любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 22 август 2023

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 22 август? Днес здравият разум ви казва да спрете, но емоциите ви тласкат към действие. Под влиянието на планетите днес се наблюдава ускоряване на не добре преценени реакции и затова ще бъдете импулсивни в действията си и твърде честни в общуването: както се казва, каквото на ума, това на езика. Хороскопът ви съветва, че днес подобна искреност може да причини повече вреда, отколкото полза.

Тези зодии ще бъдат щастливи в любовта през есента на 2023

Любовен хороскоп за 22 август 2023 Зодии и интериорен дизайн

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: На шега или сериозно днес можете напълно да се потопите в любовната игра. Вие сте толкова нетърпеливи да се потопите в романтика, че сте готови да отговорите на обаждането на човек, който харесвате, или да флиртувате сами, дори ако ситуацията не е съвсем подходяща. В този ден сте изключително емоционални, време е да отидете на среща! Хороскопът обещава късмет в любовните отношения: ако мечтаете да спечелите нечие сърце, днес ще имате чудесната възможност да съблазните избраната от вас жертва.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Този ден е подходящ за флиртове и други сладки постъпки: днес сте очарователни и уникални и затова е време да тръгнете на лов за сърца. Необвързани ли сте и търсите сродна душа? Не прекарвайте вечерта у дома – съдбата определено няма да ви намери там. Намерихте ли този, който търсихте? Хороскопът предлага да актуализирате емоциите и да отделите максимално време за общуване с любимия човек. Говорете днес за всичко, освен за проблеми. Правете всичко, но не и бизнес, и ще можете да почувствате същата разтърсваща сила на емоциите, както в първия ден на срещата!

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: За вас любовният хороскоп вещае появата на някакво странично влияние, което заплашва отношенията ви с любимия човек. Някакъв вид „добър съветник“ може да наруши хармонията на вашия съюз. Хороскопът предлага да не слушате клюки и да не спекулирате. По-добре е да попитате сродната си душа директно за всичко, ако имате въпроси към нея. Днес сте изключително мнителни и подозрителни и ако не разберете всичко докрай, можете да измислите твърде много!

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Не губете време да спорите днес, дори и да сте убедени, че сте прави. Опитите да докажете, че любимият ви човек греши, само ще влоши ситуацията. Дайте му почивка и време да помисли. Вие сте във връзка с човек, който трябва сам да стигне до определени заключения. Бъдете умни и дипломатични и не избухвайте, ако ви каже, че добрата ви идея е негова. Ще бъдете пълни с енергия, която, ако бъде насочена правилно, може да премести планини. Ако се борите с проблем, който ви тежеше досега, може би сега е моментът да го решите.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес Лъвът не трябва да си играе с чувствата на другите хора. Ако забележите, че някой се грижи за вас, бъдете честни с този човек и кажете как наистина се чувствате. В противен случай можете да му причините много силна болка. Пазете се от недружелюбни хора, които могат да се опитат да ви навредят. Опитайте се да стоите далеч от тях, а ако трябва да се справите с тях, по-добре да го направите чрез посредници. Успокойте се, тъй като физическото ви състояние може да се отрази негативно върху любовният ви живот.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес може да се сблъскате с другата страна на вашият избраник. Изглежда, че вашият любим човек избягва наболели разговори по някои въпроси! Но не се тревожете: най-вероятно става дума за невинна шега или дори за приятна изненада, а не за измама или предателство. Все пак бъдете нащрек! Необвързаните Деви днес са изложени на риск да бъдат подведени от очакванията си, относно нечие отношение към тях. Хороскопът препоръчва през този ден да не се поддавате на илюзии, а да разчитате на логиката и фактите.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес много повече се интересувате от истински прояви на любов, отколкото от разговори и красиви жестове. Обичате ли? Очаквате помощ от сродната си душа, докато вие самите можете да забравите, че любимият ви човек се нуждае от реципрочна грижа. Освен това, хороскопът уверява, че в този ден можете да се превърнете в малко и много капризно дете. Бъдете по-снизходителни и не се сърдете от най-малкото.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес Скорпионът може да направи всичко: да ви накара да се влюбите в него от пръв поглед, да разтопи леда в сърцето ви, да ви забие на място с твърдоглавството си. Днес той иска да мисли, че в личния му живот и така всичко е перфектно. Според любовния хороскоп, само нещо наистина твърде сериозно може да го извади от чувството на пълно задоволство. С днешния потенциал Скорпионът би могъл да обърне хода на любовната си история в посоката, от която се нуждае!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Ако напоследък се опитвахте, да устоите на нечий натиск, възможно е днес някой упорит фен да успее да грабне сърцето ви! На този ден вие сте по-близо от всякога да развеете бялото знаме. Романтичното настроение увеличава шансовете да се влюбите напълно и безвъзвратно и затова, ако не искате да загубите ума си, по-добре е да останете вкъщи, като изключите телефона си! Хороскопът ви съветва, че по въпроси, свързани с личния ви живот, днес да се ръководите единствено от емоциите – аргументите на ума са доста неточни в този ден.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес очевидно представителят на този знак на Зодиака все още не е готов да отстъпва, така че хороскопът съветва Козирогът да заеме изчаквателно-отбранителна позиция: действайте внимателно, не влизайте в директна конфронтация, скрийте се. Вашата половинка ще настоява, търсейки съгласието и подкрепата ви. Не се поддавайте – не вървете срещу себе си, за да угодите. Днес си струва да изчакате, но след това ще можете да намерите компромисно решение, което да устройва и двамата.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес вашите спомени могат да станат по-реални от реалния живот. Хороскопът ви предупреждава: събитията от миналото през този ден ще се опитат да повлияят на бъдещето ви и от вас зависи да решите дали да го допуснете. Всички сме отдадени: или на някого, или на нещо. Важно е да се откажете от верността на този, който ви е предал. Запомнете това правило. Днес може да ви е полезно. Емоционално вие сте изключително уязвими в момента и ако не се опитате да защитите сърцето си, можете да пострадате.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес, в отношенията с любимият човек, трябва да се ръководите единствено от емоциите: не се опитвайте да разгадаете химичната формула на любовната химия между вас, разграждайки я до всеки атом. Ако дълго време не успявате да вземете решение за първата стъпка или се страхувахте да предложите на сродната си душа да премине на ново ниво на връзка, днес е този ден. Вземете решение и не се притеснявайте за нищо! Хороскопът ви уверява, че късметът ще съпътства вашите добри намерения.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 22 август 2023

на горе