ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)

пътят към мечтите
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)

Любовен хороскоп за 8 септември 2022: Днес, в отношенията с любимият човек, трябва да се ръководите единствено от емоциите: не се опитвайте да разгадаете химичната формула на любовната химия между вас, разграждайки я до всеки атом. Ако дълго време не успявате да вземете решение за първата стъпка или се страхувахте да предложите на сродната си душа да премине на ново ниво на връзка, днес е този ден. Вземете решение и не се притеснявайте за нищо! Хороскопът ви уверява, че късметът ще съпътства вашите добри намерения.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Щастие и силни емоции през есента за 3 зодии

Огън в косите, огън в сърцето, буйна кръв – Тя е червенокосата жена!

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 8 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 8 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес фантазията ви може сериозно да се развихри, но най-интересното е, че всичките ви най-смели мечти (е, може би не всички) могат да се сбъднат, ако имате смелостта, поне да опитате. Хороскопът ви насърчава: рискувайте! Никога не знаете, ако не опитате! Не се страхувайте да изглеждате смешни – всяка глупост в името на любовта е романтика! Ако днес имате достатъчно време в графика за любимия човек, денят обещава да бъде изпълнен с положителни преживявания!

Любовен хороскоп за 8 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 8 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес вашите спомени могат да станат по-реални от реалния живот. Хороскопът ви предупреждава: събитията от миналото през този ден ще се опитат да повлияят на бъдещето ви и от вас зависи да решите дали да го допуснете. Всички сме отдадени: или на някого, или на нещо. Важно е да се откажете от верността на този, който ви е предал. Запомнете това правило. Днес може да ви е полезно. Емоционално вие сте изключително уязвими в момента и ако не се опитате да защитите сърцето си, можете да пострадате.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

На шега или сериозно, днес, 8 септември, можете напълно да се потопите в любовната игра. Вие сте толкова нетърпеливи да се потопите в романтика, че сте готови да отговорите на обаждането на човек, който харесвате, или да флиртувате сами, дори ако ситуацията не е съвсем подходяща. В този ден сте изключително емоционални, време е да отидете на среща! Хороскопът обещава късмет в любовните отношения: ако мечтаете да спечелите нечие сърце, днес ще имате чудесната възможност да съблазните избраната от вас жертва.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 8 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Ако напоследък се опитвахте, да устоите на нечий натиск, възможно е днес някой упорит фен да успее да грабне сърцето ви! На този ден вие сте по-близо от всякога да развеете бялото знаме. Романтичното настроение увеличава шансовете да се влюбите напълно и безвъзвратно и затова, ако не искате да загубите ума си, по-добре е да останете вкъщи, като изключите телефона си! Хороскопът ви съветва, че по въпроси, свързани с личния ви живот, днес да се ръководите единствено от емоциите – аргументите на ума са доста неточни в този ден.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Днес може да сте в любовна треска. Ако има трудности между вас то и двата със сродната ви душа, ще се лутате ту в жегата, ту в студа, може да не можете да мислите рационално по въпроси, свързани с отношенията с любимия човек. Изпитвайки шекспирови страсти, рискувате да се държите неадекватно и дори да извършите глупости, за които по-късно да съжалявате. Хороскопът ви уверява: днешният ден може да бъде изпитание за силата на вашите чувства. Запомнете: където е тънко – там се къса!

Любовен хороскоп за 8 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

За вас любовният хороскоп вещае появата на някакво странично влияние, което заплашва отношенията ви с любимия човек. Някакъв вид „добър съветник“ може да наруши хармонията на вашия съюз. Хороскопът предлага да не слушате клюки и да не спекулирате. По-добре е да попитате сродната си душа директно за всичко, ако имате въпроси към нея. Днес сте изключително мнителни и подозрителни и ако не разберете всичко докрай, можете да измислите твърде много!

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 8 септември, е време да се покажете на света: не се страхувайте да бъдете ярки и изразителни – сега това е вашето основно оръжие за печелене на сърца! Не отивайте в сенките, покажете най-доброто, на което сте способни, и определено ще бъдете оценени! Любовният хороскоп уверява: днес можете да претендирате за нещо, на което дори не сте се надявали преди. Така че извадете най-смелите си мечти от най-горните рафтове – тяхното време дойде!

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Днес много повече се интересувате от истински прояви на любов, отколкото от разговори и красиви жестове. Обичате ли? Очаквате помощ от сродната си душа, докато вие самите можете да забравите, че любимият ви човек се нуждае от реципрочна грижа. Освен това, хороскопът уверява, че в този ден можете да се превърнете в малко и много капризно дете. Бъдете по-снизходителни и не се сърдете от най-малкото.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 8 септември, Стрелецът не трябва да си играе с чувствата на другите хора. Ако забележите, че някой се грижи за вас, бъдете честни с този човек и кажете как наистина се чувствате. В противен случай можете да му причините много силна болка. Пазете се от недружелюбни хора, които могат да се опитат да ви навредят. Опитайте се да стоите далеч от тях, а ако трябва да се справите с тях, по-добре да го направите чрез посредници. Успокойте се, тъй като физическото ви състояние може да се отрази негативно върху любовният ви живот.

Любовен хороскоп за 8 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Този ден е подходящ за флиртове и други сладки постъпки: днес сте очарователни и уникални и затова е време да тръгнете на лов за сърца. Необвързани ли сте и търсите сродна душа? Не прекарвайте вечерта у дома – съдбата определено няма да ви намери там. Намерихте ли този, който търсихте? Хороскопът предлага да актуализирате емоциите и да отделите максимално време за общуване с любимия човек. Говорете днес за всичко, освен за проблеми. Правете всичко, но не и бизнес, и ще можете да почувствате същата разтърсваща сила на емоциите, както в първия ден на срещата!

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Не губете време да спорите днес, дори и да сте убедени, че сте прави. Опитите да докажете, че любимият ви човек греши, само ще влоши ситуацията. Дайте му почивка и време да помисли. Вие сте във връзка с човек, който трябва сам да стигне до определени заключения. Бъдете умни и дипломатични и не избухвайте, ако ви каже, че добрата ви идея е негова. Ще бъдете пълни с енергия, която, ако бъде насочена правилно, може да премести планини. Ако се борите с проблем, който ви тежеше досега, може би сега е моментът да го решите.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 8 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Здравият разум ви казва да спрете, но емоциите ви тласкат към безразсъдство. Под влиянието на планетите днес се наблюдава ускоряване на неволните реакции и затова ще бъдете импулсивни в действията си и твърде честни в общуването: както се казва, каквото на ума, това на езика. Хороскопът ви съветва, че днес подобна искреност може да причини повече вреда, отколкото полза, можете да обидите любимия човек с вашата прямота.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе