Любовен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък
Астрология

Любовен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък

Овен

Ще се изкушите да избягате от ежедневието, търсейки в сантименталните връзки места, където тревата е по-зелена. Живей за мига ще бъде вашето мото!

 

Телец

Искате да притежавате любимия човек до вас, но това е причината за вашия дискомфорт. Време е да се запитате и да помислите какво трябва да направите, за да се отървете от това усещане, за да можете да продължите в съгласие – като партньори!

 

Близнаци

Не компрометирайте възможностите си, като се втурвате към обекта на вашия интерес, без първо да обмислите варианти. Стратегическото ви чувство ще ви помогне да постигнете целта си. Ако сте във връзка, вземете предвид резервите на партньора си.

 

Рак

Ще бъде по-трудно да контролирате чувствителността си и партньорът ви ще се изненада от това как реагирате. За добро, за лошо … Предупредени сте, избягвайте да се задържате в миналото и всичко ще бъде наред.

Любовен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък

Лъв

Днешният акцент ще бъде поставен върху проектите на двойката по отношение на дом, ремонт, децата, колата… да продължаваме ли? Време е да разгледате подробностите с партньора си, за да може да се усети всичко това като заедност. Необвързаните –преминете директно към същността.

Дева

Продължава вълшебният момент в любовта. Уран и Меркурий гарантират приветливост и не ви карат да криете желанието да се вълнувате с партньора си. Не се увличайте по съмненията, моментните несигурности и външните проблеми.

 

Везни

Чувството на липса може да ви ядоса. Това няма да реши нищо. Вместо това се опитайте да запазите спокойствие и да говорите открито. Бъдете отворени за връзката си, или ако сте сингъл – за нови срещи!

 

Скорпион

Ако искате пълно разбиране с любимия човек до вас, са необходими по-големи усилия, за да подчертаете емоционалната си дълбочина. Уран ви подтиква да търсите перфектна интимност, подправяйки я с нотка на необходимия романтизъм.

Любовен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък

Стрелец

Вие сте по-близо до сбъдването на мечтите си и това ви води в правилната посока. Не се колебайте да говорите за вашите надежди. Може да направите себе си по-добре разбрани днес, така че се възползвайте от това.

 

Козирог

Твърде много смелост може да ви отведе твърде далеч в отношенията с партньора. Ще видите нещата по различен начин, ако сте обладани от вашите размисли. На моменти ще ви се струва, че нещата вървят твърде бързо!

 

Водолей

Днес вие идеално се вписвате в настоящата си любовна връзка. Време е да приложите някои дългоочаквани решения за връзката ви на практика. Ако сте сингъл, ще се потърсите възможност, която сте оставили настрана.

 

Риби

Вашето състояние на ума ще отвори вратата за нови удоволствия. Дори и да ви се струва, че времето е кратко и нещата трудни за получаване, любовта ще е единственото нещо, от което ще се нуждаете и ще се стремите всячески да не спирате този порив.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , ,
на горе