ЛЮБОВЕН хороскоп за 4.01.2022 - Вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 4.01.2022 – Вторник

Любовен хороскоп за всички зодии: Звездите ще ви зареждат с чувственост и влияние на емоциите над логиката, докато здравият прагматизъм остава с вас. С други думи, този ден е създаден, за да получите максимална полза и удоволствие, преди всичко за себе си – дори в любовните афери. „Търсим любовта на другите, за да имаме друга причина да обичаме себе си“ – този подход, без да се злоупотребява, обещава много приятни моменти днес. Само не го превръщайте във ваше верую до края на дните ви.

ДНЕВЕН хороскоп за 4.01.2022 – Вторник

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 4 Януари: Вашият партньор ще ви се възхищава. В предстоящия период можете да очаквате приятна изненада от него. Очаквайте обаче не скъпи подаръци, а нещо по-ценно от всякакви материални блага. Ако нямате партньор и някой ви покани на кафе, не отказвайте. Поне за известно време ще се разсеете от рутината си.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 4 Януари: Ако вашият любим човек ви ядосва днес, опитайте се да не реагирате прекалено. Прекалената ви реакция няма да ви помогне и ще разруши добрите ви отношения. Отнасяйте се към всичко с достатъчно разум и търпение. Ако си търсите партньор, прекарвайте повече време в компанията на повече хора.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 4 Януари: Разчитайте повече на себе си и се опитайте да откриете ползите от независимостта. Ще впечатлите половинката си със силна воля, която може да направи всичко сама. Ако нямате партньор, отделете повече време за себе си.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 4 Януари: Вашият партньор ще се интересува да прекарва повече време с вас, така че не му отказвайте. Вие сте силен, балансиран човек и, най-важното, харизматичен. Имате какво да предложите на партньора си, така че не се страхувайте да разпалите отново страстта. Ако все още търсите подходящ вариант, можете да очаквате добри новини в близко бъдеще.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 4 Януари: Вашият партньор има известни съмнения относно връзката ви. Той може да се съмнява в любовта ви и дори да изпитва ревност. Не му позволявайте да потъне в страховете си. Всъщност астрологичното влияние на планетата Меркурий ви предоставя перфектната възможност за искрена комуникация. Ако нямате партньор, не забравяйте да гледате какво се случва наоколо. Открийте силата на йога или магията на духовността.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 4 Януари: Днес се съсредоточете върху партньора си, върху вашето настояще и бъдеще заедно. Ако не се дистанцирате от миналото, няма да можете да продължите напред. Необвързаните от вас трябва да се съсредоточат върху подреждането на емоционалните си нужди. Какво точно очаквате от любовта и какво можете да дадете на другия в знак на благодарност?

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 4 Януари: В предстоящият ден разговорите с партньора ви може да не вървят добре. Под влиянието на мощният Сатурн ще спорите, вместо да се приближавате. Необвързаните представители на знака ще срещнат някой мистериозен човек.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 4 Януари: Отношенията могат да бъдат напрегнати. Но в никакъв случай не свеждайте глава и се опитвайте да не се поддавате на лошото настроение на любимия човек. Ако търсите партньор, не търсете такъв в сайтове за запознанства.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 4 Януари: Спомняте ли си още първата целувка с любимия човек, когато полетяхте в облаците влюбени? Запомнете тези моменти с чаша вино и им се насладете заедно. Това е добър момент за свободните Стрелци, да положат основите на новото си аз. Трябва да промените мисленето си към по-позитивно.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 4 Януари: Ще си прекарате страхотно с половинката си. Може да не сте в състояние да оцените напълно магията на настоящия момент. Обърнете внимание на това, което се случва около вас тук и сега. Ако нямате партньор, ще имате възможността да покажете истинските си цветове на света.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 4 Януари: Не прекалявайте с платоничната любов днес. Това може да развали настроението ви и да наруши връзката ви с партньора. Не летете високо в облаците, тъй като виденията ви няма да се сбъднат и само ще предизвикат хаос и напрежение във вашите отношения. Съсредоточете се върху това, което имате. Ако нямате партньор, това е моментът, в който можете да очаквате с нетърпение да срещнете някой нов.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 4 Януари: Не натоварвайте отношенията си с проблема, който сте донесли от работа. Ще се справите по-добре, ако напълно изхвърлите служебните си грижи от главата си, когато затворите входната врата на вашия апартамент или къща. Насладете се на пречистени и положителни енергии във вашата връзка. Хората без партньор трябва да преценят дали този, който искат, е подходящ за тях.

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе