Везни и Козирог – по-добри като приятели

Везни и Козирог – по-добри като приятели
Астрология

Везни и Козирог – по-добри като приятели

Много приятели се разбират перфектно един с друг и изглеждат неразделни. Те имат еднакви ценности, разбирания за живота и интересите им съвпадат, но ако опитат да имат връзка, нещата не се получават. В много случаи просто по- добрият вариант за тях е да си останат приятели и да не развалят перфектните отношения, които имат с опит за нещо повече. Такъв тип са Везните и Козирозите. Те са страхотни един с друг, но без да се преминава границата на приятелството, ето защо:

Резултат за съвместимост на Везни и Козирог: 2/5.  Везните и Козирогът са твърде сериозни, но макар и различни в някои области, тези двамата могат да намерят общи неща. Приветливите Везни намират личността на Козирог за малко студена и дистанцирана, но те могат да открият качества, които харесват в другия. Везните ще бъдат успокоени от искреността, стабилността и чувството за чест на Козирога.

Могат ли все пак Везни и Козирог да имат успешна връзка? В професионална обстановка Козирогът ще може да канализира енергията на Везните и ще им помогне да се концентрират върху основните неща в живота. Везните ще предложат на Козирога малко креативност и ще помогнат да отворят въображението си. Професионалната връзка ще подхожда повече на Везни и Козирог. Можете да бъдете сигурни, че ако имате колега от тази зодия, ще постигнете успехи. Нито един от двамата няма да иска да си препише заслугите на другия и ще се подкрепяте, когато стане натоварено.

Везни и Козирог е по-добре да изберат приятелство или бизнес партньорство, а не романтична връзка. Наистина, ако успеят да открият качествата на другия, връзката може да вземе различен обрат. Подобни случаи обаче са твърдо рядко срещани и според специалисти в тази област е най-добре да заложите на доброто взаимодействие като приятели, а не като партньори.

Любовната връзка все пак може и да проработи, но с цената на голяма жертва от страна на Везните, защото трудно ще извадят  Козирога от черупката му. Въпреки това, ако търсите стабилност, имате я! Ако наистина обичате този човек, не слагайте граница само защото сте от зодия, която не е подходяща за него.

Какво може да срине тази двойка? Топлите Везните често ще определят Козирога като твърде студен, необщителен и отдалечен. Освен това се затрудняват с липсата на идеи, което ще накара връзката им да умре от скука. От друга страна, Козирогът може да ги помисли за безполезни, повърхностни, приказливи и капризни. Следователно тяхната химия е ограничена.

Какъв ще бъде интимният им живот? Има много малко шансове страстта да пламне между вас и ще се борите да намерите удоволствие и удовлетворение. Интимният им живот е второстепенен и трябва да се каже, че между тях нищо не протича естествено. За щастие с времето нещата ще станат малко по-добри и малко по-пикантни.

Любов съвет за тази двойка. Бъдещето между тях е просто – или решават да вложат чувствата си един в друг, или продължават напред, без да намерят общ език. Трябва сами да преценят дали биха рискували здравото си приятелство в опит за връзка или ще преценят, че по- правилното решение е да се запазят един друг в приятелската зона.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе