любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 27 октомври 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 27 октомври 2023 г. В този ден няма да ви е лесно да запазите спокойствие и търпение до любимия човек. Все пак ще успеете, макар и не по идеален начин, за което той ще ви е благодарен доста дълго време. Така че, вашето търпение определено ще си струва вложената енергия.

10 предимства на малката сватба

infomax-logo-50-15-HW Димитър Рачков чака бебе?

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Имате цел и вървите към нея със завидна упоритост, без да забелязвате или да се спирате пред пречките. Просто не смятайте желания резултат за друго препятствие и не го разрушавайте едновременно, в противен случай днес вероятността за такъв резултат е повече от висока. Ако сте внимателни, ви е гарантирано щастието в любовта. За този ден и за много други напред.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: В този ден мечтата ви за определен представител на противоположния пол ще започне бавно, но сигурно да се сбъдва. Освен това, дори самите вие трудно ще повярвате, че късметът най-накрая е обърнал лице към вас и прави всичко, за да ви направи щастливи. Вярвайте в доброто и любовта!

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес на любимия човек ще му бъде трудно да разбере какво имате предвид, дори обясненията ви да са пределно ясни и точни. Просто в този ден ще говорите на напълно различни езици. Ще трябва да търсите взаимни компромиси и общи допирни точки.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес вашият любим човек няма да иска да прекарва с вас толкова време, колкото смятате за необходимо, което може да предизвика сериозни недоразумения. Освен, ако някой от вас не направи компромис или отстъпка. Ако обаче всеки се надява, че другият ще го направи, чудото едва ли ще се случи от само себе си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: В този ден звездите препоръчват на вас и любимия човек да спортувате заедно. Например, може да потичате в близкия парк, да направите няколко тренировки в спортна зала и т.н. Когато седнете уморени и пиете заедно чай, кафе или сок, ще почувствате особено близост, която ще бъде като притегателна сила помежду ви.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес ще ви се наложи да се заемете доста интензивно с решаването на проблемите си в областта на личния живот. Вашият любим човек активно ще ви помага в това, но водещата роля ще остане за вас. Опитайте се да направите всичко възможно, за да разрешите проблема бързо.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес вашият любим човек ще положи всички усилия този ден да се превърне в истински празник на душата за вас. Той знае как да ви достави удоволствие и в този ден вие за пореден път ще се убедите, че той е истински виртуоз и познавач на своята особа и на вашата душа.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес няма да е лесно за любимия човек да се нагоди към вашия ритъм. Затова понякога той ще извършва непредсказуеми и неразбираеми действия, които могат да ви раздразнят. Не се поддавайте на провокациите на това особено чувство, не го следвайте. Бъдете съпричастни и толерантни.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Оставете ситуацията да се развива от само себе си. Не забравяйте, че политиката на натиска и намесата не винаги е успешна – нищо хубаво не е постигнато под натиск. И, ако активните ви действия в този ден не ви донесат желания резултат, тогава не бива да стоите пред затворена врата.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес вашият любим човек ще ви изглежда много крехък и уязвим и наистина ще искате да се грижите за него правилно. Ще ви се иска да го предпазите от всички потенциални неприятности и несгоди и да го предпазите от евентуални рискове. Основното нещо е да не прекалявате в този труден въпрос и да не ставате обсебващи.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Ако преглътнете егото си и признаете на харесван човек за тъгата, която ви мъчи от дълго време, той или тя ще ви покаже неподозирана подкрепа и разбиране. Успокояването на емоциите ви е ключова стъпка, ако искате да се чувствате по-уверени в живота. Комбинирайте енергията си с тази на любим човек и се сближете един с друг. Ако нямате партньор, огледайте се – наблизо е. Има някой там, който иска да ви опознае по-добре.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: В този ден вашият любим човек няма да иска да мисли защо постъпва по един или друг начин, преди да го направи. Ще трябва да ръководите действията му, тактично да намекнете за необходимостта да претеглите плюсовете и минусите. Просто не го притискайте до стената. Дайте му необходимото време и той/тя сам/сама ще сподели истинските си чувства.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 27 октомври 2023 г.

на горе