21 декември зимно слънцестоене
Астрология

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022: Особеното в този ден ще бъде, че вашите собствени интереси и дела ще излязат на преден план. Дори онези, които отдавна са свикнали да използват думата „ние“ вместо „аз“, защото буквално са се слели със сродната си душа, днес не са застраховани от това. Хороскопът предупреждава: ограничете проявите на егоизъм, за да не огорчите любимия човек. Но денят е идеален за тези, които са в романтично търсене: повишеното самочувствие и решителност ще ви помогнат да направите благоприятно впечатление по време на среща.

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Хороскоп за зодия Рак за декември 2022

Хороскоп за зодия Лъв за декември 2022

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Овен

любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес, 28 ноември 2022, на Овена ще му е трудно да стои мирно, а хороскопът го съветва, да тръгне накъдето му видят очите, заедно с любимия човек. Това ще помогне за укрепване на връзката между влюбените, така че отидете заедно на пътешествие или поне на разходка сред природата. Освен това, днес ще имате страхотен ден за нови запознанства, които могат да се състоят встрани от обичайните маршрути. Така че, имайте предвид – нова компания или пътуване до другия край на града ще ви даде допълнителен шанс.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Телец

любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес хороскопът предупреждава за възможността от конфликт между любовта и друга сфера от живота на Телеца. Може би ще се изправи пред проблем с избор между работа и личен живот. В пълния смисъл на думата: или любим човек ще ви накара да ревнувате от приятели, или най-безобидно хоби… Намирането на компромисен вариант винаги е трудно, без значение какво е решението в този ден. Днес за вас е важно, не само да отстъпите в нещо, но и да защитите своите интереси – особено в онези неща, които са наистина важни за вас.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Близнаци

любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес, 28 ноември 2022, любовният хороскоп съветва Близнаците да мечтаят, но да мечтаят с полза: мечтите, откъснати от реалността, не са на почит. Градете конкретни сценарии в ума си с максимална визуализация на детайлите. Нека някои наричат ​​такива сънища „въздушни замъци“, други ги смятат за предсказание за бъдещето. Ако вече имате любим човек, поканете го да помечтаете заедно, дори и в спалнята. Споделените мечти и цели обединяват по-добре от споделените ипотеки. Близнаците днес ще имат шанс да се убедят в това!

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Рак

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес Ракът може да се почувства уморен от подценяване и сдържаност във връзката. Ще разберете намеренията на любимия човек, ще разберете чувствата му към вас. В този ден вашата половинка може да бъде прикована към стената – тя едва ли ще се измъкне от неудобни въпроси. В стремежа си към яснота хороскопът днес съветва Раците да действат деликатно. Трябва да разграничавате ситуациите, в които избраникът откровено бави развитието на ситуацията, и когато самите вие още не знаете точния отговор.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Лъв

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес, 28 ноември 2022, Лъвът е готов да премести планини, за да бъде в обятията на любимия човек или да намери някой, който е достоен за тази титла! Ако дълго време Лъвът не намираше сили или време за любов, днес той може да навакса, след като получи невероятни емоции от общуването със своята сродна душа. Е, понякога рядко е по-добре – но подходящо. Хороскопът за този ден благоприятства запознанства, срещи, романтика, доверителни разговори. Не пропускайте възможността да се сближите с тези, които са ви истински скъпи.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Дева

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Ако напоследък нещо не върви добре, върви със затруднение, а понякога спира на място, днес радикално можете да подобрите ситуацията, като предложи решение в модерен стил. Любимият човек не е готов да отиде в гражданското? Засега, му предложете да живеете заедно. Недоволни ли сте от количеството домакинска работа или от необходимостта да осигурите пълноценно семейството си? Говорете за споделяне на този товар. Хороскопът съветва: говорейки спокойно, давайки аргументи и предлагайки възможни варианти, ще успеете да постигнете това, което искате.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Везни      

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес, 28.11.2022, любовният хороскоп ви съветва да се пробвате в ново амплоа. Свикнали ли сте с ролята на добро момиче или добро момче? Представете си дама вамп или плейбой. Възприемат ли ви като обект на желание? Демонстрирайте беззащитността и уязвимостта на тялото. След като се покажете в нова светлина, в този ден ще успеете да въздействате на любимия човек, да погледне на вас от необичаен ъгъл. Може би в отворения ъгъл на вашата личност той ще открие онези черти, които ще променят мислите му и ще освежат чувствата му.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Скорпион

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Хороскопът предлага днес на Скорпиона да изостави сантименталността и да подходи към любовните отношения с прагматизма на прогресивните европейци. Анализирайте личния си живот за наличието на „тежки кръстове“, съжаления за пропуснати шансове, безнадеждни връзки – и се отървете от този товар с един замах! За Скорпиона е настъпил моментът за пълно пречистване. Както се казва в народната мъдрост ново ябълково дърво няма как да расте в сянката на старото дърво.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Стрелец

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес звездите на хороскопа съветват Стрелеца да реализира в личния си живот някои конкретни планове, които е отложил за по-късно. Ако имате любим човек, погрижете се за избора на романтично пътуване, изготвяне на план-програма за ремонт или избор на нови мебели за хола. Днес решаването на подобни проблеми ще донесе, както ползи, така и радост. Е, за свободния Стрелец диапазонът е много по-широк – от пеене на серенади под прозореца на човек, чието сърце иска да спечели, до ново запознанство или покана за среща. Звездите ще ви заредят с необходимия ресурс за решителни стъпки!

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Козирог

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Хороскопът вещае, че днес емоциите, които попречиха на Козирога да види ясно ситуацията в отношенията с любим човек, ще отстъпят на заден план. Козирогът ще може спокойно да помисли какво точно го тревожи и как да постъпи. Днес е отличен момент за решаване на фундаментални въпроси. Дали да развиете зараждащата се любовна връзка, дали да приемете ухажване, кой от кандидатите да изберете. Дори да не предприемете решителни действия, вие ще можете ясно да разберете много.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Водолей

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Хороскопът предупреждава: днес умът и сърцето на Водолеите няма да работят в синхрон. За вас ще бъде трудно да разберете какво точно искате в този ден, което ще се отрази в отношенията с противоположния пол. Освен това в този ден не е изключено едно „здравей от миналото“. Предвид днешната емоционална нестабилност, звездите съветват Водолеите да отложат вземането на отговорни решения за друг ден.

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022 Риби

Любовен хороскоп за 28 ноември 2022

Днес, 28.11.2022, Рибите са в състояние да разработят истинска военна стратегия, за да спечелят сърцето на набелязаната „жертва“. Хороскопът зове – само напред! Ако сте достатъчно решителни и настъпателни, въпреки, че избраника все още е непревземаема крепост, днес няма да имате проблеми. Ще го завладее, ще можете да използвате целия непобедим арсенал: чар, привлекателност и харизма.

 

 

 

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

11 грешки, които Рибите често правят във връзките си

Tagged , , , ,
на горе