любовен хороскоп

Любовен хороскоп за 18 ноември 2023 г.

Какво ви очаква в любовта, според любовен хороскоп за 18 ноември 2023 г.? Днес дори между най-любящите хора могат да възникнат недоразумения: тенденцията на този ден е затваряне в себе си, потапяне в своите мисли и проблеми. В такава ситуация хороскопът съветва да прилагате същите правила като в мъглата: да останете близо един до друг и още по-добре да не изпускате любимия човек от топлата си прегръдка.

Дневен хороскоп за 18 ноември 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Елена Кръстева: Покрай гледките от улица „Гурко“ се сетих за една история от 532 година

Дневен любовен хороскоп за зодия Овен

Овен 21 март – 19 април

Овен: Днес в отношенията с любимия човек Овенът трябва да избягва крайностите, въпреки че денят ще го насърчава към точно това. Неговите думи могат да бъдат строги, а дипломатичността днес да отсъства. Така, че Овенът може да превърне и най-невинния разговор в спор. За да не премине деня в недоразумения с любимия човек, Овенът трябва да се вълнува по-малко днес. Дори да му се струва, че е абсолютно прав. За абсолютно всичко.

Дневен любовен хороскоп за зодия Телец

Телец 20 април – 20 май

Телец: Днес любовният хороскоп на Телеца го приканва да намали желанието си в опитите си да сравни идеала с истински партньор. Спрете да сравнявате героите на романтичните комедии с избрания от вас и определено не трябва да му давате за пример. Тези Телци, които са в самото начало на любовна връзка, поради днешното „сравнително“ настроение, могат дори да бъдат сериозно разочаровани от избрания, тъй като ще са склонни да виждат само неговите недостатъци.

Дневен любовен хороскоп за зодия Близнаци

Близнаци 21 май – 21 юни

Близнаци: Днешният ден за Близнаците ще бъде белязан от много силни емоции, дори и да не ги афишират. Хороскопът предвещава за повишена чувственост, желания и изблици на емоции към любимия човек. Напълно възможно е днес Близнаците да вземат някои решения в отношенията, както се казва, не с главата или дори със сърцето си – те могат да бъдат контролирани от моментно състояние. В този ден не бива да се водите от похот – погрижете се за любовта си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Рак

Рак 22 юни – 22 юли

Рак: Ако днес Ракът планира да съблазни някого, хороскопът го съветва да бъде искрен и открито да признае интереса си. Простата покана за кафе е много по-ефективен метод за започване на връзка от стотици намеци и недоизказвания, и то не само за Рака и не само днес! Когато общувате с партньора, звездите предлагат на Рака да бъде изключително честен: не се колебайте да изразите недоволството си от поведението на любимия човек (в правилната форма), не забравяйте да му благодарите за грижите и не сдържайте желанието да кажете „Обичам те!“ за хиляден път.

Дневен любовен хороскоп за зодия Лъв

Лъв 23 юли – 22 август

Лъв: Днес Лъвът просто не е в състояние да бъде романтичен в обичайния смисъл на думата: разговорите за любов, цветя и сърца ще бъдат неуместни, а пътеки от рози и свещи вместо нормално осветление ще предизвикат недоумение. Хороскопът не съветва Лъва насила да се представя като герой на любовна мелодрама, тъй като душата не е в нея. Можете да проявите загриженост към любимия човек по начина, който днес намирате за най-добър, тоест най-практичен: свършете част от домакинската работа вместо него, сгответе нещо вкусно, купете книга, която ще му бъде интересна.

Дневен любовен хороскоп за зодия Дева

Дева 23 август – 22 септем.

Дева: Днес Девата има нужда да остане сама с любимия човек. След като попаднете в релаксираща, интимна среда, впуснете се в… задушевни разговори с него! Независимо от продължителността на връзката ви, хороскопът съветва тази вечер да посветите на открит диалог, да говорите за чувствата и преживяванията си. За Девите, които тепърва опознават сродната си душа, това ще им помогне да се доближат до душата си. Тези, които съществуват от дълго време, ще могат да върнат изгубената хармония. Днес Девата не трябва да се страхува дори от най-откровените теми.

Дневен любовен хороскоп за зодия Везни

Везни 23 септем. – 23 октом.

Везни: Днес Везните трябва да се замислят дали не са поставили летвата твърде високо за любовните си очаквания? Може би изискванията на Везните към кандидатите за сърцето им са твърде високи? Звездите насърчават Везните да гледат по-реалистично на нещата днес: едва ли има човек на света, който да отговаря на техните романтични мечти. Днес Везните трябва да се вслушат в гласа на чувствата си.

Дневен любовен хороскоп за зодия Скорпион

Скорпион 24 октом. – 22 ноем.

Скорпион: Днес Скорпионът няма да е готов за равностойни отношения с любим човек. Споделено вземане на решения? Компромиси? Кому е нужно всичко това?! Скорпионът е прав, и то „просто защото“… Хороскопът го съветва да не влиза в образа на капризна принцеса или тиранин, въпреки че днес тази роля ще се доближава най-много до Скорпиона. За да не се стига до конфликт, проявете поне малък интерес към мнението на половинката ви!

Дневен любовен хороскоп за зодия Стрелец

Стрелец 23 ноем. – 21 декем.

Стрелец: Днес на Стрелеца може да му се наложи да помогне на някого по любовни въпроси. Това може да бъде просто приятелско участие, съвет или пълен обмен на романтични преживявания. Стрелецът не трябва да се смущава, а още по-малко да се отклонява от подобни теми: днес е в неговата власт да се увери, че благодарение на неговата намеса двама души ще станат по-близки и по-скъпи един на друг. Това означава, че целият свят ще стане малко по-ярък.

Дневен любовен хороскоп за зодия Козирог

Козирог 22 декем. – 19 яну.

Козирог: Днес любовният хороскоп на Козирога му обещава интригуващи разговори. Дали ще бъдат интимни признания от приятел, вълнуващи фантазии, не се знае, но Козирогът определено ще бъде развълнуван от получената информация. Никой не е разговарял от сърце до сърце с вас цял ден? Предложете сами откровена тема! Този съвет е особено полезен днес за онези Козирози, които вече са очертали романтична „жертва“ за себе си, но не могат да насочат връзката в нова фаза. В този ден уведомете избраника си, че дишате неравномерно към него.

Дневен любовен хороскоп за зодия Водолей

Водолей 20 яну. – 18 февр.

Водолей: Днес Водолеите ще имат шанса да поговорят тайни с някого за личния си живот! Приятел, роднина или дори колега може да му се обади за много откровен, поверителен разговор. Най-вероятно Водолеят ще бъде посветен в тайните на любовните връзки на други хора и в същото време ще може да сподели опита си по този въпрос. Днес Водолеят не трябва да се стеснява да обсъжда чувствителни и дори „забранени“ теми. Основното е да не издавате случайно тайните на други хора.

Дневен любовен хороскоп за зодия Риби

Риби 19 февр. – 20 март

Риби: Днес, дори в любовта, Рибите ще бъдат доминирани от лявото полукълбо – тоест областта от мозъка, която отговаря за логиката и трезвото пресмятане. Това означава, че когато става въпрос за създаване на нови запознанства, Рибите днес ще направят избор не в полза на красивите очи, а в полза на надеждността. Ако Рибите имат любим човек, ще им трябва повече от една гореща целувка, за да започнат да мислят със сърцата си, а не с главите си, както обикновено.

Последни новини
Астрология

Любовен хороскоп за 18 ноември 2023 г.

на горе