Любовен хороскоп за 30.11.2021 г. – Вторник

Любовен хороскоп за 30.11.2021 г. - Вторник
Астрология

Любовен хороскоп за 30.11.2021 г. – Вторник

Днес любовният хороскоп обещава: Днес е страхотен ден за укрепване и формиране на романтични отношения: онези любовни връзки, които имат бъдеще, ще станат по-силни, а връзките, които тепърва се появяват, имат всички шансове да придобият по-явни черти. Хороскопът вещае, че днес звездите ще изпратят на влюбените достатъчно търпение и мъдрост, за да се разберат и да стигнат до разумни компромиси по въпроси, които преди са им изглеждали неразрешими.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: В любовните дела, звездите не съветват Овенът да чака времето край морето: щастието му е в собствените му ръце! Ако той има план как да привлече вниманието на избраницата си, да укрепи отношенията с любимия човек или да ги изведе на ново ниво – време е да започнете да действате точно днес, тук и сега. Ако Овенът няма такъв план, той трябва да прекара един ден в мислене за него.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Звездите канят Телецът да си почине от любовните преживявания и да пренасочи вниманието си към онези области от живота, където те не съществуват. Например, отидете някъде с приятели, отделете време от работата за любимите хора и себе си. Понякога на чувствата просто трябва да се даде почивка, ако Телецът не иска да изгори преждевременно.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Близнаците имат бунтарско отношение: всичко познато ще им се стори ужасно безвкусно и скучно! Ако все още сте необвързани, възможно е да направите много необичайно запознанство с човек, който не е съвсем от ваш тип. Ако Близнаците имат партньор, звездите днес ги съветват да не гледат лица от противоположния пол, а да реализират фантазиите си с любимата си душа.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Ако наскоро Ракът е оставил отношенията си с любимия човек да се развиват от само себе си, то днес е време той да започне да си възвръща изгубения контрол и за начало – да прецени ситуацията. Не е лошо, ако Ракът обсъди връзката си с по-опитен човек: да претегли всички „против“ и „за“, да оцени чувствата и действията си. Такъв логичен подход ще му помогне да стигне до самата същност.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Звездите по никакъв начин не съветват Лъвът да урежда нещата с любимия си човек или дори просто да влезе в дискусия с него! Избраникът му ще реагира по най-решителния и упорит начин: той може да превърне дори едно невинно възражение на Лъва в спор! За да не мине утрешният ден в „бойни“ схватки, Царят трябва да прояви максимална гъвкавост. А по спорните въпроси да запази мнението за себе си.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Дори и да имате разногласия с любимия човек, не трябва да се спирате на това: Девата и нейният избраник са различни и техните стремежи не са длъжни да съвпадат във всичко. Основното е, че Девата и нейният партньор имат общи допирни точки и искрено желание да се разбират. Ако правото е на страната на Девата, с течение на времето любимия човек сам ще дойде на нейната идея.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес ситуацията в любовните дела може да постави Везните пред избор и няма да им е лесно да го направят! Везните ще трябва да избират между кандидатите за ръката и сърцето или да решат с кого да отидат на среща. Или може би те не знаят какво да правят във връзката с любимия човек и подреждат възможните варианти за действие. По един или друг начин те не трябва да бързат.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес Скорпионът ще демонстрира логичен подход при обсъждането на всякакви въпроси, докато любимият му човек, напротив, може да превърне всяка тема в забавна шега. Такова несериозно поведение може да дразни Скорпиона, но напразно. Днес два толкова различни възгледа за живота ще се допълват перфектно. Неговият избраник ще му помогне да погледне на много неща от нов ъгъл.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Трябва да проявите разбиране и съчувствие по отношение на любимия човек. Може би той се нуждае от помощта ви, вашият съвет или морална подкрепа! Най-добре е Стрелецът днес да не чака директни молби от сродната душа, а самият той усеща настроението му и да предложи помощ. Подобна проява на искрена загриженост е най-доброто доказателство за истинска любов.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Днес ще бъде много полезно за Козирога да получи съвет относно личния си живот. В същото време не е необходимо той да бъде откровен и да търси чуждото мнение. Звездите го съветват да обърне внимание на хората, които са щастливи в романтичните си връзки. Днес дори обикновен, неангажиращ разговор с такъв късметлия ще помогне.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Водолеят може да си помисли, че човекът, който харесва, не го забелязва или дори умишлено го игнорира! По този повод той може да мечтае за всичко и в крайна сметка да развали настроението му. Звездите, обаче го съветват да не прибързва със заключенията: днешният ден изобщо не е индикатор. В крайна сметка, дори истинската любов не винаги има силата да размахва криле.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Днес Рибите искат да кажат нещо важно на любимия си човек, звездите ги съветват да го направят в необичайна, писмена, форма. Няма значение, дали ще изпратите красив SMS, имейл или просто ще излеете мислите си на хартия. Днес тази допълнителна форма на комуникация ще помогне на Рибите и техния партньор да се разберат по-добре.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе