любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 28.09.2021 вторник

Овен

Вашият партньор ще може да ви насърчи там, където имате нужда. Неговото доверие и признание са истински и очевидни. Играйте честно и безрезервно окажете обратно тази подкрепа, която и вие сте получили.

Телец

Ще бъдете в добро настроение и ще имате желание да започнете всичко отначало и да забравите обидите; задълбочете знанията си и свалете бронята си.

 

Близнаци

Ще бъдете забележително съблазнителни … Променяте се и се опитвате да подобрите качеството на връзката си. Ще имате възможност да започнете да полагате основите днес. Това ще важи и за необвързаните.

 

Рак

Днес ще се чувствате по-уверени и това ще се отрази положително на любовния ви живот, което ще ви направи особено привлекателни. Разговорът ще бъде свободен и плавен. Ако сте сингъл, използвайте този миг подарен от съдбата.

 

Лъв

Вие сте в настроение да правите страстни изявления и сте обзети от любов, това ще ви тласне към чувствен излишък. Оставете се на това усещане, но не надигайте вой.

 

Дева

Не забравяйте, че съвършенството не съществува и не се наранявайте пред неправдите на другите. Ситуацията не е толкова черна, колкото си мислите. Ще имате възможност да се изявите пред партньора си.

 

Везни

Това ще бъде много добър ден за нови срещи. Емоционалното ви състояние ще бъде очевидно и сърцето ви ще бие в унисон с вашите желания.

 

Скорпион

Приятел ще иска да ви въвлече в огромни удоволствия и ще бъде трудно да запазите разума си. Време е да изживеете страстни моменти. При тези във връзка, непрекъснатостта на отношенията се засилва.

 

Стрелец

Вашият естествен дух и вашата настоятелност ще отворят врати с много задоволителни резултати. Време е да имате смелост и да изпратите покана, да заявите чувствата си. При двойките също много добра атмосфера за любов.

 

Козирог

Облаците се събират и догонват партньора ви. Споровете в началото ще бъдат напрегнати, но спонтанно омекват, ако оставите страховете си настрана.

 

Водолей

Очевидните нюанси на вашето поведение и това, което казвате, укрепват силите ви на привличане. Можете да изпитате любов от пръв поглед! Ако сте в двойка, ще има много страст днес.

 

Риби

Имате спешна нужда да се оттеглите от любовния си живот. Ще ви бъде по -лесно да видите минали грешки. Не се чувствайте виновни!

Tagged , , , , ,
на горе