Любовен хороскоп за 27.11.2021 г. - Събота
Астрология

Любовен хороскоп за 27.11.2021 г. – Събота

Днес любовният хороскоп вещае: в една връзка може да се усети откъсване и дори малко хлад: близки хора могат да загубят връзка помежду си, като се съсредоточат към собствените си дела. В такава ситуация хороскопът съветва да се прилагат същите правила като в мъглата: да стоите по-близо един до друг или още по-добре изобщо да не изпускате любимия човек от силната ви прегръдка.

ОВЕН

Днес любовният хороскоп за зодия Овен е: Днес вашият любим човек ще трябва да потвърждава всяка дума с дело, ако иска да му вярвате. Въпреки това, вие вече сте спечелили известно доверие по време на срещите ви, така че може да успеете да се справите със съмнителна версия, което звездите искрено ви желаят.

ТЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Телец е: Днес вашият любовен живот ще ви изглежда невероятно щастлив или не чак толкова. Сякаш внезапно се пренасяте на страниците на любовна история, чиято основна цел е да изненадате читателя с интензивността на страстите.

БЛИЗНАЦИ

Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци е: Ако искате тръпки, романтични, ежедневни или всякакви други, ще трябва да ги постигнете сами. Въпреки това, не бива да се разочаровате. Това изобщо не означава, че партньорът не се интересува от нищо. Напротив, той ще оцени усилията на любимия човек, дори и да са напълно необикновени.

РАК

Днес любовният хороскоп за зодия Рак е: Този знак днес има изключително пролетно настроение. Ако го насочите в правилната посока, тогава връзката ви ще се превърне в нещо наистина специално. Двойките ще получат свеж дъх на чувства. Тези от вас, които току-що са започнали да се срещат с нов човек, ще развият бързо връзката.

ЛЪВ

Днес любовният хороскоп за зодия Лъв е: Отношенията с партньора ще бъдат подобни на първа среща, когато и двамата се опитваха да се харесат един на друг, колкото е възможно повече, използвайки всички възможни средства и методи. Като се има предвид, че „вариантите“ вече са използвани, „Лъвовете ще предпочетат отново да подчинят партньора си по забранени начини. Но в това няма нищо лошо, освен че флиртът и изкараното време заедно ще изглеждат фантастични.

ДЕВА

Днес любовният хороскоп за зодия Дева е: Напрегнатата атмосфера ще преследва този знак днес. Изглежда, че партньорът се държи подозрително. Това ще породи агресивно отношение на Девата към другата половина. Пак много зависи от средата, дали ще провокират повече, шегуват се рязко, тогава нищо добро няма да излезе. Препоръчва на Девите да поемат инициативата в свои ръце, като игнорират токсичните събеседници.

ВЕЗНИ

Днес любовният хороскоп за зодия Везни е: Днес в романтичните отношения е чудесно слънчево време. Време за разговор от сърце и чертане на планове – малки и големи. Можете да обсъдите размяната на подаръци за предстоящите тържества, както и да обмислите по-нататъшни планове за съвместен живот, независимо дали става дума за семейни отношения или планове за закупуване на друг дом.

СКОРПИОН

Днес любовният хороскоп за зодия Скорпион е: Днес за този знак отчасти денят се подчинява на различни девизи. В сферата на любовта това е един вид голямо щастие, което започва с малко. За семейния Скорпион е дошъл моментът на действие, дори и да не го иска чак толкова много заради неодобрението на сродната душа. Действията са свързани с някои промени в личния живот, определено в най-добрия смисъл на думата.

СТРЕЛЕЦ

Днес любовният хороскоп за зодия Стрелец е: Смисълът на думата любов днес ще има двустранно значение. От една страна, вие искате „да свалите звездите от небето“ в името на вашата половинка, но от друга страна, тя може да не го оцени. Основното нещо е да не се отчайвате, но също така си струва да се завърнете към спомените и съществуващия опит от взаимоотношенията. По-точно, старите грешки трябва да се припомнят и да не се повтарят отново.

КОЗИРОГ

Днес любовният хороскоп за зодия Козирог е: Ако този знак иска да сподели времето си с половинката, по-добре е да го направи у дома. Гответе или поръчайте любимите си ястия, намерете филм, който е интересен и за двамата, поговорете си от сърце и душа. Храненето навън, разходките на натоварени места не са за този ден, защото днес имате особено набито око за други по-луксозни мероприятия, по-щастливи изражения на лицето и т.н.

ВОДОЛЕЙ

Днес любовният хороскоп за зодия Водолей е: Днешното ви неистово желание да диктувате правилата, ще ви опари сериозно. Водолеят просто забравя за своята половинка, потапяйки се в мислите си. Интересното е, че това не се случва за първи път, а у партньорът се натрупва негодувание. Затова е важно да спрете навреме и да обърнете внимание на любимия човек. Бизнесът няма да избяга, но партньорът може да се съмнява.

РИБИ

Днес любовният хороскоп за зодия Риби е: Представителите на този знак, обвързани в любовни отношения, днес планират експлозия от емоции. Партньорите едновременно ще се радват и избухват от такива внезапни „пристъпи на нежност“. Може да се каже, че преди това този личен живот беше скучен, тук е по-правилно да го наречем ведър и спокоен. Но днес Рибите пускат искри, които могат да запалят бушуващ огън.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , ,
на горе