любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 9 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 9 август? Според хороскопа, днес звездите ви даряват със специален чар и магнетизъм, благодарение на които едно случайно запознанство може да се превърне в романтика на живота ви, а старите връзки могат да намерят романтика и дълбочина.

4 зодии, които най-добре умеят да успокояват партньора

infomax-logo-50-15-HW Древен елински олтар в семеен храм беше открит в Сицилия

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес звездите съветват Овните да поемат инициативата в отношенията с любимия човек. Ако той има постоянен партньор, когато планирате среща с него, трябва да поемете всички организационни въпроси върху себе си. Кога и къде да отидете и дори с какъв транспорт да стигнете – нека всичко това падне върху плещите на Овена. Така ще е по-добре! Ако Овенът все още е необвързан, днес при среща с него има смисъл да проявите повече смелост от обикновено.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес най-добрият план за вечерта за Телеца е да не планира нищо – така или иначе животът ще направи своите корекции в неговите мечти. Може би неговият любим човек ще пренасрочи времето или мястото на срещата или обстоятелствата ще го направят вместо него. Или може би ще има други обстоятелства. Е, вместо да се ядосва, Телецът трябва да приеме промяната за даденост и да се адаптира към извънредни ситуации. Само тогава днес ще му разкрие всичките си щедри възможности.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Ако днес в любовта Близнаците очакват да постигнат нещо, ще трябва да го постигнат по най-нестандартни начини! Време е да покажете изобретателност и въображение! Само по този начин днес Близнаците успяват да заинтересуват човека, когото харесват. Ако Близнаците са все още в търсене, денят им дава възможност да се запознаят с интересен, необикновен човек. Тази среща може да се случи всеки момент и там, където най-малко очакват.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес звездите съветват Раците да не разчитат на тяхната организация – тя може да се промени всеки момент. Изглежда, че в такава област като любовта не се изисква специална подготовка, но всъщност това не е така. Съгласете се, много е досадно да закъснявате за романтична среща или да объркате мястото за среща – и всъщност днешното разсеяно мислене може да доведе до такива недоразумения. Така че той не трябва да се отпуска твърде много и е по-добре да запише всичките си задачи в дневника.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес романтиката и любовта ще процъфтяват в живота на влюбения и нежен Лео, на само ако е готов да експериментира за това. „Среща, както обикновено“ не е за днес, каквото и да е свикнал да разбира под тези думи. Звездите обаче просто склоняват Лъва да търси необичайни, нестандартни решения във всичко. След като сте се поддали на този импулс и сте направили незабравима изненада за любимия човек, той няма да съжалява!

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата ще трябва да преодолее някои пречки и трудности в отношенията с любимия човек. Може би това ще бъде обикновена забележка или може би неочаквани обстоятелства, които им пречат да се срещнат. Възможно е някой от партньорите просто да не е в настроение. Въпреки това, така или иначе, днес Девата има две възможности. Или изчакайте неблагоприятния период, или радикално променете темпото, като заинтригувате любимия човек с най-екзотичните методи за съблазняване!

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес звездите не склоняват Везните към сериозност и сантименталност. В една романтична връзка те са в състояние да внесат елементи на хумор, игра и флирт! Ако Везните вече имат любим човек до себе си, това ще им позволи да прекарат един чудесен забавен ден в компанията на партньор, необременен с патос и излишни предразсъдъци. Ако Везните все още са необвързани, днешното им забавно настроение ще привлече към тях заинтересовани погледи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес звездите съветват Скорпионите да подредят противоречивите си чувства. Дали любим човек заема сърцето на Скорпиона изцяло или го споделя с някой друг? Може би Скорпионът дори не е наясно с това, но в живота му има ли място за флирт с повече от един представител на противоположния пол? Е, ако е така, защо си заравяте главата в пясъка? Изборът е напълно ваш, само трябва да е осъзнат.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес звездите съветват Стрелците първо да се погрижат за себе си. Дори и да е сам с любимия човек, той е пример за това какво значи търпение и грижа, струва си да промените правилата си за известно време. Днес Стрелецът трябва да направи всичко, което ще му достави удоволствие: да си купи нещо красиво и ненужно, да се потопи още малко във ваната и накрая да бъде малко снизходителен. Понякога в любовта трябва да си егоист! В противен случай всички ежедневни жертви ще бъдат приети за даденост от партньора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес звездите съветват Козирозите да се готвят за компромиси с любимия човек. Представителите на знака трябва да погледнат на отношенията си от друг ъгъл: ами ако борбата за власт натоварва вашите взаимоотношения? Ако Козирогът се инати и не иска да отстъпва, тогава може да се образува напрежение. Така че, си струва да започнете да се обучавате в дипломация днес: вместо да спорите за дреболии, опитайте се да вземете гледната точка на партньора си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес Водолеите може да бъдат с много различни гледни точки от партньора си. Може би това ще бъде просто недоразумение за дреболия или той няма да може да сподели своята „единствена правилна“ гледна точка с партньора си. Така или иначе днес Водолеите не бива да си правят глобални изводи, дали двамата с любимия човек си подхождат един на друг. Мъжът и жената трябва да са различни – това е законът на природата. Основното нещо в спорна ситуация е да не налагате мислите си на друг, а да търсите успешен компромис.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес звездите са в състояние да дадат на любовните отношения на Рибите страст и интензивност! Те могат да изпитат буря от чувства по отношение на партньора си. Е, защо да се въздържате в този ден? Нека денят подари на Рибите и любимия човек максимум незабравими емоции. Ако са заедно от дълго време, изглежда, чувствата са в състояние отново да пламнат в тях. Ако Рибите правят само първите стъпки в една връзка, днес ще им е трудно да устоят да прескочат едно-две стъпала!

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 9 август 2023

на горе