Дневен хороскоп за 3.09.2021 петък
Астрология

Дневен хороскоп за 3.09.2021 петък

  Дневен хороскоп 

 

Овен

Накратко, днес небесните тела се надпреварват да ви поставят в положение да бъдете в центъра на всяка ситуация, така ще можете да накарате вашата причудлива и слънчева личност да блести. Възобновете обичайните си спортни дейности, за да навлезете в първите по-хладни дни в добра форма и с повишено настроение.

Телец

Днес се срещате с дуото Марс-Слънце, което работи в знака на Дева, за да ви даде енергия и голямо желание да се утвърдите, и да изплувате от проблемите, които ви бяха обзели. Давате здрав тласък с решителната си намеса относно висящ семеен въпрос и така близките ви ще ви оценят за твърдата си позиция.

Близнаци

Щастливият момент продължава, с няколко негативи, разпръснати по небето, с едничката цел да ви провокират. Слънцето е в знака на Дева, вашият любим враг по зодиакалния модел и това ви прави малко нервни, неспокойни, нетърпеливи в семейството. Не се притеснявайте, помислете за идващите почивни дни и планувайте един спокоен уикенд.

Рак

Това е ден за наслада. Ще можете да привлечете всички грации и вашият чар ще ви отвори всички врати! Ако полагате последователни усилия да смекчите нетърпението си, ще спечелите и в кариерните дела. Нарастващият оптимизъм ви дава повече енергия.

Лъв

Планетите са почти всички положителни, въпреки че Уран, Юпитер и Сатурн могат да ви донесат неочаквана нервност в професионалната сфера, особено ако сте родени през август. Тялото ви трябва да зареди батериите си и би било добра идея да излезете на чист въздух и да дишате дълбоко. Помислете за уикенд с близките си.

Дева

Доста дискретна картина на планетарните транзити. Само Нептун в Риби останаха да гребат срещу вас. Покровителствани сте от небесна сила, която не ви дава да се колебаете или да се страхувате пред промените, подбудени от непредвидени обстоятелства. Особено внимание трябва да се обърне на отношенията в семейството, на тези с родителите ви.

Везни

Някои планети продължават да бъдат подредени в дисониращ ъгъл. Проектирате желанията си на другите и не е момент да започвате дискусии. Препоръчително е да отделите време и да не мислите за текущите проблеми, тъй като сте под напрежение.

Скорпион

Продължавате да се наслаждавате на добрите влияния на Венера във Везни, което ви прави по-чувствителни, възприемчиви, съпричастни и на Марс от съюзническия знак Дева, което също ви решителни, способни да се утвърдите и, ако е необходимо, да се защитите.

Стрелец

Положително небе за всички вас, представители на най-авантюристичния знак от зодиакалния цикъл. Само родените през третата декада ще трябва да обърнат внимание на това как се изразяват, защото може да възникнат неочаквани скандални ситуации.

Козирог

Днес ще преживеете фаза, в която настроението ще се колебае поради конфигурацията на някои планети. Някои външни съвети ще ви успокоят относно убежденията, които имате. Просто трябва да действате според събитията. Вие сте в добра форма, продължете усилията, които полагате с храната и всичко ще се подобри.

Водолей

Планетарна панорама на този доста позитивен ден с много планети, които ви се усмихват. Съсредоточете се върху приоритетите си, време е да напреднете в целите си. Ще трябва да се наспите добре, за да заредите напълно батериите си и да сте в отлична форма за уикенда.

Риба

Склонността ви да бъдете разбиращи и приветливи ще се прояви на всички нива в рамките на деня. Здравият ви разум ви води в правилната посока. Някои го наричат късмет, но това е рационалност. Откажете се от някои навици, които не ви помагат, особено хранителни такива.

Tagged , , , , , , , ,
на горе