любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 7.09.2021 вторник

Овен

В плен сте на романтична любов или на романтични мисли, плод на стара и никога забравена страст. Вашата страст е основният принос за укрепване на тази връзка, която сега процъфтява. Относно сингъл овните, Плутон ви кани да помислите за последната среща и да изчакате другата страна да направи първия ход.

Телец

Уран ви кара да разберете, че има влияние върху вашия знак днес, за да ви даде атмосфера на пълна позитивност, която да насочите към връзката си. Ще бъдете по-чувствени от обикновено и лесно ще се привързвате към делата на партньора си.

Близнаци

Великолепната Венера във Везни предизвиква експлоатация на нежност и чувствителност у вас. Луната също ви кани да се държите в тази посока. Звездите препоръчват да оставите най-романтичната и чувствителна страна на душата си да блести. Днес любовните радости ще са автентични и ще знаете как да ги включите.

Рак

Не пропускайте нищо от желанията на любимия човек, които ще са закон за вас днес. Бъдете търпеливи, за да получите още по-интензивни моменти на кореспонденция. Тази отдаденост от един момент насетне ще бъде взаимна и ще изпълни сърцето ви с автентично удовлетворение. За самотните Раци предстои наистина запомняща се среща, която може да промени живота им.

Лъв

Щедра Венера, разположена в приятелския знак на Везни, ви помага да разтворите с магическо емоционално разбиране някакво леко недоразумение, създадено от партньора ви. Богинята на любовта активира вашето желание за още повече интимност с партньора ви. Марс също ви се усмихва и издига страстта до изключителни нива, особено ако сте родени през третата декада.

Дева

Позицията на Нептун ви кара да бъдете малко невнимателни във връзката ви, която обаче изисква търпеливо изслушване на нуждите на партньора. От известно време Венера Везни ви облагодетелства, а днес и Луната в същия знак: но все пак бъдете по-внимателни и се посветете с любов на човека до вас.

Везни

Положителният Меркурий и любимата Венера ви благославят в един от най-сантиментално интересните моменти от годината, пропити с лирическа и поетична атмосфера, и особено щастлива атмосфера за новосъздадени двойки. Не забравяйте обаче да се погрижите и за страстната част, която е толкова важна за добруването на двойката.

Скорпион

Денят ви обещава последователни любовни успехи, особено ако сте родени през ноември. Навлезте в новата фаза, като смекчите настроението на сърцето си и повишете страстните нива с партньора си, от време на време или постоянно.

Стрелец

Венера ви кара да почувствате необходимост да се скитате сантиментално, да променяте средата и социалните хоризонти, просто да промените въздуха. за да можете да създадете нещо ново. За Стрелците във важна връзка,днес се изисква вашето постоянно присъствие, грижи, ангажираност.

Козирог

Ако сте необвързани, ще можете да се приближите до любим човек, който отдавна е обект на вашия интерес. Ще имате подкрепата на най-добрия си външен вид. Очарованието ви скача стремително и чувството ви за хумор също е особено приятно. Който е до вас, ще може да го оцени и да му се наслади.

Водолей

Изпълвате ежедневието на любимия човек с вашата радост и вкус към красивите неща, с които знаете как да боравите. Луната с приятелския знак Везни заедно с Венера, създава много спокойна атмосфера. Това повишава жизнения ви тонус и ви прави ангажирани, инициативни, страстни. Истинско богатство за хората около вас!

Риби

Кой може да устои на очарованието ви? Ако сте необвързани, имате всички възможности в момента да влезете в така чаканата връзка. Въпросът, който ви тормози е дали не сте алергични към живота като двойка! Страстта е вашият флагман в този момент и можете да го покажете на партньора си!

Tagged , , , , ,
на горе