любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 22 ноември 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 22 ноември 2023 г.? Днес интуицията ще управлява: ще можете да усетите истинското отношение на любимия човек към себе си. Звездите на хороскопа днес предупреждават срещу импулсивни действия и необмислени решения. Но благодарение на кипящите емоции днес, вечерта може да се окаже много прекрасна: не пропускайте да тествате тази прогноза.

Дневен хороскоп за 22 ноември 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Лияна Панделиева: България се гордее с пет Царици!

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Звездите ще ви дадат смелост в общуването с противоположния пол, както и късмет, който е толкова необходим в романтичния лов. В същото време Овенът ще бъде по-сериозен от всякога: в неговото представяне изборът на потенциален кандидат може да напомня кастинг за поста генерален директор на банка. В този ден нито една подробност от автобиографията няма да бъде скрита от Овена по време на комуникацията. Благодарение на такава педантичност едно романтично запознанство, направено днес, има всички шансове да бъде обещаващо.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес Телецът трябва да изостави ролята на принцеса в очакване на спасител и смело да хване бика за рогата – или по-скоро стрелата на Купидон. Хороскопът предполага, че в този ден Телецът ще поеме водеща роля в отношенията с противоположния пол. Ако не е готов да се задоволи със стагнация в развитието на сюжета на своята любовна история, той днес трябва да формулира конкретно предложение за своя любим човек (или кандидат за тази титла) в „Какво, къде, кога“ формат.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днес Близнаците ще могат да почувстват, че за някого са станали нещо повече от просто колега или познат. Като се оглеждат внимателно, те имат шанс да открият, ако не нов обожател, то човек, който има повишен романтичен интерес към тях. Освен това, хороскопът казва, че днес Близнаците могат да използват интереса към себе си. Така че, ако наистина е необходимо, Близнаците могат да използват леки техники за съблазняване във всяка област на живота. Днес ще даде добър резултат.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Днес Ракът умее интуитивно да усеща желанията и нуждите на любимия човек и затова всяка среща – била тя първа, или хиляда и една – обещава да мине възможно най-добре. Страхувате ли се да не направите нещо нередно? Само не днес! Просто слушайте сърцето си – то ще даде правилните улики. Но въпреки повишената чувствителност към емоциите на другите хора, хороскопът съветва да не забравяте за собствените си: Ракът не трябва да прави нещо само защото другата страна го иска в този ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Любовният хороскоп на Лъва предполага, че днес той самият може да се превърне в преграда за установяване на връзка с любимия човек: в този ден предразсъдъците, комплексите, критиките и завишените очаквания могат да му попречат особено. Може би неуспешните опити се дължат на вътрешната съпротива на самия Лео и е време да промените критериите за търсене? Кой знае, може би Лео изведнъж ще разбере.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Ако опитите на Девата да подобри личния си живот наскоро не са довели до положителен резултат, хороскопът съветва днес да се отпуснете от ситуацията, отказвайки да повлияете на развитието на събитията. Оставяйки всичко да върви по своя път, поне в този ден, Девата печели надежда, че течението постепенно ще я отведе там, където трябва. Е, за да привлече вниманието на противоположния пол, Девата трябва да стане безгрижна като пеперуда: покажете красивите си криле – това е най-ефективният начин днес!

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес любовният хороскоп на Везните ги съветва да се държат „като възрастни“ в отношенията с избраника си, като избягват капризите и детските обиди. Ако имате оплаквания или недоволство, говорете директно с любимия човек. Чакането, докато „той сам разбере всичко“ не е опция в този ден. И като цяло днес е по-добре да заключите емоциите, като използвате логиката. Представете си, че сте на бизнес преговори: подгответе твърдения и аргументи, предложете възможни начини за решаване на проблема. Например, ако ви липсва внимание, организирайте сами среща, а ако ви е писнало да решавате сами битови проблеми, помолете за конкретна помощ.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес хороскопът обещава на Скорпиона късмет в лова на сърца: ако смята да плени някого със собствения си чар, чака го успех! В същото време няма значение дали Скорпионът възнамерява да действа фокусирано, постигайки някой конкретен – той има всички шансове да постигне целта си. Единственото нещо е, че хороскопът днес предупреждава Скорпиона срещу прекомерна взискателност: не тествайте чувствата на другите хора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Любовният хороскоп днес е особено благоприятен за онези Стрелци, които са на път да спечелят нечие сърце: в този ден звездите на хороскопа добавят доста късмет към упоритостта си в постигането на целите си. Днес Вселената е на ваша страна – действайте! Стрелецът трябва да измисли най-лудия си план за сближаване с любимия човек и да го осъществи. Не е изненада, че планът ще работи „от началото до края“, но въпреки това обстоятелствата обещават да работят в полза на Стрелец – така че просто задвижете колелото на съдбата в този ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Любовният хороскоп съветва Козирозите днес: не се страхувайте да изглеждате забавни и влюбени! Все още има хиляди нежни думи, които не сте имали време да кажете на любимия човек, така че започнете бързо! Козирогът днес трябва да живее със сърцето си – само то може да подскаже правилния отговор на всеки въпрос относно отношенията със сродната му душа. За онези Козирози, които все още не са се отворили към обекта на своята страст, ще има отлична възможност, ако не да заявят открито чувствата си, то поне да направят ясен намек за тях.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Хороскопът отбелязва факта, че дори Водолеят да реши да се затвори в кула днес, като преди това е изключил всички средства за комуникация, той няма да може да се изолира от любовни преживявания: или гълъб ще донесе любовно писмо в клюна си, или другата половина на Водолея ще пробие контролно-пропускателния пункт на огнедишащ дракон, ще дойде лично. Като цяло Водолеят днес не може да се скрие от любовта, остава само да се откаже и да посвети всичките си мисли на това прекрасно чувство.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес Рибите могат да използват всички най-банални, директни и дори груби методи за съблазняване – класиката ще работи сто процента! По-ефектен тоалет, по-ярък грим, по-силен смях – и сега Рибите са център на възхитено внимание. Хороскопът предлага да добавите повече самочувствие към този комплект днес и Рибите няма да имат конкуренти! Е, тези Риби, които са във връзка, определено трябва да се възползват от потенциала на този ден да подсилят семейното огнище, разпалвайки огъня на страстта в него.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 22 ноември 2023 г.

на горе