ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 18.02.2022 - петък
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 18.02.2022 – петък

Любовен хороскоп за 18.02.2022-петък за всички зодии: Днес за вас няма да има проблеми в любовните отношения и комуникацията със сродната ви половинка. Емоционалното ви състояние няма да ви подведе и благосъстоянието ви ще бъде възможно най-доброто, така че в този ден можете да разрешите много важни въпроси от различни области в любовта, без да се притеснявате от абсолютно нищо.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 18.02.2022 – петък 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

СЪВЕТ за 18.02.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 18 февруари: Ситуацията между вас може малко да ескалира, защото напоследък обръщате малко внимание на партньора си. Това ще му даде повод да ви заподозре в предателство. Разбира се, вие възмутено ще отричате подобни подозрения, но дълбоко в себе си разбирате за какво става дума. Вие обичате да флиртувате и партньорът ви чувства, че има някаква промяна у вас. Спрете да го правите, защото това не е сериозно, а любимият ще остане обиден. За тези от вас, които вече са имат деца, звездите препоръчват да се грижите повече за тях. Разговаряйте, забавлявайте се заедно, поговорете си.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 18 февруари: Свободният Телец през цялото време си мисли някаква минала връзка. Чувствате, че сте постъпили неправилно и се връщате психически към човека, с когото сте разделени от доста време. Възможно е завръщане, но само, ако чувствата ви са взаимни. Но помнете миналите грешки, коригирайте нещо в поведението си. Всеки прави грешки и вие не сте имунизирани от тях. Така че, спрете да обвинявате партньора си с или без причина, само така ще успеете.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 18 февруари: Близнаците, които вече са семейни, ще започнат спорове, кой да командва парада в семейните отношения. Искате да покажете, че сте лидер и да се опитате да контролирате всяко движение на съпруга си. Но разбира се, помислите, на кой би му харесало такова поведение? Не е нужно да доказвате превъзходството си по този начин, по-добре е да покажете повече любов и това ще ви помогне да постигнете взаимно разбирателство.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 18 февруари: В личните отношения все-още има какво да се желае. Между вас и партньора ви има недоразумения, което води до понижено настроение. Освен това, ще изплуват някои минали тайни, които ще предизвикат разговор. Вашият партньор има голямо желание да си почине от създалото се напрежение. Може би наистина сте отишли ​​твърде далеч. Помислете за това, анализирайте поведението си. Премахнете ненужната ирония от комуникацията си. Свободните Раци ще се почувстват разочаровани. Може би сте имали надежди за ново познанство, но е останала неоправдана.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 18 февруари: В предстоящият ден Лъвовете ще почувстват висока степен на любов. Това може би идва от фактът, че ще бъдат прекрачени някои граници и вашият спътник просто ще избяга от прекомерната си защита. Не забравяйте, че в любовта винаги трябва да има загадъчност, която да подхранва интереса ви един към друг. В противен случай насищането настъпва много бързо, последвано от отчуждение.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 18 февруари: Тези, които са в началото на чувствата ще им се радват. Скоро комуникацията ви ще премине на по-високо ниво. Просто зарежете навиците си за наставничество. Знаете как да бъдете галантни, така че – покажете го! Човекът, който е до вас сега, е идеален, само не го плашете. Не забравяйте, че той е напълно очарован от вас. Тези, които са семейни от дълго време ще изпитват известна скука. Време е да посетите възрастни роднини, те ви чакат от дълго време.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 18 февруари: Влюбените от скоро, ще имат възможността да докажат чувствата си. Обектът на вашата любов може да има проблеми и той ще се обърне към вас за помощ. Ще се справите успешно със задачата и ще почувствате топла благодарност от любимия човек. Вие сте напълно потопени в чувствата си, в тази връзка има пълно взаимно разбиране. Можете да организирате няколко романтични вечери, това ще достави голямо удоволствие и на двама ви. За необвързаните – вашата съдбовна среща тепърва предстои.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 18 февруари: Тези, които просто търсят своята половинка, скоро ще се радват да срещнат сладък непознат. Но не забравяйте, че не е нужно да оказвате натиск върху харесваният човек, за да ускорите събитията. Така само ще изплашите потенциалният ви партньор. Но, ако проявите търпение и благородство, всичко ще се окаже много добре и във ваш интерес. Тези, които вече са обвързани, могат да заченат дете в следващите дни. Звездите ви дават тази възможност. Може да очаквате и други големи промени, например годежен пръстен или сватба.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 18 февруари: Тези, които са необвързани, може изведнъж да видят сред приятелите и познатите си някой, който ще ги заинтересува по нов начин. Взаимната ви симпатия ще доведе до факта, че ще започнете връзка. Най-вероятно вече сте свикнали със самотата и дори се чувствате комфортно. Но не бързайте да правите крачка назад. Вашият нов избраник ще ви подхожда идеално и скоро ще го усетите. Въпреки че първоначално няма да изпитвате силна страст. Обърнете внимание на децата си, те имат нужда от вас. Говорете от сърце с тях, за това винаги можете да намерите малко време.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 18 февруари: Вие сте във ветровит период. По никакъв начин не успявате, да решите своите основни и второстепенни проблеми в отношенията. Но не бива да се увличате. Освен това, сега няма да намерите партньор сред новите запознанства. Най-вероятно основната ви симпатия е от миналото. И ще се върнете отново след вашите временни любовни приключения.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 18 февруари: По отношение на личните взаимоотношения ще се потопите в истински вихър. Вашето внимание ще бъде погълнато от двама претенденти. Разбира се, да си на върха на любовен триъгълник е ласкателно, но в действителност е доста неудобно. Направете избор в полза на някой от почитателите. В крайна сметка Водолеят винаги се отличава с благородство, защото страданието го отвращава. Освен това, помислете за факта, че ако имате истински чувства, изборът става много лесен. Тоест, всичко тепърва предстои.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 18 февруари: Най-вероятно изживявате нова романтична авантюра. Но защо разказвате подробностите за връзката си на всички? Вие имате навикът, да обсъждате и най-интимните си детайли с непознати хора. Това само вреди на репутацията ви и изобщо не ви издига в очите на партньора. Рибите, които вече са семейни, се чувстват на една и съща дължина на вълната със съпруга си. Имате пълна идилия, романтика и спокойствие. Само могат, да ви завиждат.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе