ЛЮБОВЕН хороскоп за 14.12.2021 г. – Вторник

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14.12.2021 г. - Вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 14.12.2021 г. – Вторник

Любовен хороскоп за всички зодии: За тези, които са влюбени, влюбването може да се превърне в сериозна, дългосрочна връзка утре. Може би това не е най-добрият ден за любовни признания, но е идеален за вземане на решения относно започване на съвместен живот, женитба, желание за дете и т.н.

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 14 декември: Овенът в любовта ще бъде ниво! Някой открито ще прояви интерес към вас – защо не и няколко представители на противоположния пол наведнъж. По-нататъшното развитие на събитията е изцяло в ръцете ви и зависи от това доколко днес сте настроени за флирт, любов и ново запознанство. Възможно е или да игнорирате новия си фен и да забравите за него, или да направите крачка към него.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 14 декември: Телецът ще може да извлече максимума от общуването с човека, когото обича, и за това той не трябва да прибягва до някакви специални трикове и фокуси. Звездите правят днешния ден идеален за топла, искрена комуникация, която може да разтопи всеки лед (ако присъства в една връзка) и да придаде романтичен обрат дори на най-невинния разговор.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 14 декември: Уви, потенциалът на този ден в любовните афери не е толкова голям. Най-вероятно самите Близнаци няма да изпитват голямо желание да създават нови познанства, да флиртуват или да споделят любовни преживявания със своя избраник. Е, ако все пак такова желание изведнъж се появи днес и се случи ново запознанство, тогава това е истинска съдба!

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 14 декември: Ракът има всички шансове да разбере какво все още иска от връзка с избраника си и как да се загнезди дълбоко в душата на любимия човек, а в същото време и в своята собствена. Разбира се, за да постави точката над „i“, вие ще трябва да сравните всички известни вам факти и да си направите определени изводи от тях. Въпреки това, дори и в любовта, понякога трябва да мислите не само със сърцето си, но и с главата си. За да можете след това да насочите събитията в правилната посока.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 14 декември: Звездите вещаят, че Лъвът е в романтично настроение и желание да флиртува. Дори и да има образа на Снежната кралица (или Снежния крал), днес ще му бъде трудно да скрие чувствата си зад недостъпната маска. Нещо магическо ще се разлее във въздуха, принуждавайки Царят да отговори с усмивка на усмивка и да използва целия арсенал от любовния си чар за тези, които харесва. С такова палаво отношение той може да омагьосва и да покорява сърца!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 14 декември: Деви, не ви пречи да се вслушате в съветите, които любимия човек ви дава. Въпреки факта, че Девата е доста арогантна, не трябва да разчита само на себе си. Не бъдете враждебни към опитите на другите да помогнат или да споделят опит. Любимият човек може да ви представи на сребърен поднос наистина интересна информация, която ще помогне да се отървете от редица проблеми или да хвърли светлина върху някои въпроси.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 14 декември: Звездите съветват обвързаните Везни по-често да се вслушват в гласа на интуицията си, особено ако развитието на събитията изисква бързо решение. Сърцето на Везните днес е в състояние да оцени ситуацията по-бързо и по-точно, отколкото мозъкът. Възможно е, след като са взели някакво импулсивно решение, Везните едва впоследствие да могат логически да го оценят и да разберат, че е правилно. Въпреки това, най-добре е сърцето и главата им да функционират в синхрон.

СКОРПИОН

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 14 декември: Ако има пукнатина в отношенията на Скорпиона с любимия му човек, днес той има шанс да я запълни с непробиваем материал. Въпреки това, за да разтопи леда в една връзка, той ще трябва да забрави за миналите оплаквания и да поеме инициативата в свои ръце. Скорпионът трябва да поднесе неочаквана изненада на любимия си човек днес: например, вместо да го атакувате с нова порция претенции, пригответе романтична вечеря.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 14 декември: Звездите съветват Стрелецът да изненада любимия човек, като му направи неочакван подарък или вълшебна изненада. Няма значение от колко дни, месеци или години датира връзката по между ви! Днес имате шанс да се върнете в самото начало на срещите и да преживее лудите, щастливи моменти от първите мигове. За да направите това, вие трябва да организирате нещо, което никога досега не сте правили.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 14 декември: Козирозите трябва да признаят на любимия си нещо, което са криели от известен период от време. Козирогът държи някаква карта в ръкава си, пази тайна от партньора си или, може би, просто се срамува да си каже нещо? Време е да поговорите откровено, разкривайки тайните си: днес вашият любим човек ще се настрои на добра вълна и ще прояви максимален усет и разбиране.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 14 декември: Любовното преживяване на Водолеят може да бъде много полезно за някого. Затова не бива да се притеснявате, да давате съвети на познати или приятели – особено ако ви помолят. Дори на самия Водолей да му се струва, че опитът му в любовта не е толкова голям, или че се свежда до най-обикновени, банални неща. Повярвай си, че понякога, дори най-дребните неща, казани в точния момент, могат да се окажат спасение за някого!

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 14 декември: Рибите няма да се нуждаят от думи, за да разкажат на любимия човек за чувствата си. Те са настроени на една и съща дължина на вълната с него, те са в резонанс и техните жестове и блестящи очи говорят много повече от всякакви думи. Рибите трябва да запомнят това състояние на хармония, за да го удължат възможно най-много. Ако любовта беше наука, днес можеха да получат Нобелова награда за ново откритие!

 

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе