любовен хороскоп за 23 април 2023

Любовен хороскоп за 19 април 2023

Любовен хороскоп за 19 април 2023: Днес най-ярката тенденция на денят ще е желанието за изолация и независимост до такава степен, че дори една топла и любяща прегръдка може да изглежда като плен. Ще изпитвате желание да напуснете уютният малък свят, създаден от вашата двойка. Вероятността от напрежение в общуването на база това желание, повишена. За да не завърши денят с излишно недоразумение, хороскопът ви съветва да действате възможно най-дипломатично. Или си дайте почивка един на друг и прекарайте вечерта в страстни прегръдки. Или пък е дошло време за среща с приятели.

Любовен хороскоп за 19 април 2023

infomax-logo-50-15-HW Камелия и Цветин: Имаме си БЕБЕ !

4 зодии, които си мечтаят за любов като по филмите

Истинска любов с отворени очи

Любими любовни стихотворения на български поети

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Днес, според любовен хороскоп за 19 април 2023, ще почувствате прилив на ентусиазъм и героична сила. Хороскопът вещае: такива моменти не се пропускат! С такива вдъхновяващи ресурси всичко е възможно – от преместване на планини под формата на работни задачи, до уреждане на „мир и любов“ в пристана на семейните отношения. Днес вие сте навсякъде! Единственото предупреждение, за което хороскопът съветва да разпределите равномерно енергията си в този ден, поддържайки баланса между любовта и работата. Първо завършете текущите дела и след това смело преминете към любимия човек или потърсете партньор в живота. И не се страхувайте, че не можете да направите нещо: днес ще имате достатъчно време за всичко, което сте планирали!
Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

„Нищо не е вечно под луната“ – това е мотото на терзанията ви днес. На този ден вашата любовна връзка може да претърпи големи промени, особено тези, които продължават с години. Във всеки случай хороскопът ви съветва да живеете в настоящето. Ценете миналото, но не се вкопчвайте в него и помнете, че историята не търпи подчинителното поведение. Ако можете да излезете от спиралата, която днес ви дърпа назад към миналото, ще откриете нови възможности около себе си – включително и силно романтични!
Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Любовният хороскоп за днес ви предупреждава за вероятността от попадане в плен на собствените ви илюзии. Може да прецените погрешно думите или действията на любимият човек или някой много скъп за вас чрез вашия си начин на мислене. За да не се подведете погрешно от очакванията ви, през този ден не бива да придавате голямо значение на произволни комплименти или обещания, дадени под натиска на обстоятелствата. Днес се опитайте да запазите разума си спокоен, емоциите дръжте на къса каишка!
Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Днес, според любовен хороскоп за 19 април 2023, ще има голяма вероятност вие, които дълго време сте се отказвали от някаква стъпка в любовта, вече да не я отлагате. Това ще създаде много силни любовни чувства у любимия ви човек. Насладете се на тези върховни и вълшебни емоции! Ако, при някои от вас, до скоро са липсвали взаимно разбиране и единомислие по отношение на финансите, тогава днес трябва да осъзнаете, че мълчаливото натрупване на недоволство води до задънена улица. За да избегнете емоционален взрив, в този ден трябва да говорите с любимия човек за вашите емоции и желания.
Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Днес ще бъдете възмутени от думите на любимият ви човек. Той или тя ще си позволи да изрази недоволството си от вас. Въпреки това, вместо да започнете да се натъжавате или оплаквате на най-добрия си приятел или родител, трябва да помислите за думите на вашата половинка – от какво са породени и наистина ли са толкова грешни? Хороскопът препоръчва да разберете получената информация и едва след това да преминете към самозащита. Днес е денят, в който е много лесно да допуснете нежелани грешки.
Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Деви, добри новини от любовта. Всяка ваша инициатива в любовта днес има големи шансове за успех! Случвало ли ви се е да поканите на кафе човек, който харесвате? Предприемете действие. Мечтали ли сте да поканите любимата си душа на приключение, само вие двамата? Това е вашият ден. Мислите ли да разширите семейството си? Подсказвайте внимателно. Днес вашият чар е толкова силен, че вашата половинка ще е готова за вас на почти всичко, но не трябва да го използвате твърде безсрамно. Но пък и не питайте твърде много.
Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Днес любовта ви е подготвила някаква невероятна изненада: много е вероятно вашата сродна душа да ви поднесе страхотна и мечтана новина. Нежно слънце и пролетен бриз … струва ли ви се, че сега е просто невъзможно? Но напразно. Можете лесно да отидете в някое райско кътче с вашата сродна душа. И днес е най-подходящият момент да го направите. Можете да започнете просто с мечта. Ако и двамата решите от какво се нуждаете и как да го направите, тогава ще ви бъде по-лесно да го постигнете.
Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Днес ще имате възможност да покажете своята любов и грижа: вашата мила половинка ще изисква вашето внимание и подкрепа. Колкото и натоварен да е денят, хороскопът ви съветва да намерите време да помогнете на свой близък. Дори и днес партньорът ви да драматизира прекалено и да се стреми постоянно да опонира, трябва да захапете куршума и да се опитате да разберете какво е развалило настроението му толкова много, защото трябва да споделяте, както радости, така и проблеми.
Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Атмосферата днес напомня на природата, спокойствие преди гръмотевична буря: гръм ще удари и небето ще се отвори! Електрификацията на чувствата буквално ще витае във въздуха. Хороскопът предупреждава: днес можете да очаквате ярки прояви на емоции, дори от тези, които обикновено изобщо не са склонни към това. Бурни сцени, негодувание от нулата, пожар на интерес в очите на непознати, неочаквано избухване на симпатия или антипатия могат да се превърнат в отличителен белег на този ден. Не е изненадващо, че денят е един от най-добрите за любовен лов: днес е по-лесно от всякога да привлечете хазартното внимание на противоположния пол.
Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Днес е страхотен ден за тези, които търсят сродна душа. Съдейки по хороскопа, дори не е нужно да правите нищо за това, просто се запасете с добро настроение и още сутринта кандидатът ще се появи. Е, да бъдете в пасивната роля на красива принцеса или принц в кула също понякога е интересно. В този ден трябва да сте внимателни към новите запознанства и не трябва да пренебрегвате опитите на бивши любови да се съберат с вас.
Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Днес ще се окажете на върха на своят чар! Не става въпрос за външни техники – костюм или грим, а за вътрешното състояние: в този ден във вас ще се събуди примитивна сила, която привлича противоположния пол със своя силен магнетизъм. Така че, уловете възхитените погледи и комплиментите! Свободните Водолеи днес ще получат шанс да завържат интересно романтично запознанство, а заетите ще получат възможност да захранят подобаващо любовта си.
Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Днес едва ли ще успеете да се концентрирате напълно върху работата или ученето: мислите ви ще бъдат заети с любимия човек, връзката ви и планове за бъдещето. Не трябва да се измъчвате: уговорете си среща за вечерта и ако живеете заедно, намерете възможност да останете насаме със сродната си душа. Рибите, които все още търсят любовта си, могат да бъдат особено притеснени от това днес. Хороскопът съветва: не стойте със скръстени ръце, действайте! Какво може да бъде по-лесно? Поканете красив колега на бизнес обяд, регистрирайте се в социалните мрежи или излезте на парти.
Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 19 април 2023

на горе