ЛЮБОВЕН хороскоп за 8.01.2022 - Събота
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8.01.2022 – Събота

Любовен хороскоп за всички зодии: Ако сте във връзка, тогава ще искате да експериментирате по всички начини, когато прекарвате времето си заедно, включително и това в спалнята. Ако все-още сте в търсене или в режим „пауза“, тогава този транзит увеличава шансовете за намиране на нов партньор. Внимавайте, този аспект може да привлече изключително необичайни личности, чийто начин на живот и култура ще бъдат много различни от вашите.

ДНЕВЕН хороскоп за 8.01.2022 – Събота 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 8 Януари: Излезте на чай или кафе с приятели. Не дръжте притесненията за връзката ви за себе си и бъдете честни с любимия човек. В крайна сметка той или тя също може да изпита известно безпокойство. Опитайте се да говорите с него или нея открито. Ако все-още нямате партньор, време е да се насладите напълно на свободата, която напоследък може да е била много ценна и необходима за вас.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 8 Януари: Не забравяйте за онези прекрасни чувства, които съществуват между вас и любимия човек. Спомнете си началото на любовта помежду ви и се отдайте на чувствата си по начина, по който сте били заедно на първите срещи. В близко бъдеще необвързаните представители на този знак ще се радват на някой, който показва привързаност към вас.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 8 Януари: Няма нужда да се връщате към минала любов или към миналото. Съсредоточете се върху настоящия момент и прекарвайте повече време с любимия човек. Вашите емоции са много важни, но трябва да ги насочите към спокойствие, а не към хаос. Нека миналото бъде забравено. Продължавайте напред. Свободните от вас са изправени пред ситуация, в която някой ви намира за изключително привлекателна личност.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 8 Януари: Не забравяйте, че всеки по света прави грешки. Избягвайте кавги между вас и любимия човек в предстоящия период. Никой не е перфектен и вашите изисквания понякога са огромни. Бъдете смирени и не летете в облаците. Не само вашият партньор има недостатъци, започнете от себе си. За необвързаните важи правилото да не се бърза. Отделете повече време за себе си и за развитието на вътрешното ви аз.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 8 Януари: Вашият любим човек може да ви зададе важен въпрос. Помислете добре как ще отговорите на този въпрос. Вашият отговор ще бъде повлиян и от фазата на луната, която ще ви подскаже правилното решение. Слушайте душата си – тя ще ви насочи в правилната посока. Не се отнасяйте към хората около вас като към вещи. Всеки човек трябва да почувства, че има любим човек, на когото може да разчита. Не забравяйте това. Свободните от вас ще срещнат интересен човек на необичайно място.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 8 Януари: Прекарайте вечерта с любимите си хора или поне им се обадете. В предстоящия период миналото определено трябва да бъде изоставено. Вече няма смисъл да мислите какво би могло да бъде различно. Ако търсите партньор, скоро ще научите новини, които ще ви зарадват изключително много. Крайно време е днес да угодите на този, който заслужава вашето специално внимание.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 8 Януари: Не губете време за любовни спорове, дори и да сте убедени, че сте прави. Опитите да докажете, че любимият ви човек греши, само ще влоши ситуацията. Дайте му почивка и време да помисли. Общителният Меркурий ще ви даде възможност да повлияете на любовните ви отношения в положителна посока. Сега е идеалният момент да научите нещо ново, което ще ви помогне да напреднете в отношенията.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 8 Януари: През целия ден дългосрочната ви силна връзка ще бъде от полза, която ще изглежда по-ярка и ценна. Не се опитвайте да въвличате любимия човек в проблемите ви, които ще трябва да решавате сами. Понякога е по-добре да се сблъскате с проблеми и да не позволявате на несвързани хора да се намесват в предишните ви решения. Ако сте сами, време е да продължите напред и да забравите за миналото.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 8 Януари: Позицията на луната подсказва, че е време да обърнете страницата и да поговорите с любимия човек за промяна в отношенията. Опознаването на себе си лично ще ви помогне да разберете какво искате от връзката в момента. Ако сте необвързани, опитайте се да опознаете човека, с когото излизате, преди да загубите ума си по него или нея.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог 8 Януари: Повече мнения означава повече решения или идеи. Работете семейно в екип. Сега трябва да прекарвате повече време с любимия човек и по-малко време с приятелите си. Въпреки че, приятелите се нуждаят от вас, вашият партньор трябва да усеща повече внимание и любов, за да поддържате връзката в баланс. Необвързаните трябва да обръщат повече внимание на вътрешното си аз и своите нужди.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 8 Януари: Бъдете внимателни към поведението на любимия човек, тъй като в близко бъдеще той може да бъде ненужно надарен с излишно внимание. Нека знае какво наистина означава за вас. В противен случай непознат може да развали връзката ви. Ако нямате партньор, можете да покажете истинските си „окраски“ пред света. Не е добре да лъжете за живота си.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 8 Януари: Невинният флирт може да се превърне в неприятен спор с любимия човек. Забравете този начин на поведение и вместо това, отделете цялото си внимание на партньора си. Насочете мисленето си към вземане на правилни решения. Ако нямате партньор, проучете нови начини да бъдете по-интересни. Успехът ви днес може да бъде повлиян от отношенията ви с колеги от работа или близки приятели.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе