любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 4.09.2021 събота

Любовен хороскоп 

Овен

Потапяте се в насладите и болките на страстната любов … Атмосферата е експлозивна. Ще ви е трудно да останете чувствителни след толкова много страсти. Независимо дали сте във връзка или не, вашите желания няма да срещнат съпротива. Така че имате възможност да действате в събота вечер.

Телец

Чувствата ви са по-дълбоки от преди и ще бъдете все по-интимни с партньора си. Това е идеалното време за вечер прекарана заедно. Разкрийте се и се осмелете да бъдете романтични!

Близнаци

Конкуренцията във всички форми и размери ще бъде изкушаваща днес. Предвиждат се словесни дебати с партньора. Ще бъдете убедителни и ще можете да разрешите различията, без да прибягвате до основните си оръжия.

Рак

Отвореният ви ум към чувствителността на партньора ви се отплаща. Вашето състрадание ви освобождава от безсмислените граници поставени в началото, ще видите любовта по един страхотен начин, както никога досега.

Лъв

Вашите интимни потребности стават все по-силни и усещате, че искате някой да се грижи за вас. Вашата убедителна способност да привличате е най-добрият начин да продължите. Ако сте необвързани, една среща в събота вечер може да бъде много интересна …

Дева

Може да попаднете в тревожна ситуация, от чрез нея ще имате възможност да видите нещата по-ясно и да разсеете съмненията, които ви пречат от седмици. Бъдете внимателни с партньора.

Любовен хороскоп за 4.09.2021 събота

Везни

Ще можете да изпитате перфектна ситуация, ако се съгласите да играете с това, което партньора ви зададе. Няма от какво да се страхувате, само ще спечелите в тези моменти на страст и емоционална сигурност.

Скорпион

Неочакваното предвещава добро. Трябва да можете да се отклоните от зададения график. Нека духът на приключенията ви завладее, това ще ви доведе до много задоволителни резултати във връзката ви.

Стрелец

Сферата на вашия любовен живот е оцветена с нежност, което ви дава възможност да укрепите връзката си. Трябва обаче да оставите настрана ненужните си резерви, тъй като няма да стигнете никъде.

Козирог

Възползвайте се от повечето добри неща в живота ви днес. Това ви позволява да укрепите интимните отношения в мир и хармония. Можете да сбъднете мечтите си!

Водолей

Чувствате нужда да оценявате нещата, да се съсредоточите върху идеалите си. Ще възобновите любовта си по здравословен начин и в най-добрите условия.

Риби

Някои от страховете ви са неоснователни. Ще имате твърде малко самочувствие, за да дадете отговор на една провокация. Вашият партньор има голямо влияние върху вас.

Tagged , , , , , , ,
на горе