ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 16.02.2022 - Сряда
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 16.02.2022 – Сряда

Любовен хороскоп за 16.02.2022-сряда за всички зодии: Пълнолунието на 16 февруари попада в съзвездието Лъв. Този знак принадлежи към елемента Огън. Според астролозите в следващите дни ще гледаме на света с оптимизъм и ще придобием смелост да изпълним желанията си. За някои зодии това ще бъде време за пробив в любовта – съвпадът на Марс и Венера ще събере много двойки.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 16.02.2022 – Сряда 

СЪВЕТ за 16.02.2022 към всяка зодия 

ОВЕН
Любовен хороскоп за зодия Овен, 16 февруари: Овните ще трябва да се защитават днес в дома и семейството си, а във връзката с партньора си ще бъдете в постоянна борба. На поне едно от полетата Овенът трябва да обяви примирие, за да си спечели време. Късметът – в дългосрочен план – е на ваша страна! Просто бъдете по-търпеливи и по-малко последователни. Не спорете с по-възрастните хора. По-добре да останете далеч от провокаторите.

ТЕЛЕЦ
Любовен хороскоп за зодия Телец, 16 февруари: Телците днес ще вземат важно решение по отношение на емоционалния си живот и само след няколко часа ще придобият увереност, че е било правилното. Сега трябва смело да преследвате мечтите си. Имате възможност да се погрижите за бъдещето и да го планирате заедно с любимия човек. Ще изпитате от първа ръка какво означава да имате истински приятел. Може би сте били разочаровани напоследък, особено в любовните отношения.

БЛИЗНАЦИ
Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 16 февруари: Днес ще бъдете прекалено чувствителни и емоционални. В резултат на това мухата може да се превърне в слон. Намалете чувствителността си и ще разберете по-добре мотивите на другите хора. Ще дойде момент в животът ви, когато ще спрете, да мислите за забавление и ще започнете, да търсите спокойствие. Просто ще осъзнаете, че ви липсва нещо голямо и истинско в любовта. По-важното е, че ще го откриете съвсем скоро!

РАК
Любовен хороскоп за зодия Рак, 16 февруари: Емоционалният ви живот започва да влияе на ежедневието ви. Сега е моментът да положите основите на своето бъдеще, да създадете нещо ново. Опитайте се да намерите вътрешен мир. Правете йога, медитирайте и се отървете от гнева. Също така, е време да се отървете от лошите навици. Ако сте свикнали твърде много с нещо, намерете си друго хоби, с което да замените старото. Ако сте свободни, тогава увеличете шансовете си да срещнете своята сродна душа.

ЛЪВ
Любовен хороскоп за зодия Лъв, 16 февруари: Лъвовете днес ги очаква неочаквана среща със стар познат, който някога е изиграл решаваща роля в живота им. Единственото нещо, което е по-силно от изненадата, е вашето разочарование: това, което някога ви е свързвало, е изчезнало. Понякога говоренето е само прикритие. Но не се сбогувайте, преди границите на учтивостта да го изискат. Ако си тръгнете твърде рано, той или тя ще ви помоли за друга среща.

ДЕВА
Любовен хороскоп за зодия Дева, 16 февруари: Настройте се за спокоен и ползотворен ден. Прекарайте това време с много приятелски настроени хора. Приятелството е красиво, защото е безкористно. Не се възползвайте от тези, които ви обичат. И вие го знаете по-добре от всеки друг. Дайте пример на другите! Днес можете да организирате малка среща у дома или в близкото кафене. Може да сте перфектният домакин.

ВЕЗНИ
Любовен хороскоп за зодия Везни, 16 февруари: Днес за Везните ще изглежда, че любовта е единственото важно нещо в живота им. Това е разбираемо. В крайна сметка ще решите редица проблеми от лично естество, които ще зарадват семейството ви. Вашият ентусиазъм ще ви позволи да свършите много работа, която не бихте могли да свършите в други дни. Въпреки това, след като се впуснете свободно в любовните отношения, животът ви може неусетно да се промени. Посветете малко време днес на любимите си хора!

СКОРПИОН
Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 16 февруари: Днес Скорпионите ще могат да намерят помощ там, където най-малко я очакват. Неочаквано някой може да ви предложи решение на вашите любовни проблеми, което след това може да ви тласне по пътя на блажено завършване на деня. Не се страхувайте от такава промяна, защото това е, от което се нуждаете толкова много в момента.

СТРЕЛЕЦ
Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 16 февруари: Опитайте се да не бъдете прекалено настоятелни и твърдоглави с половинката си в този ден. Разбира се, вие искате да знаете повече за него или нея, но не бива да засягате темата за миналото. Може би не иска да говори за това и вие отново разваляте настроението ви. Говорете за настоящето, за светло бъдеще и тогава няма да имате проблеми в отношенията с любимия човек.

КОЗИРОГ
Любовен хороскоп за зодия Козирог, 16 февруари: Опитайте се да общувате повече с вашата сродна душа. Говорете за делата си на работа, слушайте също с голям интерес какво ви казва. Необходимо е сами да споделяте с нея, да се консултирате и да давате мъдри съвети. Ако връзката се развива толкова бързо, тогава всичко ще бъде наред с вас. Винаги ще намерите подкрепа един в друг, както и отговори на всякакви въпроси, които ви вълнуват.

ВОДОЛЕЙ
Любовен хороскоп за зодия Водолей, 16 февруари: Може би някой друг ще се намеси в романтичната ви връзка с човек от противоположния пол. Неговите думи и действия могат да предизвикат конфликт между двама влюбени хора. След това дълго и енергично ще подреждате нещата, докато страстите утихнат. По-късно ще разберете, че просто сте били провокирани. Трябва да се успокоите и да се опитате да прекарате вечерта в приятелска и доверчива атмосфера.

РИБИ
Любовен хороскоп за зодия Риби, 16 февруари: Днес вашето семейство ще бъде добър пример за много хора, които просто мислят за такава връзка. Вашата половинка ще се покаже в перфектна форма и състояние на духа, а вие ще се насладите напълно на хармонията на чувствата. И също така, ще научите, че съпругът/съпругата е прекрасен приятел, тоя/тя не само може да слуша, но и дава добри съвети. Опитайте се да запазите тази идилия в семейството си.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе