Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

седмичен хороскоп 16-22 януари
Астрология

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември: През тази седмица ще възвърнете вярата и самочувствието си, преодолявайки всички препятствия и постигайки успехи в работата. Стабилното финансово състояние ще ви позволи да инвестирате в недвижими имоти или да обърнете внимание на плановете за луксозен апартамент. Ако имате участие в интервю, ще впечатлите всички с представянето си.

Дневен хороскоп за 27 ноември 2022

Любовен хороскоп за 27 ноември 2022

Астрологичен съвет за 27 ноември 2022 към всяка зодия

Вашето КЪСМЕТЧЕ за 27.11.2022

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022, ето какво вещаят звездите за всяка зодия

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Овен

седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември

Още в началото на тази седмица ще получите това, което сте чакали. Ще има с кого да споделите щастливите си мигове, да се смеете и да тръпнете от радост. А, ако е споделено с любим човек, допълнено с топли прегръдки. Изведнъж животът отново ще ви бъде лек и забавен. Странно е колко бързо могат да се променят нещата в живота, нали? Ще бъдете като състезател, особено в сряда.

В работата ще извършите много полезни неща, плюс няколко скучни, но все пак трябва да ги направите. Въпреки, че с вас никога и нищо не е скучно. Все пак, вие сте Овни и нищо не може да ви задържи на едно място.

През уикенда всички погледи ще бъдат насочени към вас и любимия ви човек. Вселената ви е подготвила приятна изненада.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Телец

седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември

Телци, още в понеделник в главата ви ще се въртят минимум стотина въпроси. Но какво става в личното ви пространство? Защо всичко изведнъж изглежда толкова хаотично? И най-важният въпрос – всичко това има ли нещо общо с вас? Звездите ви съветват, ако е възможно, не се подлъгвайте  ненужна лудост и драми. Оставете другите да намерят решение и да решат проблемите си. Вие също има за какво да мислите и какво да правите.

Сряда и четвъртък ще бъдат най-благоприятните дни за вас, пълни с творческо вдъхновение и интересни събития. Ще имате възможност за се запознаете със страхотни и забавни личности, с които е много вероятно да изградите приятелство.

Опитайте се малко да намалите темпото през почивните дни. Запазете спокойствие, уравновесеност и не изпадайте в крайности.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Близнаци

седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември

Вашите широки и ясни цели ще се движат напред с пълна сила. Ако изпитвате някакви съмнения, незабавно ги прекъснете. Това е един от онези периоди, в които, ако дадете път на несигурността, може да ви попречи в напредъка. Тайната на успеха е да обмислите всички възможности и да се доверите на интуицията си. Използвайте проницателният си ум, за да направите разбор на всички факти, което ще ви помогне да продължите по-лесно напред.

Според седмичния хороскоп 28 ноември-4 декември, всички трудности, които могат да срещнат в работата ще бъдат преодолени. Ще работите прецизно, с ум като бръснач. Нито една грешка няма да ви убегне. Ще увеличите приходите си и ще допълните спестяванията си. Може да се наложи да се справите с няколко проблема. Всичко ще завърши във ваша полза.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Рак

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Понеделник е идеалният ден да започнете да планирате важни събития за предстоящата 2023 г. Звездите ви съветват, че не бива да очаквате всичко да се реши от само себе си. Бъдете дейни.

Ако седнете и на бял лист напишете целите си, ще видите колко са постижими. След като осъзнаете това, ще бъдете много по-уверени внимателно да планирате стъпките, които трябва да предприемете, особено в сряда и четвъртък. Имате всички необходими ресурси и верни приятели, готови да ви подкрепят.

Използвайте енергията на петък, за да помислите къде да релаксирате през почивните дни.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Лъв

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември, свръхчувствителността може да ви създаде известни неудобства. Колкото повече се опитвате да стигнете до ядрото, толкова повече трябва да бъдете готови за съпротива. Няма да ви е лесно, но успехът ще е сладък. Не очаквайте ясен и директен отговор от всички, защото ще останете изненадани. Понякога хората имат навика бързо да забравят. Тази седмица не приемайте нищо присърце.

Вашата експанзивна натура упорито ще се опитва да се сближи с другите, но може и да не успеете. Имайте предвид, че не всеки има нужда от вашите съвети. Давайте ги само, ако някой ви поиска. Във вашата природа е да се намесвате в живота на хората, опитвайки се да им помогнете. Контролирайте това изкушение, защото, както се казва: „Не поискано добро, не е добро“. Хората просто се нуждаят от някой, който просто да ги изслуша.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември зодия Дева

 

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

В понеделник ще се чувствате отлично. Ще бъдете пълни с енергия и ентусиазъм.

Във вторник близък приятел ще има нужда от вашата помощ. Това вероятно ще ви отклони, за кратко, от целта. Разбира се, още през уикенда ще имате възможност отново да се върнете към обичайните задължения.

Не можете да помогнете на всички наведнъж. Въпреки това ще се чувствате като супергерой. Все пък, имайте предвид, че дори и супергероите имат нужда от почивка.

Изцяло ново предизвикателство ви очаква през тази седмица. Поради тази причина трябва да бъдете уверени в себе си и собствените, почти неограничени, възможности.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Везни

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Тази седмица може да сте малко объркани, защото очевидно ще ви натоварва. Това може да се случи, ако изведнъж се окажете пред избор и не знаете на какво да дадете приоритет. Всички опции ви се струват разумни, поради което ще се тревожите, че може да пропуснете нещо важно, ако изберете една от тях. Истината е, че можете много лесно да разберете какво да изберете, ако се доверите на вътрешния си глас. Вярвай в себе си.

Според седмичния хороскоп 28 ноември-4 декември, може да сте замислени и да вземете важно решение. Добрата новина е, че след като го приемете, ще се почувствате много по-добре. Дотогава определено ще се колебаете. Търсенето на съвет от околните, донякъде може само да усложни ситуацията. Само вие можете да направите най-правилния избор за себе си.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Скорпион

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

В началото на седмицата ще срещнете пречка, която не сте очаквали. Вие сте наясно с трудния път, който сте избрали, но винаги се изненадвате от постъпките на някои хора. Така че, направете план и се придържайте към него.

В средата на седмицата ще установите, че можете да победите същите тези хора само с добротата си. Разберете какво харесват най-много, по какво си падат и след това се опитайте да им го дадете, разбира се, по ваш уникален начин.

Вие сте майстор на дипломацията и това умение ще ви е особено необходимо, особено в петък. Ще ви отнеме известно време, за да видите реални промени, но истинският намек ще забележите през уикенда.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Стрелец

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември, още в понеделник и вторник промяната е благоприятна, навсякъде, за където сте готови. Можете да промените работата си, начина на живот, имиджа, навиците си. Интуицията ви ще работи на максимални обороти.

През почивните дни влиятелен човек, който предпочита да остане в сянка, може да ви окаже огромна помощ. От тази гледна точка по-добре е да не разгласявайте намеренията си точно сега.

Скритата и фина дипломатическа дейност сега може да бъде най-изгодната тактика на поведение. Водете се от факта, че можете да бъдете подкрепяни и покровителствани от влиятелни хора.

Също така, е чудесно време за контакт с природата, за практикуване на духовни практики, за медитация с цел намиране на душевен мир и хармония между душата и тялото.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Козирог

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

В понеделник с любимия човек ще гледате на нещата по съвсем различен начин. И на този етап не може да се каже кой е прав. Не правете прибързани заключения, особено в средата на седмицата. И двамата имате добри намерения, но и прекалено много се задълбочавате в излишни неща.

Между другото, най-добре е да отидете на дълга разходка заедно, особено в петък или събота. Майката природа може да ви предложи толкова много красота и спокойствие. Трябва да се отпуснете и да се насладите на всеки цвят и всеки звук, който тя с радост ви дарява. Определено ще ви отпусне и ще ви помогне да се подготвите по-добре за следващия понеделник.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Водолей

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

През тази седмица, 28 ноември-4 декември 2022, е подходящо време за пътувания и семейни сбирки. Не е желателно да влизате в спорове с никого. Не позволявайте на емоциите да диктуват вашите действия. Доверявайте се повече на интуицията си, но не вземайте прибързани решения.

Важно е да вземете решение, свързано с бизнес партньор: ако пътищата ви се разминават, тогава не бива да съжалявате. Препоръчително е да не правите сериозни срещи. Отложете подписването на важни договори за следващата седмица, тъй като са възможни недоразумения и несигурност. Вероятна е среща с човек, който ще съживи миналите спомени във вас. Просто не забравяйте, че всичко се е променило, включително и вашето отношение. Опитайте се да живеете тук и сега.

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022 зодия Риби

Седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември 2022

Според настоящият седмичен хороскоп 28 ноември-4 декември, Рибите ще бъде пълни с енергия и сила, но за да не уплашите околните с натиска си, ще трябва да се контролирате. Периодът ще изисква от вас спокоен ритъм и обмислени решения. Поради това, ще трябва да балансирате между границата на предпазливостта и решителността, за да напреднете по някакъв начин в работата. Благодарение на това вероятността от грешки ще бъде изключително ниска. Дори и да постигнете по-малко от очакваното, вие със сигурност ще успеете.

В края на седмицата енергията, общителността и любовта към живота ще ви осигурят вниманието на другите, които с нетърпение ще уловят думите ви. Рибите са готови да заразяват с ентусиазъм, като споделят свежи идеи и планове със слушателите и ги вдъхновяват за нови начинания.

Хороскоп за зодия Овен за декември 2022

Хороскоп за зодия Телец за декември 2022

Хороскоп за зодия Близнаци за декември 2022

Tagged , , , , ,
на горе