Дневен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък
Астрология

Дневен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък

Овен

Вашият свеж и бърз стил е разпознаваме в днешния ден. Слънчево настроение и радостни пориви ви обземат, и можете да се хвърлите във всякаква физическа активност, която харесвате. Също така включете във вашите инициативи, тези, които ви обичат.

 

Телец

Има планетарни движения, които редуват своите влияния (положителни и отрицателни). Вие правите всичко възможно за изграждането на защитна крепост срещу всяка атака, която се случва спрямо вас. Това има неприятни последици върху психиката ви, така че трябва да намерите начин да се успокоите.

 

Близнаци

Венера и Нептун са в тревожен аспект, и причиняват трудности в общуването в семейството или в кръга на най-близките приятели. Вашата склонност да решавате всеки проблем със замах днес е нарушена и затова трябва да разчитате на хора от вашето обкръжение, които да поемат инициативата.

 

Рак

Зодиакалната перспектива показва, че този ден ще бъде напълно задоволителен за вас. Някои мощни звезди ви подкрепят и предлагат семейна идилия, емоционален патос и  време с приятелите. Като цяло ден, който е спокоен и в определени моменти доста приятен.

Дневен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък

Лъв

Ще трябва да избягате от ежедневието, това ще ви донесе повече ползи днес! Ще срещнете нови хора в друга среда. Трябва да избягате от безпокойството и клюките, които ви заобикалят, за да презаредите батериите си по всички фронтове. Ще усетите разликата от събиране в семейството, което ще облекчи стреса.

 

Дева

От една страна денят започва с оптимизъм и радост, и тръгвате сякаш да мислите само за себе си. От друга стана обаче има сили, които ви правят снизходителни и алтруистични, благоприятствайки както социалния, така и домашния живот. Ще бъде сериозна дилема какво да изберете.

 

Везни

Днешната планетарна конфигурация ви дава приятен тласък на ентусиазъм, който може да се превърне в еуфория. Марс, Слънцето и Меркурий (заедно), са вашите небесни покровители и ви дават вътрешен баланс и рационален контрол върху всички ситуации, които ви се случват.

 

Скорпион

Имате среща с важен човек и старите спомени изплуват. Всичко ще бъде наред, ако останете позитивни. Ще бъдете в отлично настроение, но рискувате да изтощите тези около вас. Отнасяйте се добре с другите и насочвайте енергията си печелившо.

Дневен хороскоп за 14.10.2021 четвъртък

 

Стрелец

Марс от Везни ви дава оптимизъм и радост. Планетата ободрява духа ви и ви вдъхновява, сякаш има много неща, от които да се развълнувате. Настроението обаче може да претърпи възходи и падения и някои от вашите инициативи може да не пожънат успехите, на които се надявате.

 

Козирог

Ден с много звезди, които работят във ваша полза. Един от тях ще бъде Нептун от приятелския знак Риби, който увеличава способностите ви за интелектуално възприятие, като ви подкрепя в много контексти, дори игриви, където ще покажете въображаеми и ефективни находки. Там …

 

Водолей

Ще се почувствате вдъхновени да постигнете по-голям баланс в начина си на живот. Усещането за умора ви подсказва: тиха вечер би била идеална, почивайте в уединението на собствения си дом. Няма да изглеждате така приятелски настроени както обикновено и ще мислите за нещата по-задълбочено.

 

Риба

Атмосферата става по-благоприятна за вас благодарение на позитивността, която ви облагодетелства. По този начин можете да се посветите на проблемите, които сте оставили в очакване с повече спокойствие и баланс. С Нептун във вашия знак, особено ако принадлежите към третото десетилетие, ще бъде гъвкавостта, която …

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2021 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе