ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 – петък

Любовен хороскоп за 25.02.2022-петък за всички зодии: Признайте си – очаквате днес принц/принцеса на бял кон, внезапно ще надникне в къщата или офиса ви и мимоходом да ви покори сърцето? Уви, това едва ли ще се случи точно днес. Романтика, чувствени страсти, пламтящият огън на любовта – всичко това днес няма да е много актуално. Но денят е подходящ за установяване на семейни отношения, годеж или брак.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 – петък 

ОВЕН

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Овен, 25 февруари: Днес звездите препоръчват на Овните да преразгледат основните си планове и цели. Изглежда, че някаква грешка се е промъкнала в любовната ви стратегия и докато не я откриете, отношенията ви с любимата душа ще останат нестабилни. Днес ще трябва да гледате отвън на всичко, което правите и към което се стремите. Достатъчно е да преструктурирате само някои приоритети, за да се развие всичко по съвсем различен начин, в посоката, от която се нуждаете.

ТЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Телец, 25 февруари: Днес е ден, който насърчава Телците да останат насаме със своите мисли и чувства. Дори всичко да върви чудесно в отношенията ви с любимият човек, днес вие може да изпитате странно и необяснимо чувство за усамотение. Е, понякога само трябва да слушате скритите си мисли в пълна тишина и покой. Това може да бъде полезно, както за самите вас, така и за връзката ви.

БЛИЗНАЦИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 25 февруари: Днес звездите позволяват на Близнаците да се насладят на влиянието, което имат върху противоположния пол. Вие ще бъдете обгърнати от атмосфера на магия, любов и изкушение, което допълнително ще ви прави желани и неустоими! Можете да възползвате тази райска магия, за да постигнете прагматичните си цели: да прекарате вечерта с човек, който отдавна искате да очаровате.

РАК

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Рак, 25 февруари: Днес звездите съветват Рака да бъде откровен със себе си и своите близки. Може би сърцето ви е неспокойно, защото криете някаква тайна от партньора си? Може дори да е най-невинната лъжа, но може постепенно да отрови връзката ви. Днес ще имате шанс да направите това толкова необходимо признание. Не се страхувайте от истината – най-вероятно любимият ви човек, вече е усетил и отгатнал почти всичко.

ЛЪВ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 25 февруари: Днес звездите дават възможност на Царят да разбере как да стане режисьор на личния си живот, насочвайки го в правилната посока за него. Рано или късно, рутината прониква и в най-романтичните връзки, превръщайки ги в навик. Ако почувствате такова присъствие, трябва да посветите един ден на борба със скуката. Може би вие и любимият човек трябва да започнете, да се обличате по нов начин? Да установите нови приятелства? Да посетите нови места? Започнете промяната възможно по-скоро.

ДЕВА

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Дева, 25 февруари: Днес звездите склоняват Девата да мисли за себе си и любовните си отношения. Вие трябва да се опитате, да погледнете животът си и да решите какво точно не харесвате и какво бихте искали, да промените. Само като разберете и формулирате точните причини за вашето недоволство, ще можете, да се отървете от него и да продължите напред. Когато свалите бремето от гърба си, което ви тежи днес, ви очаква нов етап, нови срещи и нова любов.

ВЕЗНИ

 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Везни, 25 февруари: Днес звездите призовават Везните да намерят общ език с любимият човек, въпреки всички различия по между ви! Може би нещо в партньора ви дразни – възгледите му за живота, навиците, начина на обличане или изразяване на мислите. Но, дали наистина бихте искали партньорът ви във всичко да бъде ваше пълно копие, като клонинг? Ако не, нека неговата „различност” бъде за вас, не причина за мрънкане, а източник на любов и вдъхновение. Само тогава ще постигнете отличен баланс с вашата сродна душа.

СКОРПИОН                                          

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 25 февруари: Днес влюбеният Скорпион ще трябва да бъде алтруист! Разбира се, всички искаме да бъдем разбрани, приспособявайки ги околните към нашите нужди и искания, но понякога е добре сами да проявим грижа и гъвкавост към партньора. Така че, днес ще трябва да забравите за това какво иска вие. По-добре е да помислите какво би искал вашият любим човек и от дъното на сърцето си да му поднесете романтичната изненада, която заслужава.

СТРЕЛЕЦ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 25 февруари: Днес на Стрелците може да му хрумне уникална идея, която трябва да споделят с любимия си човек. За, каквото и да се отнася тази „хрумка“, като например, къде да отидете на почивка, каква рокля да купите или за кой ден да насрочите сватбата. Но бъдете сигурни, че днес партньорът ви е в състояние да приеме благосклонно идеите ви и може би дори да сподели вашия ентусиазъм. Така че, днес трябва да се възползвате от момента и да ковете, докато желязото е горещо, т.е., докато партньорът ви не си е променил решението.

КОЗИРОГ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 25 февруари: Днес звездите обещават да помогнат на Козирога в осъществяването на грандиозните му планове – но само, ако не ги предприеме сам. Както знаете, една глава е добре, но две са по-добре, така че, скъпи Козирози, ще трябва да споделите плановете си с любимия човек. Ако днес партньорът ви е готов да окаже всякаква подкрепа, заедно определено ще успеете.

ВОДОЛЕЙ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 25 февруари: Днес Водолеят, заедно с любимият човек, ще постигнат чудеса в любовно и финансово отношение. Романтиката си е романтика, но животът, понякога ви налага, да слезете от небето на земята, за да разрешите някои материални проблеми. Днес е точно такъв ден, в който има смисъл да говорите с партньора за общи приходи и разходи. В противен случай, оставяйки бюджета да се движи самоволно, рискувате да се сдобиете с цял набор от неудобства в много близко бъдеще.

РИБИ

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 25.02.2022 - петък

Любовен хороскоп за зодия Риби, 25 февруари: Днес Рибите трябва да бъдат особено внимателни към любимият си човек. Напълно възможно е този, който им е скъп, да има нужда от помощта ви, но по някаква причина да не иска (или не може) да го каже директно. За да разберете неизречената му молба, днес вие трябва да покажете цялата си чувствителност, на която сте способни. И обръщайте внимание не само на казаното на глас, но и на това, което остава между редовете.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе