Любовен хороскоп за 3.09.2021 петък
Астрология

Любовен хороскоп за 3.09.2021 петък

Любовен хороскоп

 

 

Овен

Естествено ще се наложи една необходима дискусия между вас и партньора ви. Отворете сърцето си и страхът ви ще се превърне във вълнение. Не бъдете толкова строги към себе си, днес ще е необходимо да преместите някои граници.

Телец

Имате конкретни идеи, особено за вашите проекти. За щастие, групата ще бъде до вас във всички области. Стимулирайте се по -добре, за да подобрите формата си. Яжте повече зеленчуци.

Близнаци

Ще разберете някои от по-дълбоките мотиви на партньора си. Ще осъзнаете необходимостта да продължите да настоявате той/тя да премахне някои навици, които ви напомнят за минали неща, поставили връзката ви на изпитание.

Рак

Неочакваните срещи ще ви накарат да промените мислите си. Не се увличайте все пак. Говорете с приятели за това, което ще видите днес. Ще бъдете в състояние да оцените по-ясно промените, ако сте обективни.

Лъв

Не позволявайте на никого да играе ролята на посредник между вас и партньора ви. Директното говорене ще ви позволи да разкриете проблеми и да ги решите заедно. Вече не може да се отлагате.

Дева

Ще се ръководите от инстинктите си и късметът ще бъде на ваша страна. Не се колебайте да създавате нови срещи и да инвестирате в това, на което се надявате.

Везни

Ще бъдете склонни да мечтаете и да идеализирате партньора си, което ще ви позволи да преодолеете съмненията си и да заживеете с всичко, което е по силите ви. Възползвайте се от това, за да избягате заедно за уикенда.

Скорпион

Сантиментална афера ще ви причини дискомфорт. Не се оставяйте да бъдете изпреварени и останете логични, за да се измъкнете невредими. Не вземайте окончателни решения, ще научите повече за тази афера в края на месеца.

Стрелец

Ще си създадете впечатлението, че вашият партньор се опитва да ви промени … и че прави всичко, за да завземе вашата територия. Отдалечете се и ще можете да видите нещата по-обективно. Като начало не започвайте спор.

Козирог

Изглежда, че не можете да се изразявате напълно с партньора си. Уверете се, че той има вина, преди да го обвините. Не е сигурно дали мислите ви не са плод само на ваши съмнения!

Водолей

Емоционално ще бъдете по-уязвими и затова ще видите всичко или черно, или бяло. Отхвърлете съмненията си и оставете нещата да напредват с естествените си темпове. За сингъл Водолеите препоръчително е да се обадят на стар обект на техния сантиментален интерес.

Риби

Дискусията с партньора ще бъде много ползотворна и ще ви накара да видите нещата по различен начин. Ще бъдете водени от емоциите си, които ви тласкат към търсене на по-голямо щастие. Вашето отношение предвещава добри резултати.

Tagged , , , , , , , ,
на горе