ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)

дневен хороскоп за 11 септември 2022
Астрология

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)

Дневен хороскоп за 8 септември 2022: Днес хороскопът обещава лек и приятен ден за работа и общуване! Сутринта звездите ви съветват да насочите енергията си към онези задачи, с които досега не сте се осмелявали, да се заемете: ще ви бъде лесно да ги започнете и успешно да ги завършите. Единственото нещо, опитайте се учтиво да откажете на онези, които се опитват да вземат назаем сума, която смятате за сериозна: днешният ден абсолютно не е подходящ за заемане на пари. Е, във всякакъв вид друга помощ към околните можете да вземете съществено участие.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Много силна молитва за здраве към Пресвета Богородица

За пръв път, през 2022 по-високи данъчни облекчения за деца, които могат да се ползват авансово през годината

Сезонът на Дева е тук – и ретроградният Меркурий се присъединява към купона

Рецепта за пукани люти чушлета

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 5 септември – 11 септември 2022

Какво са ни подготвили звездите за днес? Ще научим от настоящият дневен хороскоп за 8 септември 2022

Какво да очакват Овните в този ден

дневен хороскоп за 8 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Първо ще го направя, после ще помисля“

В този ден, 8 септември, сте управлявани от емоциите. Ако са положителни – зарежете всичко и се наслаждавайте. Чувствайте се свободни да ги споделите днес с най-близките си. И нека целият свят да почака. Но ако чувствата ви са боядисани в тъмни цветове, сложете им юздата. Как да го направите? Да, просто правете неща, които сте отлагали дълго време – и преживяванията сами ще останат на заден план. Още повече, че хороскопът обещава, днес всичко ще ви се отдава със завидна лекота, още повече, че там, където ви липсва опит или знания, късметът ще помогне.

Дневен хороскоп за 8 септември 2022 г. Телец

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Не ми трябва чуждото, но не пипай моето“

Очевидно някой очаква инициатива от вас днес, но самият представител на този знак не бърза да я прояви. Всъщност в този ден бихте предпочели да не правите нищо – най-много да хапнете нещо вкусно и да се отдадете на гледане на нов сериал. Хороскопът е обнадеждаващ: ако положите и най-малко усилие, да се помръднете поне с пръст и ще видите, че днес дори малките усилия ще донесат значителни резултати. Доста основателна причина да лишите собствения си мързел от правото на глас, не мислите ли?

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „Един ум е добър, но два са по-добри, особено ако и двата принадлежат на един и същи човек“

Днес, 8 септември, си струва да запомните, че късметът е просто постоянна готовност да използвате шанса си. Хороскопът вещае, че в този ден сякаш седите на брега на река, по която хвърлят хайвера си сьомгата, и се препоръчва да положите усилия да хванете най-подходящата риба. Много висока активност и желание за победа – това е, от което се нуждаете днес. Така че ставайте рано сутрин, изхвърлете ненужните съмнения и най-важното – здраво заключете мързела си дълбоко в килера. Е, звездите ще ви предоставят интересни възможности.

Ето какво да очакват Раците, според хороскопа за днес

дневен хороскоп за 8 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Всичко идва при този, който знае как да чака“

За да постигнете целта си, днес трябва да проявите рачешкият си характер. За да спечелите маратон, не е достатъчно да сте най-бързият, трябва да намерите моралната сила в себе си, за да поддържате темпото през целия дълъг път. Днес не бива да се отказвате, дори усилията ви да не носят резултат от дълго време. Хороскопът ви уверява, че този ден може да бъде преломен за вас, очертава се решителна битка във вашата малка война. Така че, започнете да работите с повече забавление. Работете усилено и вечерта ще видите първите плодове на труда си.

Какво да очакват Лъвовете в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Ще те отведа в далечината на светлината“

Независимо, че късметът е ненадежден партньор, днес можете много добре да разчитате на него. Дори и да не сте напълно сигурни в нещо, можете да рискувате, защото в този ден със сигурност няма да останете без отлични стечения на обстоятелствата. При вземането на решения хороскопът предлага да се доверите на първия импулс, но дългото мислене и колебание само увеличават шансовете за грешен избор. Изобщо, днес като цяло си струва да се отнасяте възможно най-лесно към всичко, което се случва около вас. Идеалният вариант е да погледнете всичко през призмата на леката ирония.

Дневен хороскоп за 8 септември 2022 г. Дева

дневен хороскоп за 8 септември 2022
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Редът е необходим навсякъде: и в мислите, и в кухнята“

Късметът обещава да бъде ваш спътник днес. Но помнете народната мъдрост. „След като сте постигнали успех, не вирете твърде на високо носа си“. Хороскопът вещае, че днес имате всички шансове да намерите оригинално решение на всеки проблем, като същевременно ще ви разубеждава да споделяте идеята или успеха си дори с най-близките ви приятели. Една идея може да бъде присвоена, а успехът може да бъде завиден. Така че, не провокирайте никого – дръжте си устата затворена. Разбира се, можете да говорите за нещо абстрактно.

Ето какво се съветват звездите за днес за зодия Везни

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Красотата ще спаси света“

Томас Джеферсън някога е споделил: „Аз твърдо вярвам в късмета. И забелязах: колкото повече работя, толкова по-щастлив съм.” Везните днес трябва да се вслушат в думите на политика и философ и да положат всички усилия късметът да намери пътят към тях. Усърдие, активност, готовност за промяна – днес всички те ще ви бъдат от полза, ако наистина искате вечерта да почувствате удовлетворението от праведния труд. Хороскопът ви уверява, че в този ден може да ви сполетят идеи, които в близко бъдеще ще ви донесат това, за което отдавна сте мечтали.

Ето какво да очакват Скорпионите, според хороскопа за днес

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Аз съм като кактус – моето приказно цвете се отваря за избраните“

Днес, 8 септември, трябва да бъде посветен на материалното: погрижете се за личния комфорт, комфорта в къщата, добавете красиви неща към живота си. Също така хороскопът предлага да си спомните за близките си. Днес е моментът да направите нещо хубаво за тях, независимо, дали е малък подарък изненада или релаксиращ масаж. В този ден хармонията се състои от малки неща и дори ако бурята бушува извън прозореца, вие сте в състояние да създадете свой собствен рай зад надеждните стени на вашия дом.

Какво да очакват Стрелците в този ден

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♐ Зодия СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Невъзможно е да ми се сърдиш“

Желанието ви за победа и добри резултати ще ви управляват днес. Хороскопът уверява: не се съпротивлявайте на тези настроения. Всичко, което е необходимо днес за вашето щастие, е да се насладите на вкусна храна, да легнете удобно и да си уредите покана за красиво събитие. Любима музика, бестселър на книга или нов шедьовър на любимия ви режисьор. Е, нещата обещават да се решат без вашето участие. Дребните проблеми ще се разрешат почти от само себе си, но по-сериозните тревоги в този ден лесно ще прехвърлите на околните.

Дневен хороскоп за 8 септември 2022 г. Козирог

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Животът е като влак, който пристига на всяка гара точно по график“

Хороскопът за вас днес не търпи компромиси: в този ден трябва, не, просто трябва да сте доволни от живота си, каквото и да ви коства това. Това може да означава да изядете цяла кутия сладолед, да похарчите пари за непрактични обувки или дори да се обадите на бившата сродна душа. Да, присъдата на звездите е сурова, но какво да се прави. Днес ви остава само да се вслушвате в желанията си и да им се отдадете. Между другото, би било хубаво да включите живота на най-близките и най-скъпите ви същества.

Дневен хороскоп за 8 септември 2022 г. Водолей  

дневен хороскоп за 8 септември 2022
♒ Зодия ВОДОЛЕЙ (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Колко скучно е да си като другите“

Днес рискувате да бъдете увлечени от удоволствията: в преследването им можете да забравите за делата или интересите на любимите ви хора. Има голям риск да нарушите това обещание, да не оправдаете нечие доверие. Съвет от хороскопа за днес: не забравяйте, че другите също искат да си прекарат добре. Не хвърляйте делата си върху тях, по-добре е да се напрегнете сутринта – и ще можете да се отпуснете вечерта в приятна компания. Между другото, в този ден имате таланта да заразявате другите с щастливото ви настроение.

Ето какво вещаят звездите за личният живот на Рибите

ДНЕВЕН хороскоп за 8 септември 2022 (четвъртък)
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Не ме притискайте, иначе ще се изплъзна като риба от ръцете ви“

Обикновените радости ще обогатят денят ви. Не мислете мащабно днес. Не се занимавайте с мисли за щастието на човечеството. Не гледайте една година напред, живейте за днес. Това е единственият начин да не го загубите. Подхождайте сериозно към поставената от звездите задача и определено ще намерите повод за радост. Защо не организирате малък празник за себе си и не поканите любимите си хора на него?

Tagged , , , , , , , , ,
на горе