ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)

любовен хороскоп за 18 септември 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)

Любовен хороскоп за 18 септември 2022: Спецификата на днешният ден са илюзиите и ярките сънища: фантазията ще работи по-добре от обикновено и затова лесно можете да объркате това, което искате с реалното. Хороскопът съветва да бъдете особено внимателни за тези, които са в първата глава от любовната си история – не изпреварвайте двигателя, не бързайте да отивате пред олтара след първата среща. И най-важното – не споделяйте тези мечти с някого, когото харесвате. Но за двойки във връзка, напротив, денят е много полезно да мечтаете заедно, включително да споделяте своите тайни желания и фантазии.   

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

ВИЗУАЛЕН ТЕСТ: изберете карта и тя ще ви „каже“ какво ви очаква в любовта

Кои зодии искрят от магнетизъм

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух?

Оставете тревогите и несигурността настрана и разберете какво са ви подготвили звездите от любовния хороскоп за 18 септември 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 18 септември 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днес, 18 септември, повече от всякога, Овенът ще иска промяна и новост в отношенията. Може би ще се опитате, да внесете свежест в чувствата в брака, който е станал рутинен и за двамата. Организирайте приятна романтична вечеря или съвместно пътуване до близко място или природна местност. Излезте от задънената улица, за да отворите сърцето си за нова любов. Във всеки случай, някои промени за влюбеният Овен, в този ден са почти неизбежни. Основното нещо е да не чупите дървата. Не забравяйте, че понякога е по-добре да не започвате всичко от нулата, а просто да промените почерка …

Любовен хороскоп за 18 септември 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 18 септември 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Колко много губим, понякога спираме на прага на любовта и не смеем да направим още няколко крачки напред! Днес е денят, в който хороскопът съветва Телците да поемат инициативата и решително да скъсят дистанцията с обекта на своето обожание. Най-важното е да не плашите избрания от вас с прекомерен натиск и да не се лишавате от удоволствието да се насладите на момента. Не забравяйте, че малък воал от мистерия и намеци прави взаимоотношенията още по-мистични и привлекателни…

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Близнаци, в този ден сякаш няма да ви достига време, за да се насладите на общуването с любимия човек! И дори най-силната умора няма да може да ви накара да си отпуснете от любовната треска. Няма какво да се прави – само влюбените Близнаци могат да бъдат толкова упорити! Днес не се нуждаете от нищо друго, може да се държите за ръце и да се гледате в очите. Е, изпийте този щастлив миг на любов до дъно! Що се отнася до онези, които все още се търсят любовта, звездите на хороскопа днес са повече от всякога настроени за комуникация и ново запознанство!

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 18 септември 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Пазете се от твърде много думи и не поемайте инициативата. Днес, на 18 септември, това може да се обърне срещу вас. Някои Раци ще се почувстват разочаровани от любимият човек, така че са вероятни сериозни емоционални състояния, особено ако връзката е станала рутина и е престанала да ви удовлетворява. Опитайте се да не вземате решения под влиянието на горещи емоции, а бъдете търпеливи. Пазете се от прибързаност – всякакви необмислени действия днес могат да се обърнат срещу вас. Звездите съветват да не проявявате твърде много активност.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Лъвове днес ще бъдете трудни за разбиране – и не само за другите, но и за вас самите си. Желанията и чувствата ви в този ден ще са с цветовете на дъгата, а понякога и противоречиви. Или ще искате ярка любов, или лек флирт, или като цяло да сте сами и никой да не ви притеснява. Въпреки това може да ви е интересно – да не се спирате само на едно нещо, а да имате няколко варианта. Но има нещо непрепоръчително в това: променливите желания водят до промени в настроението, така че представителите на противоположния пол, ще могат напълно да изпитат цялата богата палитра от емоции.

Любовен хороскоп за 18 септември 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Чудесно време за подобряване на отношенията. Днес бъдете готови да действате решително и да проявите чудеса от смелост. Звездите ви обещават нов и романтичен обрат на събитията, при условие че не се налагате на никого и не проявявате твърде много агресивност и напоритост. Организирайте романтичен обяд. Страхотен ден за почивка, забавление и укрепване на връзките. Опитайте се да избягвате каустичността и категоричността. Доверете се на чувствата си, но не планирайте твърде много неща наведнъж. Вероятно ще трябва да сте упорити или да настоявате да сте прави, като рискувате да влезете в конфликт с другите.

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Днес, 18 септември, е денят на желанията. Ден, в който ще искате най-много и сега, веднага, на момента: повече целувки, повече признаци на внимание, повече време, което да прекарате с тези, които харесвате. Ако сродната душа не може да задоволи внезапните желания, на тази основа са възможни детски оплаквания, обвинения и дори конфликти, чиято единствена цел е да привлекат вниманието към себе си. Хороскопът ви съветва: днес не трябва да изисквате твърде много от любимия човек, за да не превърнете горещите си прегръдки в задушаващ въздух.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

В този ден отношенията ще се развият перфектно, не само между вас с половинката, но и с приятели, роднини. Ще имате топли, нежни отношения със сродната ви душа, ще се чувствате още по-близки. Сънищата отговарят на реалността, а душата е спокойна и лека, както никога досега. Ще искате да организирате почивка с вашата половинка в живота и да отидете на вълнуващо пътешествие с нея.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес звездите ще подарят на Стрелецът мечтателно-романтично настроение. А заедно с това мечти за любов – голяма, романтична, светла – с една дума такава, за каквато пишат в книги и съчиняват стихове. Хороскопът предупреждава: днес всичко е възможно, така че трябва да бъдете по-внимателни към хората, с които ще трябва да общувате в този ден, така че, мечтаейки, неволно да не пропуснете щастието си. И ако вече имате любим човек в живота си, прекарайте този ден заедно, давайки си максимум приятни емоции.

Любовен хороскоп 18 септември 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днешният ден няма да ви насърчава към прекомерна проява на чувства, включително нежност и любов,в сравнение с изминалите. Ето защо, не се изненадвайте, ако изведнъж почувствате охладняване във връзката и емоциите между вас. Но в никакъв случай, не се паникьосвайте: затихването на чувствата е специален знак за този ден, свързан с укрепването на гласа на разума. Приемете го за даденост и спокойно се заемете с работата: градете или работете по изпълнението на най-сложните планове, включително романтичните. Ще успеете, и то с гръм и трясък.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 18 септември 2022 (неделя)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Спрете да бъдете безразлични към човека, който ви търси от дълго време. Освен това, признайте пред себе си, че чувствата ви са взаимни. Достатъчно, тествахте търпението му, по-добре е да му подарите романтична вечер. И няма значение къде отивате двамата, основното е, че ви е добре да сте заедно. Това ще бъде най-красивата вечер в годината. Ще получите много приятни впечатления и много общуване.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 18 септември 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 18 септември, душата на Рибите ще бъде посетена от мечтателно настроение, което може да я накара да изглежда малко откъсната, като „не от този свят“. Звездите на хороскопа съветват: в този ден се настройте психически за осъществяване на най-съкровените ви желания, визуализирайте ги, опитайте се да почувствате близостта на желаните промени. Това може да доведе до много реални резултати: днес фантазиите и мечтите имат много по-голяма тежест от обикновено, а границата между мечтата и реалността е по-тънка от всякога. Мислено превъртете в главата си плана за запознанство, очарование или развитие на отношенията, това ще ви доближи до реализацията на вашата мечта.

Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе