Любовен хороскоп за 21.07.2021 сряда
Астрология

Любовен хороскоп за 21.07.2021 сряда

Овен

Бъдете внимателни в любовта, където вашето състезателно отношение може да дразни партньора или по друг начин да създаде напрегнати и трудни за управление ситуации. Да бъдеш близо до някого изисква ангажираност, а също и голяма смелост и динамика.

Телец

Проблемите в работата се отразиха на живота в партньорството. Юли бе много примесен с всякакви чувства. Хубавото е, че чувствата, които бяха наранени последно време, могат да се възстановят, точно от днес.

Близнаци

Имате много енергия и динамика, но и в любовта, за да постигнете нещо, ще трябва да се напрегнете в правилната посока. В любовта също е важно да се виждат факти и аргументи, и да се преценяват правилно.

Рак

В любовта, търсете хора, които са наистина положително настроени към вас. Много често рискувате да бъдете автор на неразположение, продиктувано от желанието ви да продължавате да поддържате връзки без бъдеще.

Лъв

В любовта все пак се препоръчва повишено внимание, но и там бавно намирате пътя си. Не оставяйте решения за време когато изборът ще бъде рисков.

Дева

Изчакайте срядата и не говорете за любов. От четвъртък Венера в знака, ще ви помогне да отключите различни ситуации дори в любовта: пригответе се за решително динамичен месец август!

Везни

В любовта днес имате късмет. Ще се разреши спорен въпрос. Дори заради други спънки днес, точно любовните взаимоотношения ще са тези, които ще могат да ви извадят от проблемите. Иначе, насочите ли се към тяхното оправяне, ще оставите любовта на втори план.

Скорпион

През последните седмици самотните Скорпиони не са драпали за връзка. Тези, които имат връзка, от друга страна са преминали през бурни моменти. Но днес е най-доброто време да се опитате да се възстановите, да преоткриете разбирането и интимността насаме.

Стрелец

Това, което е малко по-сложно в този период, е любовта, защото има пречки пред щастието ви. Може би защото преследвате хора с връзка или прекалено далеч. Но след всички трудности, изпитани през последните месеци, би било по-добре да изберете да живеете щастлива връзка, която прави живота ви по-спокоен. По-добре да изясните в себе си.

Козирог

Това е щастлив период за Козирога, особено за двойки, които искат да си имат дете. За сингъл, търсенето на партньор, може да се увенчае с успех.

Водолей

Небето се отваря за по-добри чувства към партньора. След колебанията през изминалите дни, днес се възстановява това, което мислихте, че сте загубили.

Риби

В любовта се нуждаете от потвърждение. Отсреща има партньор, който не се отдава лесно, а вие имате нужда точно от обратното – поне днес.

Tagged ,
на горе