Любовен хороскоп за 8.11.2021 понеделник
Астрология

Любовен хороскоп за 8.11.2021 понеделник

 

Днес любовният хороскоп гласи: не пренебрегвайте нещо, което тревожи любимия ви човек. Днес можете да научите много за партньора си, ако слушате неговите думи, следите неговите жестове и действия. Той ще отвори душата си пред вас, само ако не сте критични към думите му. Бъдете романтични и се опитайте да му помогнете, ако можете. Ще бъдете изненадани от резултатите. По-добре е да прекарате вечерта в романтична и приятна атмосфера насаме.

 

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен вещае: Днес рискувате да се окажете в центъра на интриги или скандали, но не по ваша вина. Защитете своята невинност и не се страхувайте от откритите критики, ще трябва сериозно да защитавате мнението. В отношенията с партньорите също не всичко ще бъде гладко, но не се претоварвайте: думите ви ще бъдат взети сериозно, те просто няма да действат веднага. Може да има изненади, както приятни, така и не толкова. Днес ще имате нужда от повече смелост и решителност от обикновеното. Може да се наложи повече от веднъж да доказвате на другите своята независимост и да защитавате правотата. По-добре е да отложите завладяването на сърцето на някой друг за по-подходящи дни.

 

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец вещае: Най-сетне ще имате възможност да признаете любовта си или да демонстрирате най-добрите си качества пред другите. Проявената в този ден смелост ще ви донесе незабравими емоции и приятни впечатления, които могат да повлияят на бъдещето ви. Пазете се от неестествено поведение и фалш: интуицията ви ще се изостри и ще почувствате измама, но не се заблуждавайте и не вярвайте на подозрителни хора. Чувствайте се свободни да опитате смели и предизвикателни действия, но не забравяйте за романтиката. Днес може да почувствате, че сте се влюбили, така че търсете взаимност. Доверете се на интуицията си – този път тя със сигурност няма да ви подведе.

 

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: За лек флирт и романтична среща денят е по-благоприятен от всякога, но отложете сериозните разговори и предложения. Погрижете се за себе си, посетете местата, които отдавна искате да посетите, не отлагайте среща и вечеря за двама. Любимият човек може да се отвори и да говори за миналото си, което коренно ще промени отношенията ви с него. Не отказвайте примамливо предложение от шефовете си: може да донесе неочаквани ползи. Не се страхувайте да направите нещо, което вашите близки могат да осъдят. Съобщението, което ще получите днес, ще ви изненада силно, но запазете спокойствие.

 

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак вещае: Ще искате да нарушите всички наложени правила и рамки. Днес ще имате възможността да погледнете една любовна ситуация от друг ъгъл и да си направите напълно неочаквани изводи. Не се страхувайте да промените решението си: може би това ще ви помогне да разберете ясно перспективата и бъдещето си. Новите запознанства и срещи в края на деня обещават да бъдат приятни и романтични. Не си позволявайте да изпитвате чувство за вина, че сте открити или прями. Пазете се от измама, особено в социалните медии или сайтове за запознанства.

Любовен хороскоп за 8.11.2021 понеделник

Седмичен хороскоп от 8.11.2021 до 14.11.2021 

Съвет за 8.11.2021 към всяка зодия 

Късметче за 8.11.2021 понеделник

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв вещае: Мечтаенето може да завърти напълно главата ви и да обърка мислите ви. Ето защо, днес е по-добре да мечтаете, да мислите как да изградите отношения по-нататък, отколкото да започнете активни действия и сериозен разговор. Изненада или необяснима случка ще ви свали от небето на земята. Доверете се на обстоятелствата и просто се пуснете по течението: сега не е моментът за сериозни действия. Човекът на вашите мечти днес може да не ви покаже най-добрата страна на характера си, така че изводите са изцяло във ваши ръце. Ще имате шанс да разберете какво наистина мисли за вас, така че обърнете му внимание. Не пренебрегвайте възможността да пофлиртувате: вниманието на противоположния пол ще ви научи на неочакван житейски урок.

 

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева вещае: Първата половина на деня ще бъде напрегната за вас, така че се опитайте да не се забърквате в спорове през това време. Ще получите всичко, което искате, но не веднага. Днес любимият човек може да не е в добро разположение на духа, така че е по-добре да изчакате с молбите. Не губете време, защото следобедните вести, които ще получите, могат да разрешат съмненията ви и да отворят очите ви за истината. Не пренебрегвайте предложението, което може да ви бъде отправено в късния следобед. Човек от противоположния пол упорито ще настояват да общува с вас, но едва ли, чак толкова ще ви заинтригува тази негова настоятелност. Прекалената самоувереност може да провокира конфликт през целия ден, така че се съобразявайте с чувствата на другите хора.

 

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни вещае: Може да ви хрумне неочаквано, но правилно решение, въпреки че някои хора постоянно ще ви изнасят лекции и ще ви объркват. Първата половина на деня ще бъде радостна, а през втората няма да можете да устоите на примамливо предложение или желание да се опознаете с желана личност. Повярвайте си: днес интуицията ви работи с повишен интензитет и ще ви спаси от грешки и гафове. Чувствайте се свободни да се съгласите на среща, дори ако човекът не е съвсем ваш тип. Ако някой или нещо е привлякло вниманието ви, не се колебайте да му го обърнете: в бъдеще това ще ви помогне да привлечете вниманието на точния човек. Всички опити да разбиете леда в сърцето на партньора, ще се окажат не дотам успешни, така че седнете и се отпуснете.

 

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион вещае: Колкото и да искате да се отпуснете, все пак трябва да сте активни в личен план. Любимият човек ще изисква специално внимание от вас или ще бъде настроен на романтична вълна. Няма да имате време за романтика: спешен въпрос ще ви принуди да нарушите романтичните планове, но съвсем в края на вечерта ситуацията ще се изясни и ще направите това, което не сте се осмелили да направите. Не пропускайте възможността да научите нещо важно за човека, който харесвате. Чатът онлайн може да получи неочакван обрат, така че се настройте, за да промените плановете си.

Любовен хороскоп за 8.11.2021 понеделник

Женски интимен хороскоп за 2022 г

Любовен хороскоп за 2022 г 

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец вещае: Романтичното отношение ще доведе до небрежност, разсеяност и грешки, които ще отнеме много време за коригиране. Днес се нуждаете от повече внимание, но ще бъде трудно да го привлечете. Хората около вас не са склонни да флиртуват. Струва си да отложите плануваният сериозен разговор, както и романтичната среща, защото съществува потенциален риск нищо да не върви по начина, по който искате. Неочаквана новина ще ви изпълни с радост и ще ви развесели за целия ден. Не се страхувайте да се държите спокойно и предизвикателно, ако сметнете за добре. Време е да се отпуснете и да помечтаете за това, което ви е приятно и интересно.

 

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог вещае: Повече от всякога, ще искате да мечтаете и да се реете в облаците, да се потопите в романтиката. Въпреки че, работата и грижите ще заемат цялото ви свободно време, можете да изпратите няколко съобщения до любимия човек или да осъществите ново запознанство. Приемете съвета на доверен приятел. Ще ви бъде от полза в бъдеще, особено ако отдавна искате да установите любовна връзка. Време е да излезете на светло и ясно да заявите себе си: не се отказвайте от забавно приключение. Вашето мнение неочаквано ще заинтересува мнозина, така че не стойте мълчаливо в ъгъла. Бъдете внимателни в общуването, твърде много откровеност ще предизвика твърде много слухове.

 

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей вещае: Този ден може да бъде твърде стресиращ и труден, особено преди обяд. Не е най-доброто време за подреждане на нещата или за сериозни разговори: рискувате много да се отпуснете и да счупите вазата. Около обяд ситуацията ще се изясни, но по това време е по-добре да си починете и да не взимате никакви решения. Погрижете се за себе си, слушайте приятна музика или се поглезете с това, за което сте мечтали от дълго време. Не си вменявайте, че сте непривлекателни: вие сте чудесна личност, но другите са твърде заети със себе си, за да го забележат. Думите на някой друг могат да ви наранят днес, така че прекарайте този ден далеч от общуването. Погрижете се за себе си: сега е моментът да си направите хубав подарък.

 

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби вещае: Прекомерната романтика може да ви изиграе не добра шега. Така че, летете в облаците по-малко: има вероятност да надцените взаимните чувства с партньора ви или да станете жертва на измама, особено в сайтовете за запознанства. По-добре е да обърнете внимание на истински хора, които познавате добре: опитът да спечелите сърцето на някой друг днес ще бъде успешен. За да му се харесате, ще трябва да направите нещо нестандартно и различно. Не очаквайте мигновена реакция: човекът, който харесвате, ще бъде впечатлен от вашите думи и действия. Някои от предложенията може да изглеждат примамливи, но е добре да им обърнете внимание.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе