Любовен хороскоп за 6.10.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 6.10.2021 сряда

Овен

Дискусиите ще изяснят бъдещето ви и ще получите повече сътрудничество от партньора си. Ако сте необвързани, махнете се за малко от социалната среда и първо преодолейте и без това безполезните страхове.

 

Телец

Ще можете да направите всичко възможно да облекчите тежестта на партньора. Искате да подчертаете очарованието си като предприемате съблазнителни действия. Излезте от черупката си.

 

Близнаци

Ще осъзнаете, че имате много повече общи ценности с партньора си, отколкото си мислите … просто като подходите към дискусиите от нова гледна точка.

 

Рак

Ще получите неприятното усещане, че вашият партньор се опитва да увеличи влиянието си върху вас … очевидно отказвате да влезете в тази игра. Можете да се съпротивлявате, защото за вас е важно да имате и доза независимост.

Любовен хороскоп за 6.10.2021 сряда

Лъв

Потискате чувствата си. Имате склонност да се оттегляте в себе си и партньорът ви ще се разсърди, ако не полажуте усилия да отделите личния си живот от всичко останало.

 

Дева

Планетарните влияние показват стягане на връзките, които току що са започнали. Относно обвързаните от по-отдавна, ерос настъпва с интензивна и емоционална интимност.

 

Везни

Вие сте знак, който притежавате изкуството да съблазнявa с елегантност. Точно това ще е силното ви качество. Просто трябва да се пуснете по течението и да не се колебаете. Ако сте сингъл няма какво да губите.

 

Скорпион

Между откъснатите и сърдечни разговори и провокативните намеци вашият партньор ще бъде развълнуван от възможностите, които им позволявате да си представи. Между тоталната релаксация и изключителната изтънченост, очаква ви много романтична вечер.

Любовен хороскоп за 6.10.2021 сряда

Стрелец

Ще намерите решения на сериозни проблеми, време е да започнете някои неща с партньора си отначало или да преосмислите защо се е стигнало до тук. Трябва да имате смелост да използвате правилните думи днес.

 

Козирог

Поведението на партньора ви и някои аспекти на противоположния пол ще ви накарат да си зададете хиляда въпроса днес. Не правете изводи предварително. Вашата идея е да направите заедно избор ориентиран към бъдещето, но може партньорът ви да не е добре настроен днес за това.

 

Водолей

Възможността за промяна в емоционалната ви сфера ви изненадва.  Необходимо е да помолите него/нея за пространство за отворена комуникация и да разсеете всички възможни съмнения. Луната във Везни ви дава интуицията, която ще ви помогне да преодолеете трудностите.

 

Риби

Вашето желание за напредък и професионални успехи ще заеме централно място, и за малко ще оставите абстрактни неща като любовта. Ако сте сингъл, няма да имате трудности да хипнотизирате човека отсреща.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе