтична вечер на спор, трябва да се опитате, да контролирате изявленията си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: енергиите ще подтикват Козирога да се впусне в малко приключение, което може да изведе връзката с любимия на нов етап. Може да е малка съвместна лудост или разговор от сърце, от който и двамата имахте нужда. Днес, обаче, изводът за Козирозите е: може да не се поддадете на експерименталното изкушение и да оставите всичко, както е в любовната ви връзка. Може да решите, да рискувате, внасяйки елемент на екзотика и изненада.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: днес Водолеите още ставайки от леглото, едва ли си представят какво може да им е подготвил този ден! Това обаче ще бъде за ваше добро, в края на краищата, какво може да бъде по-скучно, ако всичко е планирано предварително и всеки ден е неразличим от друг? Така че, за вашата промяна съдбата е подготвила изненади, които ще избухнат в живота ви, когато най-малко ги очаквате. Може би любовта ще ви прониже като светкавица…
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: влюбените Риби най-после ще имат възможност да усетят първите плодове на усилията си! Може би напоследък е започнало да ви се струва, че всичко е напразно, а целта е непостижима. Вие, обаче и днес ще вървите в правилната посока, ако бъдете внимателни, ще можете да съзрете напредък в отношенията с любимия човек. Основното нещо е да не се отказвате, да действате и задачата, която сте си поставили, ще зависи от вас.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 9 юни 2023

на горе